אני והאקסית שלי נפרדנו לפני 6 חודשים, היינו ביחד איזה שלוש שבועות וקצת..
עכשיו ממש ניתקנו את הקשר מאז שנפרדנו, לא היינו מדברים בכלל, לא רואים אחד תשניה וכל הקטע שהיא איתי בשכבה, כיתה לידי.
בזמן האחרון החזרנו את הקשר, היא אמרה לי שזה נורא חשוב לה שנחזור לדבר ושזה היה חסר לה אבל בנוסף היא הוסיפה משהו
מאוד מוזר, "אסור לי להכניס את עצמי לכלום" זאת אומרת שאסור היה לה להכניס את עצמה למערכת יחסים וגם לא בעתיד..
בקיצור חזרנו לדבר כזה בפייס, התחלנו לשבת ביחד בבצפר קצת אבל לא לדבר אחד עם השניה (אני יושב עם חבר ומדבר איתו והיא בצד
כזה..)..
עכשיו, מאז שנפרדנו, למדתי פיקאפ בצורה הרבה יותר רצינית, גם לפני היה לי ידע ענק בפיקאפ אבל פחות מעשי ויותר תאורטי, אפשר
להגיד שבשישה חודשים האלה שלא היינו ביחד היו לי מספיק התנסויות בפיקאפ בשטח ככה שידע לא חסר.
בכל מקרה, אני רוצה לדעת, מה אפשר לעשות כדי לחזור לאקסית שלי, איך אני יכול להשתמש בפיקאפ בשביל להחזיר אותה כדי שנהיה
ביחד שוב?
עכשיו למה אני שואל את זה כאן? כי אין לי מושג מה לעשות במקרה שלה, הרי כבר היינו ביחד והיא מכירה אותי וזה מצב שונה מאשר
מישהי שפגשתי רק עכשיו ולא יודעת עליי כלום ואני משתמש בפיקאפ בשביל לפתות אותה.. לכן אין לי מושג מה לעשות כדי להחזיר את האקסית.
**כמו שאמרתי יש לי ידע מעשי ותאורטי בפיקאפ אז אל תפחדו להשתמש במושגים
תודה רבה לעוזרים!

ציטוט ההודעה