נכתב במקור על ידי
Yoske
בתור אתאיסט "מוצהר"..
קשה לי לא להאמין לכך שקיים אנרגיה.
אני כמעט בטוח ב100% שיש דבר כזה שנקרא "אנרגיה".
סיאנס [עשיתי והכוס זזה וענתה על תשובות], הזזת דברים ללא נגיעה [ראיתי במו עיניי], ועוד פעולות לא מוסברות מבחינה מדעית.
אני לא מאמין שיש איזה "ביג בוס" שמנהל את הדבר הענק הזה שנקרא "ייקום".
אנגריה יכולה לבוא לידיי ביטוי גם ע"י זה שיש מן "חיבור" בין אנשים מסויימים - שזה אומר שלפעמים אתה בא לבקש מאמא שלך משהו [עדיין לא אומר] והיא באה לך בתשובה של מה רציתה [כאילו דיברת]. מן קישורית, חיבור, לא יודע איך לקרוא לזה.
חייב להיות פה איזשהו משהו שאני מפספס..
לנושא אחר לגמרי - סיפור שקרה לי שבוע שעבר..
שבוע שעבר ביום שני ישבנו כמה חברים ועוד כמה בנות במסעדה בראש פינה..
אוכלים, מדבירם, צוחקים וכ"ו..
אני לא ממש זוכר איך אבל נפתחה שיחה על היפונזה.
התחלנו לדבר על זה ואני כמובן הכחשתי שזה לא אמרתי ואני לא מאמין בזבל הזה..
"הסקרנות הרגה את החתול" - חזרתי הבית ופתחתי אינטרנט והתחלתי להוציא מידע.
קראתי מדריכים איך לעשות וראיתי כמה סרטונים...
החלטתי לנסות את זה..
יום רביעי בערך בשעה 6 בערב הייתי בבסיס עם חברים..
דיברתי עם חבר שלי והתחלתי לספר לו עם היפונזה ואם הוא מעוניין להשתתף איתי ואני אעשה לו - כמובן שהוא הסכים [קצת אקשן ..]
הוא התיישב על כסא, ביקשתי ממנו להתרכז וביקשתי משאר החברים שהיו בחדר ביקשתי לא להפריע ולהיות רציניים ומאחד החברים ביקשתי לצלם.
התחלנו..
הוא התיישב על הכסא.. החזקתי שעון ושמתי באיזור המצח ואמרתי לו להסתכל ולא למצמץ, לא הפסקתי לדבר.. הרגלתי אותו לקול..
אני כל הזמן מדבר בטונצייה קבועה ואומר לו להירגע..
ראיתי כבר שהוא עייף אז אמרתי לו אתה יכול לסגור את העיניים..
התחלתי לדבר לו באוזן ואני אומר.. "שאתה תקום הכיסא שאתה יושב עליו הוא דבוק חזק מאוד לרצפה, אי אפשר להרים אותו, אתה תנסה להרים אבל אתה לא תצליח.. שאני אספור עד 3 אתה תקום ותנסה להרים את הכסא, זכור שאתה לא יכול להרים אותו"
אני אומר.. 3..2..1.. הוא פותח את העיניים אני אומר לו "עמיר - תרים רגע את הכסא" הוא מנסה להרים ולא מצליח.. הייתי בטוח ב1000% שהוא מסתלבט עליי..
אחרי כמה פעמים אני רואה שהוא מתחיל להיות אדום..
אני אומר לו זוז רגע ואני מרים את הכסא.. הוא אומר לי יוסי מה זה אנילא מצליח ואני כבר ראיתי שהוא רציני..
אני לו לחזור לשבת והוצאתי אותו מההיפנוט..
אמרתי לו להתעורר אך זה היה לשווא..
קראתי באחד מן המדריכים שאם מישהו לא יוצא מההיפונט או לא מתעורר.. פשוט תן לו לישון והוא יקום לבד..
הוא קם בבוקר.. אני כבר יצאתי הבית למיוחדת.. בצהריים ישבנו ואמרתי ליד כולם "הרגת אותי אתמול הייתי בטוח שאתה רציני"..והוא אומר לי על מה אתה מדבר ?.. אמרתי לו על ההיפנוזה ועל הכיסא.. הוא אומר לי מה אתה דפוק.. איזה כיסא.. אתמול ישנתי טוב..
המזל זה שצילמנו את כל ההיפנוזה.
הוא רואה את הסרטון והוא לא מאמין שזה הוא..
משכתי את הסיפור יותר מדיי כי משעמם לי ב2:24 בלילה.
רציתי לשמוע מה דעתכם על היפנוזה ומה בעצם ההסבר המדעי של ההיפנוזה.
בתודה, יוסי.