אומרים שאהבה מתבטאת בכך צריך להכיר גם בתכונות הפחות טובות של בן/בת הזוג,
אם אין שינוי מבן/בת הזוג ירד לכם?
תנסו לשנות את התכונות הפחות טובות?
"תסבלו" ותמשיכו?
אומרים שאהבה מתבטאת בכך צריך להכיר גם בתכונות הפחות טובות של בן/בת הזוג,
אם אין שינוי מבן/בת הזוג ירד לכם?
תנסו לשנות את התכונות הפחות טובות?
"תסבלו" ותמשיכו?
|
|
שאלה טובה וקשה, אני חייב לציין.
זאת אומרת שקשה לענות עליה, אני כרגע נמצא במערכת יחסים עם מישהי שאין לה כמעט חסרונות לפי דעתי (עוד 3 ימים 4 שנים, אז יצא לי להכיר אותה די טוב) בתור בת זוג.
אם זה משהו שמפריע לי והיא יכולה לשנות אז סבבה, אם זה משהו שמפריע לי והיא לא יכולה לשנות (לא נתקלתי בדבר כזה) אז נראה איך נסדר את זה בינינו.
בינתיים טפו טפו טפו הכל בסדר, אנחנו מסתדרים מעולה, גרים ביחד ואנחנו מאושרים, כנראה שידעתי במי לבחור =)
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 09-02-2011 בשעה 13:54.
במידה ויש כאלה ואפשר להסתדר גם איתם,אז סובלים בשקט.אני בטוח שגם בן הזוג סובל אותנו ואת כל השגעונות שלנו.אין מה לעשות![]()
היו כמה חסרונות משמעותים בבת זוגתי לשעבר אבל הסתדרתי עם זה, זה לא היה קריטי. היה לנו איזה טאקל שדיברנו על חיסרון אצלה והיא אמרה שהיא תשתנה ובסוף זה לא קרה. כמו שאומרים אי אפשר לשנות את העולם או שחיים עם זה או שעוזבים את זה. במקרים שזה מינורי אפשר לחיות אם זה כאילו "זה לא קיים".
לא יוצא עם מישי שלא מתאימה לסטנדרטים שלי, בעיקר לא באופי.
לא מבין למה אני צריך להתקע עם מישי שאני לא רוצה, מזה יתן לי בחיים?
אם יש לה תכונות אופי שלא מתבטאות כל כך אבל כאשר הן מתבטאות הן מפריעות אני מבליג, יאללה ניחה... אפשר לסבול את זה.
אבל אם התכונות באות לידי ביטוי באופן יומיומי והם בלתי ניסבלות מן הסתם אני לא אשאר עם אותה בחורה.
אבל אם התכונות באמת לא ממש מפריעות כן אני אבליג על זה.
לשעבר 'Like