Bring Bullet For My Valentine To Israel
העמוד הרשמי, המושקע והמעודכן.
העמוד מקושר עם מספר גורמים שיכולים להאיץ את תהליך הבאתם לארץ.
שלום שומעי הרוק והמטאל של פורום I ATRAF, אני מבקש שתקראו לפחות את ההקדמה מההתחלה עד הסוף J
לפני כמה ימים חשבתי איך יכול להיות שהלהקה שאני כלכך אוהב פשוט לא באה לארץ?! זה לא מדובר כאן רק בלהקה הזאת ספציפית יש מלא להקות שצריכות להגיע לכאן ובפועל רבע מהן לא מגיעות.
הגיע הזמן שנתאגד כולנו, כל שומעי הרוק והמטאל ונעשה מהפכה – צריך לעשות מעשה במקום לשבת בצד ולהגיד
"הלייק שלי בחיים לא יעזור" "זה אף פעם לא יצליח" אני בטוח שאם נתאגד כולנו זה יצליח ותוך זמן קצר אנחנו נזכה לראות את בולט בארץ, ואני עוד יותר בטוח שזה יפתח דלת לעודהופעות מטאל איכותיות ביותר מכל הסגנונות..
אז הגיע הזמן לעשות מעשה ולהפציץ את הקבוצה הזאת בלייקים ותמיכה.
אם כל אחד מכם יעשה לייק ויביא את חברים שלו לעמוד ויפרסם אפילו פעם אחת את העמוד תוך חצי שנה אני מבטיח אתם תשמעו על משא ומתן להביא את הלהקה לארץ.
ובנוסף אני רוצה ליידע אתכם שאני משקיע כל יום לפחות שעה – שעה וחצי לפרסום הלהקה בכל מקום אפשרי ובקרוב אני הולך להדפיס פליירים מהכסף שלי ואני ידאג שהם יהיו בכל חנויות המטאל בתל אביב ככה הקהל שיחשף לעמוד יהיה עצום!
אני בטוח שיש כאן ללהקה הזאת גם מתנגדים וגם אוהבים כמו בכל מקום.. אני קורא למתנגדים להפסיק את האמבוש שעושים ללהקה שהיא לא לטעמכם אחרי הכל זה נכנס לסקאלה של המטאל ועדיף לראות הופעות מטאל שהיא לא לטעמכם מאשר הופעות ג'סטין שהיא לא לטעם אף אחד.
אז שיהיה בהצלחה והכי חשוב שתפיצו את הקבוצה לכל מקום כל עוד אתם יכולים!J
לחץ כאן כדי להיכנס לקבוצה
בולט פור מיי ולנטיין נוסדה בשנת 1998 בתחילת דרכה היא ביצעה רק קאברים לשירי מטאליקה, נירונה ולימפ ביזקיט.
חברי הלהקה הם :
מאט טאק – שירה וגיטרה
מייקל פאדג´ט – גיטרה וקולות רקע
ג´ייסון ג´יימס - בס וקולות רקע
מייקל תומאס– תופים
הפרסום הגיע ללהקה בנובמבר 2004 כשהם הוציאו את המיני אלבום (EP) הראשון שלהם שנקרא Hand of blood שכולל כמה מהליטים הגדולים של הלהקה כמו Hand of blood , Cries in vein , Curses השיר hand of blood הוא שהביא את עיקר הפרסום ללהקה וסלל ללהקה את דרכה לעולם המטאל.
ב14 לפברואר 2006 יש יצא ה-אלבוםThe Poisen שלפי דעתי הוא אחד מאלבומי המטאל המוצלחים ביותר ששמעתי.
בינואר 2008 יצא האלבום השני שלהם Scream, Aim, Fireגם הוא אלבום מוצלח מאוד.
ובאפריל 2010 יצא האלבום Fever
היום הם בטור בינלאומי אנחנו מקווים שבעזרתכם הם יגיעו גם אלינו.
צריך את העזרה שלכם בפיתוח העמוד
אם אתם אוהבים את הלהקה ורוצים לעזור לי ולהיות שותפים שלי בניהול העמוד בפייסבוק אתם מוזמנים לדבר איתי בפרטי רק חשוב שתדעו שאני מחפש מישהו שיכול לכתוב פעם ביום – יומיים עדכונים שוטפים על הלהקה.
אם אתם רוצים לעזור בפרסום בצורה רצינית יותר אתם גם מוזמנים לדבר איתי בפרטי.
בפייסבוק : Amir Namdar
באימייל : Amam17@walla.com
באייסי : 458135789
והכי חשוב בקבוצה : www.facebook.com/BfmvToIsrael