|
|
LOL
אהבתי
"אה.. אני לא נוגע בכל ציצי"
LOL.. אהבתי
איזה טמבל אתה סניה, מה עשית.. עד שהייתה לך הזדמנות לחסל את מאפי האויב האכזר
בלי קשר, אתה צודק אבל גם לא צודק... אחד כמוך יכול להסתובב חופשי ולהתחיל עם נשים, אחד כמוך יעשה להן רק טוב.
הבעיה שלא כולם כמוך והרבה נכנסים עמוק לתחום ולומדים דברים מפחידים כמו כיצד להשתמש במילים בשביל לשבש לה את הראש ולחרמן אותה, כמו שטויות מ-NLP כמו פיתוי בזק או מיומנויות קינו קצת יותר מתקדמות וזה לדעתי כן אונס! לא אונס מיני אלא אונס מנטאלי!
האם להפוך כל גבר לאנס? לא!
האם לעצור בעזריאלי כל גבר שניגש לבחורה? ממש לא!!!
האם לעשות משהו נגד אומנות הפיתוי? בהחלט כן!!!
מה? לא יודע.. תהיו מקוריים, תמצאו את האיזון, תמצאו את הגבול בין "שיפור" ל"פיתוי" (פיתוי זה לא טוב, זה אסור!) וכמו שאתה אמרת - הפעילו שיקול דעת.
חכה חכה סניה, בפעם הבאה ששוב אפגוש אותך אגע לך בלאולאו ונראה איך תגיב
אגב, הנושא של הסרט מטומטם אבל הסרט עצמו מאוד משעשע, אהבתי.. תעשה משהו עם הכישרון שלך![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2011 בשעה 19:27.
חחחח שמע אתה ענק,אתה צריך להיות סטנד אפיסט או משהו![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תשמע סניה, בדר"כ אני לא מסכים עם הדברים שאתה אומר, אבל הפעם אני חייב להגיד שאני תומך בדעה שלך חד וחלק.
סרטון קורע ומאוד מקורי, אהבתי תצורה שערכת אותו. באמת שעשית לי תיום.
דרך אגב, משהו שהפריע לי בעין- חולצה שחורה מתחת למכופתרת לא כל כך הולך ביחד. אם אתה רוצה ללבוש משו מתחת אז שיהיה גופיה לבנה.
נערך לאחרונה על ידי mir123; 08-02-2011 בשעה 20:13.
וואללה צודק
הרגת אותי עם כל הבדיחות הקטנות באמצע מילה.
תודה על הטיפ מיר. תודה גם לאחרים על התגובות
סוניק, כל הנושא של נלפ בפיקאפ וקינו מתקדם לא באמת מאיים על מישהו. כל פסיכולוג או פסיכיאטר יכול לעשות את אותו הנזק אם ירצה, גם בלי פיקאפ. למעשה כל אדם אינטלגנט יכול לעשות אותו. למשל בגיל 10 שכנעתי חבר שלי שיש לו נולד ארסי בבית ושהוא לא יכול לישון שם ובמשך שבוע הוא שיגע את ההורים שלו שהוא רוצה לישון אצל סבתא שלו. ההורים שלו ממש כעסו עלי אחר כך כי מסתבר שכושר השכנוע שלי היה חזק משלהם והוא סרב להקשיב להם.
לא עשיתי עליו פיקאפ, פשוט גרמתי לו לחשוב שאני בצד שלו בכל הסיפור והרשמתי אותו בעזרת קיראה קרה מאוד פרימיטיבית (מספיקה בשביל ילד בן 10). קצת שכנוע היה מספיק.
גם מקל או גרזן יכולים לעשות נזק מנטאלי כבד, אם הם נוחתים על בן אדם ממש חזק סתם ככה (אחרי שהפיזי יחלים).
העניין הוא הבחירה של הבן אדם, איך להשתמש בזה.
חחח נשבע שנהרגתי אבל סניה עם כל הכבוד, לא שאני לא מאמין בהצלחות שלך עם נשים אבל הקטע נראה קצת מבויים אם תשאל אותי, ואם לא אז אני עכשיו יוצא לנסות דבר דומה.
Iti, על מה אתה מדבר? תנסה את זה ותצלם.
סתם... זאת חברה שלי בסרטון. אבל אם תשלח את זה לכמה ערסים אולי הם יחשבו שזה אמיתי ואז יהיה ממש מעניין.
באלכוהול יש הורמונים נשיים, הוא גורם לך לנהוג גרוע ולדבר שטויות. עשית לי את היום.
שמע, אם הסרטון של הנגיעה בציצי לא מבוים באמת הייתי מנסה את השיטה הזאת![]()