קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר]מדריך איך להוריד מאפ פייל 10 נק'
    על ידי ctrl139 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-08-2006, 14:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

מאפ"י

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מאפ"י

מאפ"י באמת גרועים כמו שסניה מתאר אותם ? או שפשוט הוא סובייקטי ברמות מטורפות והכל חארטות אצלו ..

תודה לעוזרים !

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

במאפי לדעתי יש רק יתרון אחד, הם מהרהרים אותך בהתחלה לגמרי ולאחר מכן מטמיעים בך את האמונות שהם רוצים להטמיע בך ושמן הסתם יעזרו לך עם בחורות. כיצד מהרהרים? שוברים מיתוסים, מלמדים דברים שבחיים לא ידעת (לכאורה) וגורמים לך לעשות דברים שבחיים לא עשית בתרגולי השטח שלהם.

יודע מה מצחיק? שאת כל זה ויותר מזה אתה מסוגל לעשות בעצמך! בלי קורס..
    אני באופן אישי חושב שהקורס של מאפי מכל הקורסים הקיימים בארץ הוא נכון לעכשיו המקצועי ביותר אבל לא הייתי ממליץ למישהו לעשות אותו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-02-2011 בשעה 22:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על התשובה,מה אני מסוגל לעשות בעצמי אבל ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PolGaRi צפיה בהודעה
    תודה על התשובה,מה אני מסוגל לעשות בעצמי אבל ?
    את כל מה שהם עושים בקורס! השאלה מה הם עושים.. למרות שזה לא צריך לעניין אותך, הדרך הכי יעילה עבורך זה פשוט לעשות את מה שמפחיד (כמובן, לא בצורה מפגרת או מוגזמת).

תכלס אם תלמד פיקאפ בכוחות עצמך אתה תרוויח יתרונות לטווח הארוך כמו:
    • אי-תלותיות.
    • פרו-אקטיביות בכל תחומי החיים.
    • היכולת ללמוד דברים לבד וליישם אותם.
    • תובנות מעניינות בכלל בחיים בלי קשר לפיקאפ, מה שלא היית זוכה לו אם היית עושה קורס מזורז שמעיף ממנו את הדברים ה"לא רלוונטים".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה . אבל חוץ מלשבת על הלינקייה וללכת לתרגל בשטח . יש עוד משהו שצריך לעשות אחרי שגמרתי את הלינקייה ? פשוט להמשיך לתרגל ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PolGaRi צפיה בהודעה
    תודה רבה . אבל חוץ מלשבת על הלינקייה וללכת לתרגל בשטח . יש עוד משהו שצריך לעשות אחרי שגמרתי את הלינקייה ? פשוט להמשיך לתרגל ?
    • לשבת עם עצמך ולשאול - "מה אני באמת רוצה מעצמי וכיצד אני רוצה שחיי יראו?"
      בלי קשר לפיקאפ!
    • לשבת בבית ולהתאמן על כל הדברים שביכולתך להתאמן עליהם בבית (בניית קול גברי, עמוק ומהדהד, בניית הרגלי עמידה נכונים שמפגינים ביטחון עצמי, בניית שפת גוף נכונה, שינוי תפיסתי, גיבוש כיוון לגבי הפיקאפ).
    • בדוק כיצד ניתן לטפח את עצמך, יש מצב לחדר כושר? כמה מקלחות לעשות בשבוע? נגמר לי הבושם?
    • בדוק אילו פעולות ישפרו את המצב הבריאותי והתפקודי שלך, זה מאוד משפיע על הפיקאפ ועל כל דבר.
      כמה שעות אתה ישן בלילה, על מה אתה חושב הלילה, מה אתה מכניס לפה? אני נוהג בכל בוקר לאכול או סלט או מיץ פירות ואתה?
    • בדוק כיצד אתה תוכל באופן קבוע לשמור על מצב-רוח טוב, חיובי ואופטימי, תתחיל לצחוק קצת.
    • האם ישנם חומרים בלינקייה שממש דיברו אליך? באופן אישי? או ממש אבל ממש אהבת ואמרת לעצמך "בונה, זה חזק!!!".
      אם כן, סכם אותם במילים שלך, תמצת אותם, הפוך אותם ל"שיטה" שתוכל לבצע ביום-יום ולאחר שהתנסת מספיק, חזור אליהם וסכם אותם מחדש עפ"י ההתנסות שלך, אולי מי שכתב את אותו המדריך היה צריך להוסיף משהו? תוסיף זאת לעצמך!
    • משב את עצמך, את ההתקדמות שלך, את מה שעליך לשפר להבא והצב מטרות בהתאם!

מקווה שהספקת להבין שיש לך המון המון אופציות לעשייה ולא בהכרח עם בנות, בשטח.
    לא חשבת על כל זה כנראה בגלל שאתה עצלן (בדיוק כמוני) ובגלל שהתפיסה שלך עדיין לא מספיק רחבה (בעתיד היא תתרחב).

בהצלחה גיבור, תפוס את עצמך בידיים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-02-2011 בשעה 19:24.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

היי.
    אין לי מושג מה סניה או מישהו אחר אומר על מאפי.

אני כן יכול לומר מה הדעה שלי - הם ממש לא "סתם". כל אחד והשיטה שלו. לומר שהם "סתם" - זו אמירה אימפולסבית ויהירה. בכל זאת מדובר בפורום הראשון בארץ שעסק בתחום. אתה יכול לומר שאתה לא מתחבר לשיטות\לאנשים, אבל הם הוכיחו וגרמו לכמה מהקורסיסטים שלהם להשיג את המטרות, אי אפשר להטיל ספק בהם, השיטה עובדת. מבחינתי, אם המטרה שלי היא לזיין כמה שיותר, ואתה אומר לי אין בעיה, השיטה שלי אומרת תמחא כפיים 3 פעמים, ותקפוץ באוויר, ככה תתחיל לזיין יותר, אם השיטה שלך תגרום לי להשיג את המטרה, עמדת במבחן התוצאה יקירי.

ערב טוב,

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    היי.

אני כן יכול לומר מה הדעה שלי - הם ממש לא "סתם". כל אחד והשיטה שלו. לומר שהם "סתם" - זו אמירה אימפולסבית ויהירה. בכל זאת מדובר בפורום הראשון בארץ שעסק בתחום. אתה יכול לומר שאתה לא מתחבר לשיטות\לאנשים, אבל הם הוכיחו וגרמו לכמה מהקורסיסטים שלהם להשיג את המטרות, אי אפשר להטיל ספק בהם, השיטה עובדת. מבחינתי, אם המטרה שלי היא לזיין כמה שיותר, ואתה אומר לי אין בעיה, השיטה שלי אומרת תמחא כפיים 3 פעמים, ותקפוץ באוויר, ככה תתחיל לזיין יותר, אם השיטה שלך תגרום לי להשיג את המטרה, עמדת במבחן התוצאה יקירי.

ערב טוב,
    זה נכון שכמה אפסים מהם הצליחו להציב מטרות ולהשיגן, בדיוק כמו שכמה מהקורס של סטס עשו זאת, בדיוק כמו שכמה מהקורס של סניה ובדיוק שכמה, כמוני, הצליחו להציב מטרות ולהשיגן בלי קורס. כל הדרכים הן אמיתיות ומוכחות.. השאלה מה יותר עדיף לך?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-02-2011 בשעה 22:11.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    זה נכון שכמה אפסים מהם הצליחו להציב מטרות ולהשיגן, בדיוק כמו שכמה מהקורס של סטס עשו זאת, בדיוק כמו שכמה מהקורס של סניה ובדיוק שכמה, כמוני, הצליחו להציב מטרות ולהשיגן בלי קורס. כל הדרכים הן אמיתיות ומוכחות.. השאלה מה יותר עדיף לך?
    יקירי.
    אני הייתי חבר במאפי, הרבה לפני שהכרת את התחום.
    הכרתי אנשים שכמה שאתה חושב שאתה ברמה גבוהה, היית מת להגיע להישגים שלהם.
    לא נכון להשמיץ אותם.
    ובכלל, אני לא אוהב את ה"עליהום" הזה. קצת כבוד לחלוצים בתחום.
    ד"א אם אתה מדבר על אותו סטס שעולה לי בראש, הוא גדל במאפ"י, הייתי איתו באיזו מסיבה לפני כמה שנים...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

היי.

ערב טוב,
    גם אם אני אלך ואגיד "היי רוצה להזדיין איתי" בצורה הכי בוטה שיש,בסופו של דבר אני יפול על מישהי שכן תרצה להזדיין איתי.
    זה לא אומר שהשיטה עובדת,זה אומר שיש בחורות שיכורות מספיק\עם הערכה עצמית נמוכה מספיק\חרמניות מספיק\עם ביטחון עצמי גבוהה שילכו על זה.
    השאלה שצריך לשאול היא ,מבחינה סטטיסטית,בכמה אחוזים השיטה הזו מצליחה ?

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    גם אם אני אלך ואגיד "היי רוצה להזדיין איתי" בצורה הכי בוטה שיש,בסופו של דבר אני יפול על מישהי שכן תרצה להזדיין איתי.
    זה לא אומר שהשיטה עובדת,זה אומר שיש בחורות שיכורות מספיק\עם הערכה עצמית נמוכה מספיק\חרמניות מספיק\עם ביטחון עצמי גבוהה שילכו על זה.
    השאלה שצריך לשאול היא ,מבחינה סטטיסטית,בכמה אחוזים השיטה הזו מצליחה ?
    אתה בדקת? אני מניח שלא. עד שאין לך נתונים סטטיסטיים, אתה לא יכול לומר שזה לא עובד.
    אני לעומת זאת, ניסיתי את השיטה שלהם בעצמי, והיא עובדת להפליא.

כנ"ל לגבי הטיעון שהבאת. אני מוכן להתערב שמתוך 50 בנות שתאמר להן "רוצה להזדיין איתי", 0 יזדיינו איתך.
    רוצה לקחת את הBET? אני ממש רציני...מוכן להחליף איתך טלפון, נתערב על מה שתרצה.
    מצד שני אני אשתמש בשיטה של מאפ"י, על 50 בנות, ואני מבטיח לך שאשיג תוצאות יותר טובות משלך..מה אתה אומר?
    בטח הבנת כבר שזה טיעון מגוחך, אני הייתי ציני, לא באמת התכוונתי שתגידו לי לקפוץ ולמחוא כפיםי או מה שלא רשמתי, ואם זה יעבוד אז יופי. זה מעבר לזה. אבל ניסיתי להבהיר נקודה. השיטה שלהם עבדה, לא פעם, לא פעמיים. הם הראשונים שהכירו את הפיקאפ לארץ.
    לא יכול להיות שיבואו ליצנים שנכנסו לתחום שבוע שעבר במקרה טוב, ואתמול בערב במקרה הרע, ויאמרו ש"מאפי לא מבינים כלום".

זה פשוט טיפשי.

זו דעתי בכל אופן.
    לילה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 15-02-2011 בשעה 01:22.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יקירי.
    אני הייתי חבר במאפי, הרבה לפני שהכרת את התחום.
    הכרתי אנשים שכמה שאתה חושב שאתה ברמה גבוהה, היית מת להגיע להישגים שלהם.
    לא נכון להשמיץ אותם.
    ובכלל, אני לא אוהב את ה"עליהום" הזה. קצת כבוד לחלוצים בתחום.
    ד"א אם אתה מדבר על אותו סטס שעולה לי בראש, הוא גדל במאפ"י, הייתי איתו באיזו מסיבה לפני כמה שנים...
    ברור שיש את הוותיקים ההם ממאפ"י עוד כשמאפי בכלל היו סדנא, בגללם אגב אני נגד התחום.. כי הם לקחו אותו צעד אחד קדימה ולא הסתפקו ב"לשבור פחדים ולהעלות את הביטחון העצמי/למצוא בת זוג ולחיות באושר", בגלל אנשים כמוהם צריך להפוך את התחום ללא חוקי. ברור שהם בהרבה יותר חזקים ממני בתחום ולא בגלל שהם הכירו אותו לפני, בגלל שאני להבדיל מהם לא רוצה להגזים ומשתמש בתחום הזה בתור תחביב מועיל. אני לא משמיץ אף אחד, אבל כמו כל בן אדם אחר, גם אני מתרגז שכמה חרמנים שהיו מתוסכלים בגלל בחורות פתאום גילו את התורה ועשו ממנה כסף והם גורמים לגברים לחשוב ש"בלי מאפי אני בחיים לא יצליח עם נשים". אגב, זה גם יוצר שסע מאוד חד בין הגברים, זה יוצר קבוצה של גברים שהם מאוד מאוד טובים עם נשים ויכולים בקלות לקחת לך בחורות ומשאיר את ה-AFC בינוני מינוס שאם פעם לא הלך לו עם בחורות, כיום אין לו סיכוי כי הרף עלה ולכל אומן פיתוי כעת יש עשר בחורות שנמשכות אליו ולא אחת, בקיצור - גרוע מאוד!
    ומה הקטע בלהכיר את התחום לפני כולם?.. לא מקנה לך שום יתרון לדעתי, אם כבר חיסרון.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 10:15.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה בדקת? אני מניח שלא. עד שאין לך נתונים סטטיסטיים, אתה לא יכול לומר שזה לא עובד.
    אני לעומת זאת, ניסיתי את השיטה שלהם בעצמי, והיא עובדת להפליא.

כנ"ל לגבי הטיעון שהבאת. אני מוכן להתערב שמתוך 50 בנות שתאמר להן "רוצה להזדיין איתי", 0 יזדיינו איתך.
    רוצה לקחת את הBET? אני ממש רציני...מוכן להחליף איתך טלפון, נתערב על מה שתרצה.
    מצד שני אני אשתמש בשיטה של מאפ"י, על 50 בנות, ואני מבטיח לך שאשיג תוצאות יותר טובות משלך..מה אתה אומר?
    בטח הבנת כבר שזה טיעון מגוחך, אני הייתי ציני, לא באמת התכוונתי שתגידו לי לקפוץ ולמחוא כפיםי או מה שלא רשמתי, ואם זה יעבוד אז יופי. זה מעבר לזה. אבל ניסיתי להבהיר נקודה. השיטה שלהם עבדה, לא פעם, לא פעמיים. הם הראשונים שהכירו את הפיקאפ לארץ.
    לא יכול להיות שיבואו ליצנים שנכנסו לתחום שבוע שעבר במקרה טוב, ואתמול בערב במקרה הרע, ויאמרו ש"מאפי לא מבינים כלום".

זה פשוט טיפשי.

זו דעתי בכל אופן.
    לילה טוב.
    אתה גם כל הזמן אומר שהשיטה עובדת לך ולא למישהו אחר.
    אם לא שמת לב,אתה כבר מצליח בתחום הפיקאפ,ככה שהשיטות עצמן פחות משנות עבורך.

הבעיה נוצרת ברגע שאתה לוקח AFC ומנסה ללמד אותו את השיטה.
    הסתובבתי לא פעם ולא פעמיים בעזריאלי וראיתי "אומני פיתוי" של מאפי שעברו קורס ,ואפילו מדריכים של מאפי , שנכשלים בצורה עצובה.
    הם מסתמכים יותר מידי על החומר הכתוב,ככה שהבחורות כבר מגיבות להן "גם אתה רוצה לדעת מה דעתי לגבי האקסית שלך ? ".

אחרי שראיתי את הכישלונות האלו שלהם וגם שמעתי כל כך הרבה דברים רעים עליהם ,צודק,התרחקתי מהשיטה ומהאתר בכלל ונשארתי עם חוסר כבוד אליהם,גם בעיקר בגלל שבכל מאמר שלהם אתה נותר בהרגשה של "זה לא עזר לי באמת,זה היה רק דרך שיווקית לגרום לי ללכת לקורס שלהם..." שזה באמת מגעיל.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אתה גם כל הזמן אומר שהשיטה עובדת לך ולא למישהו אחר.
    אם לא שמת לב,אתה כבר מצליח בתחום הפיקאפ,ככה שהשיטות עצמן פחות משנות עבורך.

הבעיה נוצרת ברגע שאתה לוקח AFC ומנסה ללמד אותו את השיטה.
    הסתובבתי לא פעם ולא פעמיים בעזריאלי וראיתי "אומני פיתוי" של מאפי שעברו קורס ,ואפילו מדריכים של מאפי , שנכשלים בצורה עצובה.
    הם מסתמכים יותר מידי על החומר הכתוב,ככה שהבחורות כבר מגיבות להן "גם אתה רוצה לדעת מה דעתי לגבי האקסית שלך ? ".

אחרי שראיתי את הכישלונות האלו שלהם וגם שמעתי כל כך הרבה דברים רעים עליהם ,צודק,התרחקתי מהשיטה ומהאתר בכלל ונשארתי עם חוסר כבוד אליהם,גם בעיקר בגלל שבכל מאמר שלהם אתה נותר בהרגשה של "זה לא עזר לי באמת,זה היה רק דרך שיווקית לגרום לי ללכת לקורס שלהם..." שזה באמת מגעיל.
    ואיאי סנופקין, לא ידעתי שיש כאן אנשים המזדהים עם הרגשות העמוקים ביותר שלי ושגם הם ראו את "מעשי הזוועות" בעזריאלי כמו שאני ראיתי, חשבתי שכולם חסידי מאפי... הפתעת אותי לטובה!
    כבר נמאס שכל בחורה שאני נגיש אליה משיבה לי "אההה.. שמעתי שבאמת כמה גברים מסתובבים כאן ומטרידים נשים / גם אתה ממאפי? / מה הולך כאן? בדיוק לפני חמש דקות שאלו אותי את זה.." מה המאפי האלה עשו לעזאזל@!@!@!!
    אגב, מתי אתה שוב בעזריאלי? אשמח לצפות בך וללמוד!

"זה לא עזר לי באמת,זה היה רק דרך שיווקית לגרום לי ללכת לקורס שלהם..." שזה באמת מגעיל.
    מזל שלא קראת את הספר שלהם.. כל פרק מסתכם ב - "אתה רוצה לעשות את הקורס, אתה חייב אותו, הקורס זה הדבר הכי טוב שאתה מסוגל להעניק לעצמך, תרשם תרשם תרשם ותעשה אותנו עשירים על חשבונך!".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 11:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

XANA הגישה שלך מאוד מתאימה לחניכי מאפי האלה.
    אני גם חושב שזה מיותר כל הקורסים וההרצאות האלה... זה לא שלפני שהקימו את מאפי לא היו כאן בארץ פתיינים, היו ועוד איך היו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,560 | הודעות: 8,150,142 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect