איך פותחים Ultimate Adventurer ?
בשביל לפתוח Ultimate Adventurer צריך שיהיה לכם שחקן Cygnus ברמה 120.
העבודה של השחקן Cygnus לא ממש משנה,העיקר שהוא יהיה רמה 120,אתם בוחרים איזה UA שאתם רוצים.
יבקשו ממכם להביא 10 Peridots שיוצאים ממפלצות מסוימות ב Leafre.
כשאתם מסיימים את המשימה יביאו לכם שתי סקילים :
The Empress' Call- מוסיף 20% Hp ו 20% Mp לתמיד.
The Empress' Prayer- זה Buff שנמשך שעתיים,נוספים ל Weapon Attack ו Magic Attack ארבע אחוזים.
אם אתם מתים ? אל תדאגו, ה Buff נשאר. כמובן שיש לו Cooldown, ה Cooldown הוא של יום,אז תחליטו מתי אתם באמת צריכים אותו.
היתרונות ב Ultimate Adventurer:
* מתחילים את השחקן ברמה 50.
* מקבלים Skill אחד של ה Cygnus הדומה ל Explorer. לדוגמה: Fighter יקבל Soul Driver.
* כל פעם שעולים רמה,מקבלים בונוס של 10%. למשל-עליתם מרמה 85 ל 86, אתם לא תהיו רמה 86 עם 0%,אלא עם 10%.
* Bless of the Fairy הופך להיות של Cygnus ובמקום 12 בסקיל יש לכם 24.
תמונות- יצירת UA :
הבונוס של ה Exp שמקבלים כשעולים רמה:
Ultimate Hero-Soul Driver: שימו לב לרמה.
עצרו , זה לא הכל !
אם יש לכם Adventurer רגיל מעל רמה 70, אל תתבאסו שתהיה לכם עבודה חלשה יותר,אתם לא תהיו כלכך מתחת לממוצע,
יש משימות ל Adventurers רגילים שבעזרתם אתם יכולים להשיג את הסקיל שה UA מקבל.
למשל אם אתם Crusader רגיל, אתם עושים משימה ומקבלים את ה Soul Driver ברמה 1.
כל 10 רמות מעל 70 אתם יכולים לעשות משימה ולהעלות את הסקיל רמה,ה Max Level של הסקיל הוא 5,בדיוק כמו של ה UA,
מה שאומר שברמה 110 אם עשיתם את כל המשימות יהיה לכם 5 בסקיל המיוחד.
שתדעו,זה היתרון העיקרי של ה UA,ואם אפשר להשיג אותו ב Adventurer רגיל אז זה כבר משו משמעותי.
אני רוצה להדגיש משו,המשימות מאוד מאוד קשות,אף אחד עוד לא יודע מה צריך לעשות בהם אבל סמכו על מה שאני אומר.
באותו פאץ' של ה UA יוצא מקום חדש לרמות 120 ומעלה,שעולים שם בטיל,קוראים לו Van Leon Castle אז אם אתם כבר Adv רגיל,
אני ממליץ להישאר עם השחקן ולא לפתוח עכשיו Dw,להגיע איתו ל 120 ואח"כ להתחיל מחדש מרמה 50,פשוט תמשיכו עם השחקן שלכם.
קרדיט ענק לבלוג של Spadow על המידע.

ציטוט ההודעה