עשיתי עידכון לאיזה משהו (שאני בדרך כלל עושה "דלג") וזה לא עובד לי עכשיו (הוא מדווח על קריסה כל פעם שאני מנסה להכנס)
ניסיתי לעשות ריסט ועדיין לא עובד..
יש איזה מקום שהעידכון נשמר ואפשר למחוק אותו?
תודה![]()
עשיתי עידכון לאיזה משהו (שאני בדרך כלל עושה "דלג") וזה לא עובד לי עכשיו (הוא מדווח על קריסה כל פעם שאני מנסה להכנס)
ניסיתי לעשות ריסט ועדיין לא עובד..
יש איזה מקום שהעידכון נשמר ואפשר למחוק אותו?
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תכנס בתפריט 'התחל' לתיקיה של מוזילה פיירפוקס, ושם תפעיל את פיירפוקס במצב בטוח, ואז תוכל לשנות הגדרות.
זה אמור לעבוד. מחכה לתגובתך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עידכנת את פיירפוקס עצמו? במצב בטוח תלחץ Help/עזרה-> About ותבדוק מה הגרסא שם.
בכל מקרה ניסית להוריד את ההתקנה של פיירפוקס מאתר הבית ולהתקין על גבי הגרסא הקימת?
מ א ו ש ר
לעזור ומהר זה הכיף שלי, ואני שמח שאתה מעריך :-)
בשלב הראשון תמחק כליל את התוסף, ואז, כשהדפדפן עובד כראוי וידוע בוודאות שהתוסף גרם לבעיה, אתה יכול לנסות להתקין אותו שנית.
אגב, באיזה תוסף מדובר?
מ א ו ש ר
https://addons.mozilla.org/he/firefo...n/greasemonkey
?
מ א ו ש ר
תקלה מוזרה, לי זה מופיע כשאר התוספים.
אם אתה מחפש יסודי ועדיין לא מוצא, אולי כדאי שתסיר את הפיירפוקס ותתקין מחדש...
יש אבל לפני לא הכל היה מופעל אלא חלק
אני אנסה לעשות שיחזור המחשב לאתמול או שלשום אולי יעזור
מ א ו ש ר
תנסה להכנס ישירות לתוכנה דרך התיקיה שלה במערכת. לדוגמה:
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
אם עדיין התוספות מנוטרלות, נסה להכנס לתוספים ולעשות "אפשר".
מ א ו ש ר
בכיף, נשמח לעזור גם בעתיד :-)
מנהלים, נא לנעול את האשכול.