* כותרת * .. יענו זה אתר שאנשים שמים שם מוצרים ומוכרים יד שנייה או מה ? ואיזה עוד אתרים יש באינטרנט שאפשר לקנות בהם דרך פייפאל ?
* כותרת * .. יענו זה אתר שאנשים שמים שם מוצרים ומוכרים יד שנייה או מה ? ואיזה עוד אתרים יש באינטרנט שאפשר לקנות בהם דרך פייפאל ?
|
|
זה מין שוק וירטואלי ענק.
כל אחד פותח חנות ומוכר את מה שיש לו.
אתה מחפש את מה שאתה רוצה לקנות, ואם אתה רואה משהו שמתאים לך אתה קונה.
חשוב לדעת! אתה לא קונה ישירו מebay. אתה קונה ממשתמשים אחרים, וebay הוא רק מתווך.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 05-02-2011 בשעה 13:25.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זתומרת שיכול להיווצר מצב שמרמים אותי ואני קונה משהו משומש ? ויש עוד אתרים ברשת של חנויות רשמיות שאפשר לקנות בהם עם PayPal ?
1. ברמת העיקרון כן. אבל שים לב שלכל משתמש יש feedback. אם למוכר יש מעל 90%, ואפילו מעל 98% הרבה פעמים, סביר להניח שהוא אמין.
בגלל זה אני ממליץ לקנות רק מכאלה שהם power seller. את הדרגה הזאת מקבלים רק אנשים עם feedback מאוד גבוהה, ומכירה של הרבה מוצרים.
2. הרבה חברות אמריקאיות מאפשרות קניה עם PP. תבדוק אם באתר של מה שאתה רוצה לקנות יש אופציה כזאת.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתר של סוחרים ברשת כמו ZAp.co.il