![]()
צ'לסי - ליברפול
מסגרת:
המחזור ה- 26 של הפריימיר-ליג.
תאריך:
6.2
שעה:
18:00
שידור:
ספורט 1
אצטדיון:
סטמפורד ברידג'
צ'לסי לקראת המשחק:
צ'לסי נראית לא כל כך טוב מתחילת העונה, אבל היא מנצחת בשלושת המחזורים האחרונים.
לא ניתן להתעלם מכך שצ'לסי החתימה את השחקן החשוב ביותר של ליברפול כמעט, החלוץ העיקרי, מהטובים בעולם, פררנדו טורס. שעבר בהחתמה חסרת תקדים לצ'לסי עם סכום ענק, וטורס שישחק לצידו של דרוגבה זה הופך אותם להתקפה ללא ספק מהחזקות שידע הכדורגל העולמי אי פעם, השילוב בין שניהם יכול להיות מצוין ודורסני, אבל ייקח זמן אולי.
צ'לסי חייבת את הנקודות כדי להישאר במאבק האליפות, והיא כרגע רק במקום הרביעי, היא יודעת שליברפול לא תעשה להם חיים קלים בכלל, וינסו למנוע איבוד נקודות שיוריד להם משמעותית סיכוי כלשהו לאליפות כחולה, ואי ניצחון לא יבוא בחשבון.
ליברפול לקראת המשחק:
ליברפול רוצה להגיע לאירופה שנה הבאה, והם באים אחרי שני נצחונות שהעלו אותם למקום השביעי, אחרי עזיבת טורס והבאת אנדי קארול ולואיס סוארז המצוינים, ינסו בליברפול להוציא נקודות חשובות מול הכחולים של אנצ'לוטי, בליברפול יודעים שניצחון כאן יבטיח להם כמעט בודאות אירופה, אבל הם גם ירצו להמשיך במומנטום ולראות איך המערכת מתנהלת בתקופה שאחרי חלון העברות שעבר על הקבוצה, וזה יכול להשפיע לטובה או לרעה על ליברפול.
השחקנים חייבים לעלות נחושים בשביל לנקום בטורס שלכלך על המועדון, וינסו להראות לו שהם לא פראיירים, והם יעשו הכל על המגרש כדי להשתיק אותו, ולהביא נקודות חשובות מאוד לליברפול.
![]()
הימור אישי:
יש לי הרגשה שצ'לסי לא תנצח את המשחק, הולך להיות מאוד מעניין ומותח, והקרב בין שני המועדונים עלה בכמה דרגות בגלל חלון העברות האחרון, אני חושב שטורס יהיה לא טוב, ובליברפול יוציאו לפחות תיקו.
סה"כ אני מאמין שיהיו לפחות שלושה שערים, והולך להיות משחק אטרקטיבי ומעניין.
מה דעתכם?

ספוילר: