![]()
הפועל ת"א - מכבי פתח תקווה
מסגרת:
המחזור ה- 22 של ליגת העל בכדורגל.
תאריך:
14.2
שעה:
20:45
שידור:
ערוץ 1
אצטדיון:
בלומפילד
הפועל תל אביב לקראת המשחק:
הפועל מגיעה למשחק כאשר היא חייבת ניצחון כדי שחיפה לא תברח לה עוד בצמרת.
אחרי שבשבוע שעבר הם יצאו בתיקו 1-1 עם מכבי בדרבי בהפועל יודעים שאיבוד נקודות לא בא בחשבון, והקבוצה שנמצאת בכושר טוב, תצטרך לבוא מוכנה מאוד למשחק מול פתח תקווה.
המשחק הוא בבית וזה יכול להוות גורם חשוב במשחק, לקבוצה האדומה הגיע בחלון העברות הקשר המוכשר והצעיר אלרואי כהן, ובמשחק הוא צפוי להיכנס כדי להתחיל להשתלב בקבוצה ולהראות את היכולות הגבוהות שלו, כמו שעשה מתחילת העונה.
להפועל אין בעיית פציעות, והשחקנים הקבועים יפתחו בהרכב כאשר גם אלרואי צפוי לפתוח.
מכבי פתח תקווה לקראת המשחק:
מכבי פתח תקווה נראתה נפלא עד המחזור האחרון בו כבר הובילה 2-0 בדרבי, אך השחקנים לא הראו אופי ומוטיבציה והפסידו 3-2 בסופו של דבר שהשאיר אותם במקום השישי בליגה.
במכבי יודעים שעוד הפסד יעשה לא טוב לקבוצה שהייתה במומנטום טוב, וגילתה יכולת טובה מפתיחת העונה ועכשיו גם עומר גולן בספק למשחק וזה לא טוב למכבי שרוצים לצאת עם לפחות נקודה, ולא לאבד לגמרי את מה שהם בנו.
במכבי פתח תקווה יש שחקנים מוכשרים מאוד, אבל כשלא הולך הם מאבדים את הראש, ולכן הם יצטרכו לבוא מרוכזים ומוכנים מנטלית למשחק מול הפועל, ולבוא "בראש נקי" למשחק, ואולי לחולל הפתעה בבלומפילד.
הימור אישי:
אני חושב שהפועל יבואו מוכנים מאוד למשחק, אבל מכבי פתח תקווה לא יוותרו להם. אני חושב שבסופו של דבר ייגמר 3-1 להפועל ת"א במשחק טוב של הפועל. ואני לא רואה את פתח תקווה מפתיעים את הפועל, במיוחד לא בבלומפילד כאשר הקבוצה חייבת נקודות כדי לא לאבד את חיפה בפסגה.
מה דעתכם? מי תנצח?

ספוילר: