קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] אשתו של הנוסע בזמן|The Time Traveler's Wife|רומנטיקה
    על ידי gtalst בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-07-2010, 18:16
  2. [סיקור] אשתו של הנוסע בזמן | The Time Traveler's Wife
    על ידי omerZ בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-08-2009, 13:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשתו של הנוסע בזמן | The Time Traveler's Wife | דרמה , רומנטיקה.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

ברירת מחדל אשתו של הנוסע בזמן | The Time Traveler's Wife | דרמה , רומנטיקה.

"אשתו של הנוסע בזמן" (באנגלית: "The Time Traveler's Wife") הוא סרט מז'אנר הדרמה הרומנטית, המבוסס על הספר רב-המכר מאת אודרי ניפנגר הנושא את אותו השם. הנרי דטאמבל, ספרן פשוט משיקגו, חי את שגרת חייו עם יכולת שאין לאיש מלבדו - הוא יכול לנסוע בזמן, אך הדבר קורה מבלי שישלוט בו ובמקומות לא צפויים. הדבר מוביל לסיפור אהבה ממושך בינו לבין אשתו המתפרס על פני שנים רבות. האם אהבה וזמן באמת הולכים ביחד ?
    -------------------------------------------

ז'אנר: דרמה, רומנטיקה.
    תאריך יציאה: אוגוסט 2009.
    במאי: רוברט שוונטק.
    שפת הסרט: אנגלית (קיים תרגום לעברית).
    משך הקרנה: 103 דקות.
    שחקנים: אריק באנה, רייצ'ל מקאדמס, רון ליווינגסטון וסטיבן טובלווסקי.

-----

סרט הדרמה הרומנטית - "אשתו של הנוסע בזמן", הוא סרט המשלב בתוכו את שני המונחים המנוגדים ביותר - זמן ואהבה. האם האהבה והזמן יכולים ללכת יחד? הנרי דטאמבל, אשר הסרט מתמקד בחייו, הוא ספרן פשוט בעיר שיקגו, שנולד עם יכולת מיוחדת שאין לאיש בעולם מלבדו - הוא יכול לנסוע בזמן, לעבר ובחזרה להווה, אך הדבר לא נתון בשליטתו של הנרי והוא נעלם וחוזר לעיתים תכופות. באחד ממסעותיו המאוחרים, פוגש הנרי בקלייר, ילדה תמימה בשנה השישית לחייה, שנסיעה בזמן נתפשת בעיניה כדבר קסום ובלתי אפשרי. הנרי ממשיך ונפגש עם קלייר שוב באותו המקום, אך בזמנים אחרים. ביחד הוא מלווה אותה בתהליך ההתבגרות הקסום שלה, במהלכו נשבית קלייר בקסמיו של הנרי ומתאהבת בו. היא אינה יודעת שבעתיד הרחוק, התקופה ממנה מגיע הנרי, השניים נשואים זה לזו. כשקלייר מגיעה לגיל שמונה-עשרה, הנרי נפרד ממנה לשלוש שנים. הוא מוסר לה כתובת ושעה בה ייפגשו, כתובת ושעה אותן קלייר לא תשכח לעולם.

קלייר והנרי באחת מפגישותיהם הראשונות.

שלוש השנים חולפות, וקלייר מגיעה אל נקודת המפגש שלה עם הנרי. כשהיא פוגשת בו, היא נאלצת להתחיל הכל מחדש - הנרי לא מכיר אותה (מכיוון שמדובר בהנרי של אותו זמן, ולא זה שקפץ אחורה בזמן ודיווח לה על מקום הפגישה), אך המשיכה הפיזית והנפשית ביניהם קיימת. השניים הופכים לזוג, בדיוק כפי שציפתה קלייר כל השנים האלה. הבעיות רק מתחילות לצוץ בכל פעם מחדש עם היעלמויותיו התכופות של הנרי - היוצרות ויכוחים ומשברים בין השניים בכל פעם מחדש, אך האהבה חזקה מכל והשניים נישאים באושר. לאחר חתונתם הצרות לא מאחרות לבוא. הנרי מגלה "פן" חדש בנסיעותיו בזמן - כעת הוא יכול לנסוע גם לעתיד ועם הנסיעות החדשות מגיעות פיסות מידע חדשות בנוגע לגורל הזוג ולעתיד הקרוב שלהם. המידע שצובר הנרי במהלך מסעותיו משגע את קלייר, במיוחד לאור העובדה שעתיד השניים - הריון, לידה, חיים ומוות כבר צפוי וידוע מראש. האם מערכת היחסים המסובכת וארוכת השנים של הנרי וקלייר תחזיק מעמד? מה צופן העתיד לשניים? כדי לגלות פרטים אלו ועוד רבים נוספים, צפו בסרט!

והנה הוא שוב נעלם. הנרי וקלייר.

לסיכום, כל שנותר לי להגיד הוא כי הסרט "אשתו של הנוסע בזמן" הוא סרט מצוין, המשלב בתוכו המון רומנטיקה, מתח ואפילו כמה וכמה סצינות מרגשות עד דמעות. למרות העלילה המעט "קיטשית" ולמרות העובדה המוחצת האופיינית לסרטים המבוססים על רבי המכר בהם הספר יותר טוב מהסרט, אני ממליץ לכל הזוגות הצעירים ואוהבי הסרטים הרומנטיים לצפות בסרט בשל העלילה הסוחפת והשחקנים האיכותיים. ההנאה מובטחת, צפייה מהנה !

-----

טריילר הסרט :

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

תודה.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,989 | הודעות: 8,151,571 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect