אשה אחת באה לבעלה ואומרת לו:
"אני לא מרוצה מהסקס שלנו, תחדש לי .. תפתיע אותי"
בעלה אומר לה "בסדר, תני לי לחשוב על זה עד מחר"
למחרת, אומר הבעל "תשמעי, היום נעשה סקס כמו דבורים"
האישה: "מה תמרח את כולי בדבש ואז תלקק אותי בעדינות?"
הגבר:" לא, תמצצי ותעופי"
איש אחד נמצא בלובי של המלון.
הוא רוצה לשאול שאלה ולכן הולך לכיוון שולחן הקבלה.
בדרך הוא נתקל באישה ומרפקו נכנס חזק לשדיה.
השניים נבוכים והגבר פונה אליה:
" אם ליבך רך כמו שדיך אני משוכנע שתסלחי לי"
האישה מביטה בו ומשיבה:
"אם הזין שלך קשה כמו המרפק שלך אז אני בחדר 547
אישה חוזרת לבית, ניגשת לבעלה ואומרת לו, מעכשיו כל פעם שתרצה סקס תמשוך לי בפטמה הימנית ונעשה ובכל פעם שתחזור עייף מהעבודה תמשוך לי בשמאלית ונלך לישון, אומר לה הבעל, גם לי יש רעיון, בכל פעם שיתחשק לך לעשות סקס תמשכי לי באיבר המין פעם אחת, ובכל פעם שלא יתחשק לך תמשכי בו 100 פעמים
איזה אחד ניגש לאיזה בחורה רוסיה ברחוב ואמר לה : בואי תמצצי לי ! אז היא מתעצבנת ואומרת לו : משוגע מגעיל אחד איך אתה מדבר ?! אז הוא אמר לה : נו יאללה בואי כבר תמצצי לי ! אז היא אמרה לו : ומה יצא לי מזה ? אז הוא ענה לה : וואלה, מה שייצא שלך
**בחורה אחת שואלת את הרופא: "תגיד, דוקטור, אני יכולה להידבק
באיידס על ידי ישיבה על אסלה שגבר ישב עלייה?"
משיב הרופא: "לא, אלא אם כן הוא עוד לא קם ממנה."
יום אחד ראה שכנו של ז'וז'ו שהוא מזיין את אישתו במרפסת
לעיני כל, בלי לעשות חשבון.
"השתגעת?!" זועק השכן לעברו, "אין לך בית, למה לזיין במרפסת?"
עונה ז'וז'ו: "יש לי שמונה ילדים. הרופה אמר לי שאם אני לא
רוצה עוד ילדים, אני צריך לגמור בחוץ."
חצי שנה אחרי החתונה שואלת החמה את הכלה: "מתי כבר תביאו לי נכד ראשון?".
עונה לה הכלה: "אנחנו מנסים כל הזמן, אבל אני לא מצליחה לבלוע את הגועל הזה".
אחד מת לזיין, הולך לאבא שלו ומבקש 50 ש"ח לזונה. תוך כדי שהוא מתארגן רואה אותו אחותו עם 50 ש"ח, "למה זה?" שואלת אותו.
"לזונה" עונה לה האח."יש לי רעיון : זיין אותי ותביא לי את הכסף". האח מסכים ובסוף אומר לה: "בואי הנה, את יותר טובה מאמא". "כן, גם אבא אמר לי" עונה האחות.
ילדה בת 5 נכנסת למקלחת ורואה את אבא שלה מתקלח. היא מצביעה
לו על הזין ושואלת : "אבא, מה זה?".האבא: "זה חייל". הילדה: "אפשר לשחק איתו?"האבא: "כן. הילדה משחקת והאבא נענה, פתאום האבא מרגיש כאב חזק, הוא מסתכל על הזין שלו ורואה את הילדה מרביצה לו! האבא: "למה את מרביצה לחייל?". הילדה: "הוא יירק עלי"
ילד וילדה הולכים ערומים בחוף הים. הילד רוצה להרגיז את הילדה אז הוא מצביע על איבר מינו ואומר לה "תראי יש לי מה שאין לך" אז הילדה אומרת לו "אז מה אמא אומרת כשאני אהיה גדולה אני אקבל הרבה כאלו..."
קרדיט לפורום אחר

ציטוט ההודעה