בוקר מצוין אנשים,
הרבה מכם קוראים מאמרים, כותבים על בעיות, בוכים על כשלונות וחופרים על הצלחות.
אתם שוכחים דבר אחד - להציב לעצמכם מטרות. נכון, לא מדובר בחלק סקסי ומהנה כמו למשל לצאת ולפתוח סטים, אבל מדובר באחד החלקים החשובים ביותר, בפיקאפ בפרט ובחיים בכלל.
למה?
כשאתם מציבים לעצמכם מטרה, אם באמת תרצו, תשיגו אותה. לא משנה מה היא. כמובן שעדיף להציב מטרות פשוטות יותר בהתחלה (בהתאם לרמה שלכם), כדי לא ליאש את עצמכם. אם רק נכנסתם לתחום אל תקבעו מטרה כמו "לזיין 20 בנות ביומיים הבאים", זה לא פרקטי גם לחבר'ה שיותר זמן בתחום.
אתם צריכים לדעת לאן אתם מכוונים.
מאפי משתמשים הרבה פעמים במושג "קרנף עיוור", אמנם לא באותה סיטואציה אבל זה בדיוק העניין. אל תהיו קרנפים עיוורים.
תגיבו למציאות משתנה. אם בבוקר היה בא לכם לזיין ופתאום, כשיצאתם עם הבחורה אתם רואים שיש כימיה וממש כיף לכם, אתם צוחקים ונהנים אחד בחברת השנייה, למה לא לנסות ללכת לכיוון של LTR? גמישות מחשבתית היא המפתח.
איך?
שבו עם עצמכם על כוס נס. שאלו את עצמכם, מה אני רוצה מהפיקאפ?
ממליץ לכם לרשום על דף מטרות. לא משנה הכמות אלא באמת ובתמים, מה אתם רוצים? למה אתם קוראים את המאמרים כאן? למה אתם מתעניינים בתחום? בא לכם לזיין? לצאת? להכיר בנות חדשות למטרת ידידות? מה?
הצלחה!
"הצלחה היא לעבור מכשלון לכשלון, מבלי לאבד את ההתלהבות" - וינסטון צ'רצ'יל, ראש ממשלת בריטניה לשעבר.
הצלחה תמדדו בעזרתם עמידה במטרות, מן הסתם. אל תהיו קשים עם עצמכם.
ניסיתם ולא הלך? לא קרה כלום. קמים ומנסים שוב.
אני רוצה להציג לכם ציטוט קצר שמעורר בי הרבה השראה:
" החמצתי יותר מ9000 קליעות במהלך הקריירה שלי. הפסדתי בכמעט 300 משחקים. 26 פעמים סמכו עלי לקלוע את הקליעה המכריעה...והחמצתי. נכשלתי שוב ושוב בחיי, וזו בדיוק, הסיבה לכך שאני מצליח." - מייקל ג'ורדן.
"
אז בואו נסכם.
אם אתם חושבים שיהיה לכם קל, וותרו על פיקאפ.
אם אתם מוותרים בקלות, וותרו על פיקאפ.
אם אתם מחפשים דרכים מהירות, וותרו על פיקאפ.
אם אתם לא מוכנים ליפול, רק כדי לקום וליפול שוב, וותרו על פיקאפ.
אם אתם חושבים שהאתגר גדול מדי בשבילכם, וותרו על פיקאפ.
רק אם אתם מאמינים שאתם יכולים, לעבור דרך קשה, ארוכה, ומלאת נפילות וקשיים, אתם ראויים להשאר.
"הכאב מרפא, בנות אוהבות צלקות, והתהילה נמשכת לנצח" -קיאנו ריבס.
בהצלחה חברים,
-Xan

ציטוט ההודעה