מענין אותי לדעת מי המציא את זה ואיפה ההוכחות לכך שעישון סוגים רבים של סיגריות על בסיס קבוע גורם לנזק (מעבר לנזק שנגרם מעישון סיגריות כן?) או בשפה שלכם "הרעלת ניקוטין"
ועוד משהו יחבורה של חסרת יכולת קריאה
כותבים מרלבורו ולא מלבורו!@!@!@
מענין אותי לדעת מי המציא את זה ואיפה ההוכחות לכך שעישון סוגים רבים של סיגריות על בסיס קבוע גורם לנזק (מעבר לנזק שנגרם מעישון סיגריות כן?) או בשפה שלכם "הרעלת ניקוטין"
ועוד משהו יחבורה של חסרת יכולת קריאה
כותבים מרלבורו ולא מלבורו!@!@!@
|
|
חחחחחחח מי אמר את זה בכלל?
ומבטאים מלבורו אז יש כאלה שלא יודעים שזה מרלבורו.. על כל מקרה מילה לועזית אז זה לא כזה משנה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
King
וואלה אחי אני ראיתי את זה על חבר שלי בעיניים שלי ככה מה שאתה מאמין זה כבר דרכך שלך..
כבר תקופה שהוא כל הזמן היה מנסה סיגריות וכל יום קנה קופסה שונה וואלה אני לא צוחק אחרי שהוא עישן טיים קיבל כאב בטן התחיל להיחנק ולהקיא
המלך חזר
אני 3 חודשים כל יומיים קופסא אחרת לא קרה לי כלום
King
מזה שהוא התחיל להשתעל כמו מטורף ובקושי הצליח לנשום והתחיל להקיא
זה התסמינים אחי..
המלך חזר
בכלא קיבלתי הרעלת ניקוטין כשעישנתי רק נובלס, לא נעים בכלל.
אני חושב שזה תלוי יותר ברגישות של כל אדם, כל אחד שונה ומגיב אחרת.
מזל שהפסקתי לעשן![]()
באמת אמיתי לגמרי..=]
הכנתי פעמיים כבר..כדי להראות לחברים למה באמת מעשנים נובלס בכלא..חח..
לא יודע ...אין לי מושג מאיפה באה התקפת הניקוטין..יש למישהו באמת מושג למה יש התקפת ניקוטין?
ניראה לי ביגלל שאתה מעשן כמות ניקוטין גדולה מידי פי כמה שהגוף שלך היתרגל לניקוטין..(כי הרי בכל סגריה יש כמות שונה של ניקוטין וחומרים באחוזים שונים)...אז יכול להיות שביגלל זה אומרים שלא כדאי להחליף סגריות כל יום..
אבל לא יודע , לא החלפתי כבר סגריות שנה בערך..ואני לא נוהג לקנות קופסאות שונות אז...