קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יש לי בעייה צריכה עזרה דחוף
    על ידי lizliz24 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-09-2009, 21:18
  2. צריכה עזרה דחוף.S:
    על ידי Summer בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-09-2008, 21:30
  3. צריכה עזרה דחוף
    על ידי maya3008 בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2007, 21:16
  4. צריכה עזרה דחוף!!!
    על ידי לילי14 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 00:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

צריכה עצה דחוף!!! עומדת להשתגע...

Unhappy צריכה עצה דחוף!!! עומדת להשתגע...

יש לי חבר כבר חצי שנה וההורים שלי לא סובלים אותו!! כאילו ממש לא מדברים איתו כשהוא נכנס הביתה ואחרי שהוא הולך הם דופקים איתי ריב של העולם על זה שאני צריכה לעזוב אותו ואז כמובן אני בוכה איזה 7 שעות, ולא סיפרתי לחבר שלי שההורים שלי לא רוצים אותו. מי שבאמת עושה לי את הבעיה זו אמא שלי, אני לא מפסיקה לריב איתה אני כבר לא יכולה יותר...לעזוב את הבית? מה אתם אומרים??

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    יש לי חבר כבר חצי שנה וההורים שלי לא סובלים אותו!! כאילו ממש לא מדברים איתו כשהוא נכנס הביתה ואחרי שהוא הולך הם דופקים איתי ריב של העולם על זה שאני צריכה לעזוב אותו ואז כמובן אני בוכה איזה 7 שעות, ולא סיפרתי לחבר שלי שההורים שלי לא רוצים אותו. מי שבאמת עושה לי את הבעיה זו אמא שלי, אני לא מפסיקה לריב איתה אני כבר לא יכולה יותר...לעזוב את הבית? מה אתם אומרים??
    א. חלק מהאמינות שלך ומכך שאת סומכת עליו, את אמורה לספר לחבר שלך על הסיטואציה
    ב. בת כמה את? והוא ..
    ג. למה אמא שלך שונאת אותו ?

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

הם אמרו לך למה הם לא אוהבים אותו?
    תשמעי אותי בדרך כלל ההורים אוהבים, אבל ההורים של החברה שלי לא אהב אותיו, הבעיה הייתה גם אצלי וגם אצלם.
    איך פתרנו את זה? אני ואבא שלה דיברנו ואמרנו את כל הדברים שיש לנו להגיד ואת כל הדברים שמפריעים לנו ופתרנו את הבעיות.
    עכשיו הם אוהבים אותי כמו בן.
    השאלה היא כמובן למה הם לא אוהבים אותו, בגלל מי שהוא, בגלל מה שהוא גורם או בגלל שהם לא מוכנים לקבל את העובדה שגדלת ויש לך חבר...?

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ואי זה מזכיר לי אותי, גם לי זה היה ככה בהתחלה (לא עד כדיכך שלא מדברים איתו אבל לא כ"כ אהבו אותו).
    תיראי מה אני עשיתי דבר ראשון פניתי להורים שלי שאלתי אותם מה לא מוצא חן בעיניהם ולמה הם לא כ"כ אוהבים אותו ומתחברים אליו, הם אמרו לי את הסיבות (הן לא חשובות כרגע) הבנתי ואז פניתי לחבר שלי לחבר שלי ואמרתי לו שההורים שלי לא הכי אוהבים אותו, דיברתי איתו ושאלתי אותו אם הוא מוכן לשנות כמה דברים בשבילי בשבילו ובשביל שהקשר יהיה בהרבה יותר טוב.
    ישבתי אחרי זה עם אימא שלי והסברתי לה שבלי שום קשר להכל זאת הבחירה שלי ואני אוהבת אותו.
    ובאמת בלי עין הרע הכל כבר יסתדר וההורים שלי אוהבים אותו.
    מה שחשוב הוא שתשבי ותדברי על זה עם אימא שלך כי זה מאוד כיף שיש קשר טוב בין האימא לחבר, תדברי איתה תסבירי לה ואני בטוחה שהכל יסתדר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

גם לי הייתה בעיה דומה, אבא שלי היה כמו שוויץ-תמיד ניטרלי, כאילו לא רצה לפגוע בי אז היה מעביר מסרים דרך אמא שלי...מה שאני עשיתי זה הוכחתי להם שאני אוהבת אותו ושאני לא בחורה טיפשה, שאם הוא לא היה טוב בשבילי הייתי יודעת את זה, למרות שלפעמים ההורים שלנו רואים משהו שאנחנו לא רואים...במקרה שלי הם טעו...אם את רוצה לקרוא על הנושא תיכנסי לאתר גלולות יש שם כתבות חמודות אחת מהן היא על ריבים עם האמא

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

תדברי עם ההורים שלך, תשאלי מה יש להם נגדו ותסבירי להם שאת אוהבת אותו ושהם יתצרכו לקבל אותו .
    כמובן שאני לא אומר לך לברוח מהבית כי חבר זה חבר ומשפחה זה משפחה והם בסהכ רוצים את טובתך בעניין ..

כמו כן אני חושב בשאת צריכה לא להגיד לחבר שלך, זה סתם יצור מתח בין החבר להורים כאשר תביאי אותו הביתה
    וגם ילחיץ אותו כל המצב ויש סיכוי שירצה לחתוך את הקשר בינכם ..

תמשיכי לעדכן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיין אני מאמין בסקודה!

מזכיר לי שההורים שלי לא אוהבים את הידידה שלי, אבל ההורים של הידידה מתים עלי. הסברתי להורים שלי ומאז הם ביחסי פשרה. ולגבי ההורים שלה? כל פעם מזמינים אותי לאכול איתם בערבים, לשתות או שהם עושים מסיבות אז הם מזמינים אותי.
    אני מציע לך לדבר עם ההורים, ולהגיד להם שהוא חבר שלך וזה לא מקובל עליך היחס הזה, מגיע לו יחס אחר. תתייעצי עם החבר מה אולי הוא יכול לעשות אולי הוא צריך לפתח איתם קצת שיחות, אפילו תדברי עם ההורים שלך שיזמינו אותו לאכול אתכם כדי ליישר את ההדורים.
    עד כאן הייתי ברור!?
    שהיה בהצלחה!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טרחת להכיר להם אותו?
    טרחת להסביר לחבר שלך את המצב ולבקש ממנו שינסה לשפר את המצב?
    טרחת לשכנע את ההורים שלך לתת לו הזדמנות?
    טרחת ליזום ארוחות, "פגישת" או שיחות בין החבר שלך להוריך בשביל לשפר את המצב?
    טרחת ליצור אווירה טובה ביניהם?
    (לדוגמה, לקרוא לחבר לסלון כשההורים שלך שם ובדיוק מתחילה "ארץ נהדרת", ככה כולם יצחקו ויהיו מאושרים..).

אבל חוץ מלפתוח פוסט ולבכות הרבה.. טרחת לעשות משהו למען שיפור המצב?
    תפסי יוזמה אחותי!!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-02-2011 בשעה 11:16.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect