תיראו פתחתי פריסט רמה 89 כבר ואני רוצה להשקיע בו ברמה 98 ואני פשוט לא מבין במחירים של דברים לקוסם..
אז אני צריך עזרה במחירים ומה לקנות (יותר במחירים)
יש עלי בערך 115M ואם אני מוכר את הדברים שיש לDB שלי ואת כל הדברים שעשיתי עליהם נוב טריידים בנסיעות וכשהיה לי משעמם יש לי 300-400M
אני מעדיף בכל זאת למכור כמה שפחות דברים מהDB (כי מי יודע אולי לכבוד פאטצ' 1.00 יעשו שהסקילים יהיו בחינם XD)
הדברים שאני אומר אני מעדיף לרמה 98 אבל אפשר גם ל 88.
1.כפפה ?! איזה כדאי?! כמה עולה? מעדיף עד 50M (יש עליי את זאתי של המושרום 2 M.ATT
2.PUAC גם.. מעדיף זולה .. כמה עולה כמה M.ATT? כדאי יותר BLACK RAGGEDY CAPE עם 2 M.ATT? יותר זול?
3.עגילים - יש לי 5M.ATT 3 INT קניתי ב 2.5M עם 4 SLOT.. ניסיתי לשפר עם 60% ולא הצליח לי (אני הבן אדם הכי גרוע בסיקרולים- לפני זה עשיתי על שפיגלמן פעמיים 70% ולא עבדו !!!) . כדאי לנסות לסקרל עוד עם 60% או יותר זול לקנות?
4.נעליים - יש לי 6INT 3LUK ניראה לי אני ישאיר לבינתיים ..
5. בגד- יש לי בינתיים אוברול נקי עם 3LUK 6INT לרמה 88 .. אני רוצה יותר טובה.. כמה עולה בינונית כזאתי שתספק אותי ? מעדיף עד 40M+-
6. נשק - עכשיו קניתי נשק ל88 עם 107 M.ATT CLEAN (שזה סוס!!) בא לי לסקרל אבל שוב - מרוב שאני כל כך גרוע בסיקרולים חשבתי על לסקרל ב 100% שייצא 114M.ATT לרמה 88 (גם טוב לא?)..=(
וזהו...
מי שעוזר לי אני אודה לו מאוד מאוד!!
אני בברואה .
סליחה על החפירה

ציטוט ההודעה