אולי האשכול הזה יישמע לכם צרות של עשירים...הייתי חייב לספר אתזה למישהו....תעזרו אם אתם יכולים והכי חשוב תגיבו
ישלי כמה בעיות...ניתן קודם רקע כללי עליי ועל מה כל זה מיתבסס:
התחילה שנה חדשה ועוברים לתיכוןסופסוף בנות נורמאליות !
אממממ...טוב תיאור שלי:
אני בנאדם מצחיק מאווווווווד ישלי אחלה אופי(אולי פה אנלא ניראה צנוע אבל במציאות כן)...כל מי שלידי תמיד צוחק!
בנות מתות עליי אבל יש חיסרון...אינלי אומץ להתחיל איתן הרבה...XD
אני ניראה טוב תאמת 0.0 באמת שאחלה...הרבה בנות אהבו אותי במהלך החיים שלי,מתאמן הרבה פעמים בשבוע(אחלה גוף)
ישלי באמת שאחלה חיים !
טוב אז ככה:
1.ישלי ידידה קרובה,שפגשתי באמצע החופש הגדול...לא הייתה לי כוונה להכיר אותה/לדבר איתה בכלל היא התחילה הכל !זה היה פשוט מצוין...היא ניראה טוב והכל...הבעיה שהיא גרה בחצי השני של העיר XD
גמרתי איתה תעניין מתישהו...לא יכלתי יותר וכמעט נגמר החופש וידעתי שבתיכון אני אוכל להשיג ב2שניות וחצי חברה...
קיצר עכשיו היא מתחילה להיתקשר אליי ולשלוח לי הודעות בפייס...לא יודע מה לעשות...לא רוצה לאהוב אותה שוב...
2.סופסוף התחיל התיכון
הכרתי מלאמלא ילדים חדשים ! במיוחד בנות
בקיצור מלפני כמה זמן ניראה לי שבועיים-שלוש ידידה שלי ביקשה ממני לשבת לידה(שהכרתי בתיכון) ומה היה התירוץ:"מי שיושבת לידי מעצבנת אותי..."וזה בכלל לא היה נכון לפי דעתי 0.0 היא היסתדרה איתה מצוין.....
אני לא יודע אם היא אוהבת אותי או לא...לא יודע...בקיצור אני יושב לידה כבר 3שבועות.. הכל סבבה כזה זורם
איך אני אדע אם זה כן או לא?...

ציטוט ההודעה