קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סרטון קורע של שחר חסון עם בדיחות של בית ספר
    על ידי almog290 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 05:01
  2. [בדיחות] .:::. בית ספר .:::.
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-05-2008, 22:36
  3. [בדיחות] בית ספר
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 05-10-2007, 01:26
  4. [בדיחות] בית-ספר
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 15:09
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בדיחות על בית ספר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    68

ברירת מחדל בדיחות על בית ספר.

עשר דברים שלא כדאי לתלמיד להגיד למורה 1. הכלב אכל לי את שיעורי הבית. 2. מי שאמר שאת יפה צריך משקפיים. 3. אם את יודעת את התשובה, מדוע את שואלת? 4. מפגרת! תמותי אמן! 5. אני אתן לך 5 שקלים אם תעלי לי את הציון. 6. מתי הספקת להמציא את כל החומר הזה? 7. הלוואי שהייתי בכיתה המקבילה. 8. אני רואה את השיער שלך, הרגליים שלך, הידיים שלך, אבל איפה המוח? 9. יש לך פה גדול מאוד. 10. אם הייתי המנהל, היית מפוטרת מזמן.

תלמיד אחד התקשר למורה שלו באמצע הלילה: "המורה, סליחה על השעה הזו וסליחה שאני מעיר אותך ככה, אבל יש מצב שתחזרי רגע על השיעור שהיה היום?" המורה: "וואו, הוא היה כ"כ מעניין?" התלמיד: "לא, פשוט אני לא מצליח להירדם..."
    זריקת אבנים| דירוג:

שתף בפייסבוק

המורה: "גיא! למה זרקת אבן על יניב הפסקה?" גיא: "הוא התחיל איתי" המורה: "אז למה לא פנית אלי?" גיא: "למה?! את חושבת שאת יודעת לזרוק אבנים יותר טוב ממני?"

המורה שואלת את התלמידים איזה הרים אתם מכירים? אורי- הרי השומרון שאול-הרי יהודה דורון- והרי החדשות.
    להחזיר למורים

10 דרכים כיצד להחזיר למורים על משפטים מעצבנים: 1.מורה: "יש לי עיניים בגב" תלמיד: "אז את כנראה צריכה עוד זוג משקפיים..." 2.מורה: "מה זה פה, שוק?" תלמיד: "2 אבוקדו ב-10, שטיחים, ארונות..." 3.מורה: "אני רוצה לשמוע את הדממה..." תלמיד: "אני אישית לא שומע, אז או שאני חירש או שלא יודע מה..." 4.מורה: "להביא לך כוס קפה עם זה?" תלמיד: "אפשר שוקו במקום קפה"? 5.מורה: "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!!!" תלמיד: "את בטוחה? זה לא נראה ככה..." 6.מורה: "למה? כובע." תלמיד: "כובע? חשבתי שאנחנו לומדים חשבון." 7.מורה: "גם אני רוצה ללכת הביתה." תלמיד: "אז לכי ותני לנו ללכת." 8.מורה: "חכה חכה, אתה תשלם על זה." תלמיד: "וואלה? בצ`ק או מזומן?" 9.מורה: "מה זה פה? שוק?" תלמיד: "לא... אבל קרוב." 10.מורה: "הצלצול הוא בשבילי." תלמיד: "נכון, כדי שתדעי מתי לתת לנו להפסקה!"

המורה שאלה את יוסי: "יוסי ,מהו העץ האהוב עליך?" יוסי: "אקליפטוס." המורה: "יפה! האם אתה יודע כיצד לכתוב אקליפטוס?" יוסי: "במחשבה שנייה... אני אוהב ברוש!"

מורה לפיזיקה שהרבה לצחוק על התלמידים שלו, שואל יום אחד את יוסי : אם הייתה לך האפשרות לבחור בין מוח להרבה כסף, מה היית בוחר ? אז יוסי ענה לו : המורה זאת שאלה פשוטה, בוודאי שהייתי בוחר תכסף, אז המורה אומר לו : ידידי היקר, אני במקומך הייתי בוחר במוח ! ענה לו יוסי : תשמע, כל אחד ומה שהוא צריך

מורה בכיתה מביאה פלקט עם זנבות של ציפורים היא מצביעה על זנב אחד של ציפור ושואלת תלמיד אחד : "דני, תגיד לי איזה ציפור זאת?" דני עונה "מה את מטומטמת??? איך אני אמור לזהות איזו ציפור זאת לפי הזנב שלה???" המורה אומרת "אתה מושעה ליום אחד, מחר תבוא עם ההורים למשרד שלי" למחרת נפתחת הדלת במשרד שלה ונכנס תחת של גבר ואומר "המורה, תנחשי אבא של מי נכנס לחדר..."

"מה למדת?" שאל האבא. "המורה סיפרה שבני ישראל היו צריכים לעבור את ים סוף. משה הזעיק את חיל ההנדסה שבנה גשר צף, ולאחר שעברו, וכשהמצרים היו עליו, פוצצו אנשי ההנדסה את הגשר וכל המצרים טבעו" ענה הילד. "זה מה שסיפרו לך בבית הספר?" שאל האבא בהשתאות. "לא, אבל לא היית מאמין איזה שטויות אמרה המורה" ענה הבן...

אמא נכנסת לחדר של הבת שלה ורואה מכתב סגור על המיטה המיועד אליה. עם תחושה לא טובה היא פותחת את המכתב וקוראת: אמא היקרה, מצטערת להודיע לך על זה בצורה הזאת אבל עזבתי את הבית והצטרפתי לחבר שלי ואנו עוברים לגור ביחד ,ממש התאהבתי בכל תכשיטי הפירסינג שלו ובכתובת הקעקע ובאופנוע הגדול שלו. אני בהריון ואחמד אמר לי שאנחנו נהיה מאוד שמחים בבקתה שלו ביער לא רחוק מההורים שלו. הוא רוצה עוד הרבה ילדים ממני וזה אחד החלומות שלי. למדתי שמריחואנה לא מזיקה ואנחנו נגדל ליד הבקתה שלו ילדים גם בשבילנו וגם בשביל החברים שלו והם יתנו לנו בתמורה את הקוקאין והאקסטזי שאנחנו צריכים. בנתיים אנחנו מתפללים שימצאו תרופה לאיידס כדי שאחמד ירגיש טוב יותר,מגיע לו. אל תדאגי אמא אני כבר בת 15 ואני יודעת איך לדאוג לעצמי אני אבוא לבקר אחרי הלידה פעם בחודש כדי שתכירי את הנכד שלך. הבת שלך.. נורית. נ.ב אמא כל זה לא נכון,אני אצל דקלה הבת של השכנה.רק רצתי להראות לך שיש דברים יותר גרועים בחיים מהתעודה שלי שנמצאת במגירה של השולחן... אני אוהבת אותך. תתקשרי להודיע מתי זה בטוח שאני אחזור הביתה.

"אני לא רוצה לחזור לבית הספר, זורקים עלי פצצות מים,מכנים אותי בשמות וכל המורים נגדי" האמא אומרת:"אתה חייב ללכת לבית ספר!" "למה?" שואל הילד ואמו עונה לו:"כי אתה המנהל..."

עופר:יש לנו מורה לא צודקת אילנה המנהלת:למה? עופר:כי היום בכיתה דני הפליץ,המורה שלחה אותו החוצה ,לאוויר הנקי, ואותנו היא השאירה בתוך הסירחון.

פעם היה ילד ששמו יוסף בכיתה א'2. המורה שאלה:מי יכול להגיד את כל המיספרים עד 100? נתן ידע עד 40, עידן ידע עד ,60 רק יוסף ידע עד 100. יוסף הלך לאבא ואומר: "אבא ידעתי בכיתה את כל המיספרים עד 100" אבא אומר :"יפה". ביום השני המורה שאלה מי יכול להגיד לי את כל האותיות עד "ת" ?. נתן ידע עד צ" עידן ידע עד "מ" רק יוסף ידע עד "ת". יוסף הלך לאבא ואמר: "ידעתי בכיתה את כל האותיות עד 'ת'". אבא אמר:"יפה". וביום השלישי הילדים עשו מדידת גובה ויוסף הכי גבוה. הלך לאבא ואמר: "אבא, עשינו מדידת גובה ואני הכי גבוה בכיתה" אבא עונה: " זה לא חוכמה, אתה בן 18!!!

המורה: דני למה זרקתה אבן על דן בהפסקה? דני: הוא התחיל איתי המורה: אז למה לא פנית אלי? דני : למה את חושבת שאת יכולה לזרוק אבנים יותר טוב ממני?

אחד התלמידים שואל את המורה: "את חושבת שזה הוגן להעניש אנשים על דברים שהם לא עשו?" המורה ענתה: "בוודאי שלא!" אז התלמיד אמר: "יופי, כי לא עשיתי שיעורים..."

המורה ראה שזרובבל "בנופש", אז הלך ושאג עליו : "מה אתה עושה בכיתה ? אתה לומד משהו ?" "לא," ענה זרובבל, "אני מקשיב לך..."

למה כל הנחלים הולכים לים ? כי עליהם לא חל חוק חינוך חובה...

ילד קטן בא לאימו ואומר: "אמא כל הילדים בגן קוראים לי רמבו!" האמא שואלת:"אתה רוצה שאני אדבר עם הגננת או עם ההורים של הילדים?" אז הילד שם סרט אדום על הראש ועונה: "לא אמא!!, זאת המלחמה שלי!!!"

מורה : "ממה עשוייה רשת דייגים ?" תלמיד : "המון חורים קשורים יחד..."
    מנהל MapleStory ו-Counter Strike לשעבר.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    4
    נקודות
    -1
    משפט מחץ
    רק מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אוויר פסגות

תודה רבה אחי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עילי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Bond,James Bond

לא הכי מצחיק,
    פה ושם היה מצחיק....
    תודה.
    הצ'אנל שלי ביוטיוב:
    כאן

מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME

ציטוט נכתב במקור על ידי _TheBlackShedow_ צפיה בהודעה
    לא הכי מצחיק,
    צודק..
    אבל כמה היו בסדר..

The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,155 | הודעות: 8,173,742 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect