קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשה| פתיחת פורום חדש בקטג' משחקי רשת
    על ידי rommaoz בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-07-2009, 16:17
  2. [בקשה] פתיחת פורום חדש
    על ידי .Or. בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-08-2008, 23:32
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

בקשה | פתיחת דף חדש? הזדמנות שווה? בירור עניין ואולי סיומו, ניהול בעשינו עסק.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

Exclamation בקשה | פתיחת דף חדש? הזדמנות שווה? בירור עניין ואולי סיומו, ניהול בעשינו עסק.

שלום לכולם,
    כמו שאתם יודעים או לא, יש לי בפורום אטרף הרבה הסטוריה.
    התחלתי מהמשתמש broddaniel שקיבל באן עקב "פרסום פורום מתחרה", לאחר מכן פתחתי את Brod שקיבל גם כן באן והפעם עקב "רמאות בעשינו עסק" ועכשיו זהו המשתמש השלישי שלי.

קודם כל אני מודה לכם על ההזדמנות לחזור עם משתמש שלי, לאחר ש2 אחרים שלי כבר קיבלו באנים.

אבל עם כל הכבוד, ובאמת שאני מכבד את צוות המנהלים שלא הביאו לי הרחקה ברגע שראו שהשמות משתמשים זהים, הבאנים אינם היו מוצדקים ורק עקב הרחקות אלו, ירדתי מניהול עשינו עסק כשהייתי בתקופת ניסיון.

אני מוכן לכל תשובה שתענו, גם אם לא יהיה פה בירור ותגידו "החלטה שלנו" ותנעלו זה יהיה מקובל.

אני רק רוצה שתתנו לי הזדמנות שווה כמו שיש לכל אחד עם נתונים כמו שלי, בלי קשר למה שהיה בעבר בעיקר אם זה לא מוצדק.

אם הייתי משתמש שמקלל, מספים ומקבל הרחקות כל שבוע ופותח משתמש לא הייתי מתלונן, אבל יש בידי הוכחות ודברים שיאששו את הטענות שלי.

---------------

במשתמש הראשון, brod, קיבלתי באן מסיבה "פרסום פורום מתחרה".
    באן מהפורום לא הגיע לי, מה שכן הגיע לי זאת הרחקה מסיבית לצמיתות מקטגוריית עשינו עסק עקב עבירה על החוקים 5 פעמים.
    כמובן, שזה היה בתחילת הדרך שלי בפורום, וכן גם לי היו בעיות.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=618563

כמו שאתם רואים, עברתי על חוק מספר 9, בחוקי הקטגוריה:
    אסור בתכלית האיסור לקנות, למכור כל דבר הקשור לפורום כגון: מודים, עזרה בהתקנה, עיצובים וכו'. פירסום של אשכול כזה יגרום לאזהרה וקנס.
    הגיעה לי הרחקה, אבל לעומת זאת אני הדגשתי בכוונה את המשפט
    ולא, זה לא פורום מתחרה או משהו כזה. זה הפורום הרשמי לקהילה שאני והצוות שלי מנסים לפתח.

ולא, זה לא היה פורום מתחרה. זה היה אתר קהילתי, בלי קהילה כלל שהיו נעול על סיסמא שידועה רק למספר אנשים מעטים.

-------------------------------------------
    לאחר שקיבלתי את ההרחקה, פתחתי משתמש בשם broddaniel
    איתו כבר הייתי יותר מנוסה, לא עברתי על חוק אחד בעשינו עסק, הייתי פעיל בצורה לגיטימית והכל התנהל כמסודר.
    יום אחד, הייתי מעוניין לקנות "פתיחת לינקים של האתר FileFlyer".
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=618563

כפי שאתם רואים, איבדתי שם מספר עשתונות לא התנהגתי בהתאם ואני מודה בכך ומצטער.

עדיין, לא פעלתי בחכמה וישר הלכתי וצעקתי על הפורום, פתחתי תלונה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=629784

מידן נעל את האשכול, ובמקום לדבר איתו בחכמה ואולי אפילו לעזוב את הנושא הייתי חמום מוח ופתחתי משוב שלילי, עליו כמובן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=629789

האמת שאני מצטער על כך, ואם הייתי יכול לחזור לא הייתי חוזר על אותה טעות כי אולי הוא טעה אבל לבסוף אני זה שאכל אותה.
    וכפי שאני רואה עכשיו, הוא מנהל ראשי וכנראה לא סתם הוא עלה בדרגות, ואני רואה שזה מגיע לו.
    אבל להתחנן ולתת מחמאות אני יכול עד מחר, המטרה של האשכול היא לא לבקש סליחה מאף אחד, אלא רק לטהר ולברר את העניינים.

לאחר מספר שעות מפתיחת האשכול לפי הזכרון שלי, קיבלתי באן כתוצאה מ"רמאות בעשינו עסק".

רציתי כבר לוותר על הפורום, אבל הבנתי שיש לי עוד צ'אנס אחד להוכיח שאני כן יכול להסתדר בו, ולהתנהל בו בשקט ולא לעשות פשוט הרבה רעש.

------------------------------

המשתמש הנוכחי והשלישי, Brod` .

אני כבר בוגר, עם ניסיון בפורום.
    יודע בדיוק איך להתנהל, פעיל בעיקר ב"אבטחת מידע", "פריסטייל ובאטלים", "אמנות הפיתוי" וכמובן "עשינו עסק".
    לאט לאט התחלתי גם לדבר ולכתוב בהתאם, בלי הרבה זעם, בלי קללות, בלי למשוך יותר מידי תשומת לב שלילית שלצערי משכתי כאשר פתחתי 2 משובים, עם שפה לא מתאימה לי ולא מתאימה למנהל קטגוריה רצינית כמו עשינו עסק.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=705775
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=706046

הייתי קצת עצבני עקב המנהל שלא ידע כל כך את מקומו ואיך להסתדר, לבסוף הוא ירד ועלה מנהל אחר במקומו ועכשיו הפורום פחות או יותר נמצא במקום טוב.

לאחר מכן, קיבלתי תשובה מגאיה "עלית לניסיון בעשינו עסק".
    מאוד שמחתי, התלהבתי, כמו כל אחד שהגיש בקשה לנהל פורום שהוא רוצה וקיבל תשובה חיובית.
    הראתי שאני יודע להסתדר, דיברתי עם גאיה לעומק על נושאים שאני רוצה, שאלתי מה שרציתי כדי לדעת איך להתנהל .
    לאחר שסידרתי כל מה שרציתי בראש, התחלתי להתנהל כמו מנהל , וגאיה ואולי עוד מספר מנהלים שמו לב לזה לפי דעתי.
    לא מקלל, מסביר בפירוט, עוזר, תומך.
    תוכלו לראות שבזמן הניהול שלי, ועד עכשיו גדל מספר העסקאות שעשיתי בהרבה, הרבה יותר משתמשים מכירים אותי בתור מישהו שתומך ועוזר גם בעסקאות וגם בעוד נושאים שאני עוזר בין זמן לזמן כמו אבטחת מידע לדוגמא.

ירדתי לצערי, עקב החלטתם של מנהלים ראשיים, כתוצאה מהעבר שלי בפורום שהצגתי אותו באשכול הנ"ל.

לקחתי את ההחלטה ברוגע, הודתי לגאיה על ההזדמנות שניתנה לי, התאכזבתי כמובן והמשכתי לגלוש בפורום כרגיל.

אך היום, עכשיו, אני פשוט לא מפסיק לחשוב על "אם הייתי עם ניק אחר, ולא היו יודעים שזה אני עדיין היו מורידים אותי?"
    ולפי דעתי - לא.
    אני חושב שהייתי יכול לנצל את זמן הניסיון שלי עד הסוף, אולי להתקבל אולי לא, אבל לפחות הייתי מראה שאני כן יכול לנהל ולהחזיק את הפורום בצורה מסודרת כמו שמגיעה לקטגוריה כזו.

דיברתי עם מידן קצת, קיבלתי תשובה מנומקת שבעצם הסיבה שירדתי היא ההרחקה השנייה שלי בפורום עם אחד ממשתמשיי הקודמים, על "רמאות בעשינו עסק" ובעצם שמשתמש שקיבל על כך הרחקה לא יכול בשום צורה לנהל קטגוריה זו.

אני מסכים איתו, וכן משתמש שמרמא ומשקר לא יכול בשום זמן ובשום אופן לנהל קטגוריה זו, כי המנהלים שכן מתאימים צריכים להיות ישרים ואמינים.

אבל כפי שאתם ככל הנראה הבנתם, ואולי הבנתם ואתם בסוף כל הקריאה עדיין תשארו עם אותה מחשבה, אני טוען שלא רימיתי והבאן השני לא מוצדק כלל.

אני לא מעוניין לפתוח חזית מול מידן, אני כבר הסתדרתי איתו בתוך עצמי, אולי יש לו עדיין משהו נגדי למרות שאני חושב שלמנהל רציני יש דברים יותר חשובים מאשר לחשוב איך לקלקל למשתמש רנדומלי את ההנאה בפורום.

ואני גם לא מעוניין במשתמשים הקודמים שלי, אני רק טוען שמגיע לי לפי דעתי בירור העניין ולפחות פתיחת דף חלק עם הזדמנות שווה לניהול בלי שום קשר למה שקרה בעבר.

הנתונים של המשתמש הנוכחי מראים על עצמם, אני בוגר, אחראי, אמין, ומסוגל לנהל את קטגורית עשינו עסק על פי כל הדרישות.

-------------------------------------------

אני בטוח שהעברתי את מה שרציתי באשכול הזה, וכנראה התשובה שלכם לאשכול תהיה התשובה שלכם לכל הבלאגן שיש לי בראש כתוצאה מהניהול, ומהירידה של הניהול .

מחכה לתשובה,
    דניאל.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    9
    נקודות
    26,701
    משפט מחץ
    אלוהים נתן לאדם שתי אזניים ופה אחד כדי שיקשיב יותר וידבר פחות

בנוגע להרחקה של המשתמש הראשון שלך,
    היו לך 5 אזהרות וקיבלת לא מעט קנסות בעשינו עסק, לפיכך אני הורדתי לך את הגישה לעשינו עסק, המנהל הראשי שהיה אחראי על עשינו עסק באותה תקופה החליט לתת לך הרחקה לצמיתות מכוון שפירסמת את הפורום לך בעשינו עסק. (לא אני הבאתי את ההרחקה).

בנוגע להרחקה של המשתמש השני שלך.
    הלינקים נבדקו ונמצאו תקינים כאשר קיבלת אותם, לאחר מכן אתה טענת שהם לא היו תקינים למרות שגם אני , גם המוכר וגם הראשי שהיה אחראי על עשינו עסק בדקנו אותם.
    כתוצאה מכך שאתה ניסית לרמות את המוכר , הורחקת לצמיתות על רמאות מעשינו עסק.

כאשר חזרת עם המשתמש השלישי שלך,
    אין באפשרותך לנהל בעשינו עסק, בגלל העבר שלך, הורחקת פעמיים לצמיתות מהפורום, ואנחנו לא מוכנים לקחת את הסיכון לעלות אותך לניהול.
    ניהול בעשינו עסק משמע טיפול בתלונות וכדומה, דרוש בן אדם עם אמינות מוחלטת שאפשר לסמוך עליו ב100%
    אתה לא בן אדם כזה.

עוד משהו?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ההרחקה במשתמש השני שלי לא הייתה כפי שתיארת.
    אתה והמוכר טענתם שהלינקים עובדים, אני ודור[מנהל ראשי], שגם בדק את הלינקים, ראה כי הם לא תקינים.
    אני לא אדם שהייתי רב על 150 נקודות, אם הלינקים היו באמת עובדים, שדרך אגב עד היום אין לי את מה שרציתי, אין לי שום סיבה להמשיך למשוב שלילי, תלונה ולהגיע למצב מסובך שאני נמצא בתוכו ובשביל מה? 150 נקודות..?

בעצם, סיכמת לי את הכל בפסקה השלישית שלך.
    אני לא בן אדם שמתאים לעשינו עסק, אף שכאשר הייתי בניהול כן לקחתי על עצמי אחריות לנהל בתלונות, ואף הייתי בתהליך של תלונה שאני ניהלתי, אני חושב שאם תסתכל בנקודות המוניטין שלי, שהאמת לא אומרות כלום, כי עשיתי הרבה יותר עסקאות מאשר 11 , שכך אומרות נקודות המוניטין שלי.
    יש הרבה אנשים שיעמדו מאחורי ויתמכו בי, ומידן לפי דעתי המפקחת העלתה אותי מסיבה מוצדקת, כפי שאתה יודע מפקחים הם אנשים שכפי שתיארת בוגרים, ואנשים שמוצדקת להם הדרגה של המפקח.
    וכתוצאה מכך, גאיה לא מעלה אנשים שלדעתה לא יכולים להתמודד או לא עונים על הדרישות של הניהול, ובעצם הייתי רק על תנאי.
    שזה הכוונה של "ניהול בניסיון", אתם בודקים את ההתנהלות שלי, איך אני מסתדר, האם אני בכלל מתאים לתפקיד?
    ופשוט גם את הניהול בניסיון שללתם ממני.

אני הבנתי שלא עכשיו, לא עוד חודש ולא עוד 3 חודשים אני אוכל לעלות לניהול בעשינו עסק.
    וזה בא לא בגללי, אלא בגלל טעות שאני טוען שנעשתה על ידי ההנהלה, ואתה טוען שעל ידי וזה מקובל לגמרי, כי אתה המנהל והאמין מבין שנינו ולא אני.

אני לא באמת חושב שבן אדם רמאי, שניסה להונות משתמשים עבור 150 נקודות, יבקש בירור מהצד שלו, רק בשביל להשקיט את הראש שלו ואת המחשבות שלו על הניהול.

אם אפשר להשאיר את האשכול פתוח, לא בשביל שיתמכו או יתנגדו, כי הרי הבהרת ב100% שאין לי פשוט צ'אנס לעלות לניהול, אפילו לא בתנאי, אלא בשביל שעוד מנהלים יתנו את דעתם על הנושא ועל כל העניין. והאם זה מוצדק לשפוט מישהו, על אף פי שאין באמת הוכחה מוחשית לרמאות או אי-אמינות מצידו, לא בעבר ולא בהווה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    9
    נקודות
    26,701
    משפט מחץ
    אלוהים נתן לאדם שתי אזניים ופה אחד כדי שיקשיב יותר וידבר פחות

אני אגיד את זה פשוט מאוד, כאשר בן אדם מורחק בפעם הראשונה לצמיתות - אני לא לוקח את הסיכון ומעלה אותו לניהול בעשינו עסק.
    אז אתה שהורחקת פעמיים לצמיתות? בטח ובטח שאני לא אקח את הסיכון.
    אין פה על מה להמשיך את הדיון, העובדות הן שהורחקת לצמיתות ב2 משתמשים שונים ואני בוחר לא לקחת את הסיכון ולעלות אותך לניהול בקטגוריית עשינו עסק.

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

כמו שידידי מידן ציין, קיבלת את ההזדמנות שלך ולא תקבל עוד.
    אתה מוזמן לגלוש בפורום כמשתמש רגיל, במידה והזמן יעשה את שלו ואכן נראה כי ירדת מהרדאר והתנהגותך חזרה לתלם, תקבל הזדמנות נוספת.
    לזמן הקרוב אין לך זכות לפנות אלינו בנוגע לניהול כי עברת על החוקים, הורחקת, ואין סיבה שנוותר לך שוב.

הדיון נעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,519 | הודעות: 8,173,106 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect