נכתב במקור על ידי
snopkin
אני ממהר לעבודה,אז אני יעשה את זה קצר הפעם.
אני רואה פה הרבה (מאוד) דיונים על בחור שנדלק על בחורה ,הכול בסדר ויפה,אבל הבעיה מתחילה כשאותו בחור מספר משהו כזה:
"נפגשתי איתה בבצפר ואמרתי לה שלום והיא אמרה לי גם אז חשבתי שיש מצב למשהו,
יום למחרת דיברתי איתה במסנג'ר והיא זרמה היה צחוקים אבל היא פתאום התנתקה.
אחרי יומיים אני משיג את המספר שלה מחברה ומתקשר,אבל לא ידעתי איך לקדם את זה וניתקתי אחרי 2 דקות
מה לעשות ? אני מת עליה ומפחד לאבד אותה,בבקשה עזרה !! "
הבעיתיות פה היא שאתם מדברים רק על מישהי אחת,זה לא פורום זוגיות וגם לא פורום ביצים כחולות.
הרעיון בפיקאפ הוא שבסוף יום סארג' אחרי שהתחלתם עם 10 בחורות בערך (כמעט כמו בכל יום אחר בחיים שלכם) אתם צריכים להגיע למצב שסגרתם משהו,בין אם זה כאפה על הלחי ובין אם זה זיון ...בסופו של דבר אתם תגיעו לזיון,אפילו למערכת יחסים חמה ואוהבת בדרך הזו (תלוי מה אתם מחפשים).
בקיצור,אתם לא צריכים לשים את כל מה שיש לכם על בחורה אחת,הרי בצורה הזאת אתם תפחדו לאבד אותה,זה ברור,אתם תחשבו 200 פעמים על כל דבר שתגידו,וגם אותו תגידו בחוסר ביטחון מוחלט !
אם היום נישקתם מישהי,אתם עכשיו בצהריים ויש אצלכם מישהי בבית שאתם "לומדים" למבחן ,ובערב קבעת דייט עם מישהי חמודה שפגשתם בסופר ,אתה לא תפחד לאבד אף אחת מהבנות הללו,ובצורה אירונית,הסיכויים שלך להצליח איתה יגדלו בצורה משמעותית.
אז במקום להתבכיין שאתם לא יודעים מה לעשות עם בחורה מסויימת,תצאו לשטח ותשיגו עוד סגירות,עוד בחורות ...גם אם כרגע אתם לא משיגים כלום,זה יגיע,אל תוותרו,תכתבו דיווחי שטח בפורום דיווחי שטח ונעזור לכם להתפתח !