ראש העיר רוצה לרוץ למיליון
לראש עיריית אשקלון בני וקנין כנראה לא מספיק מעניין בעבודה: הוא השתתף באודישנים לריאליטי "המירוץ למיליון". וקנין: "לא תהיה בעיה כי מגיעים לי עד 30 ימי חופשה בשנה"
יום ראשון, 5 בינואר 2011, 17:18
לראש עיריית אשקלון בשנתיים האחרונות, בני וקנין, כנראה חסר כסף או אקשן בשגרת העבודה. אחרת קשה להסביר מדוע אדם כמוהו, הממלא תפקיד כל כך חשוב ומתיש, מנסה להשתחל לרשימת המתמודדים בתוכנית "המירוץ למיליון" של ערוץ 2.
אלפי מועמדים נרשמו לתוכנית הריאליטי של "רשת", רובם כבר התייצבו לאודישנים ראשונים. וקנין ינסה להתקבל לתוכנית עם פאפו עטון, נהג מונית מפורסם בעיר. אם יצליח, הוא יהיה ראש העיר הראשון ישראל שמשתתף בתוכנית ריאליטי. "הייתי במקרה בתל אביב, ופאפו, חבר טוב שלי, אמר לי:'אני ניגש לבחינות, בוא תיכנס איתי", מספר וקנין. "עשו לי מבחן מול מצלמה במשך עשר דקות. הבנתי שמדובר בתקופה של בין 20 ל-30 יום , ובינתיים אמרתי שאני לא מתחייב".
אם אכן יצליחו לעבור את הבחינות לתוכנית, שהמנצחים במשימות הקשות שהיא מציבה למתמודדים בה זוכים במיליון שקל, גם פאפו וגם ראש העיר ייאלצו לצאת לחופשה של יותר מחודש. האמת היא שוקנין כבר נעדר לא מעט מלשכתו בעיר: מאז תחילת הקדנציה שלו, בנובמבר 2008, הוא הספיק להמריא לחו"ל יותר מעשר פעמים. "אני לא חושב שתהיה בעיה, כי מגיעים לי עד 30 ימי חופשה בשנה", אמר . "בכל מקרה, כרגע זו ביצה שעדיין לא נולדה". הוא גם לא חושש מכישלון ומסביר: "אין לי בעיה של כושר גופני. תבוא לרוץ איתי, ואתן לך פור של קילומטר".
מ "רשת" נמסר: "איננו מתייחסים לשמות המועמדים".
קישורים:» מקור : nrg

ציטוט ההודעה