שם: קראטה קיד
שנה: 2010
מקום: ארה"ב,סין.
אורך: 139 דקות
ז'אנר: אנימציה/ילדים
שחקנים: ג'יידן סמית , ג'קי צ'אן , טראגי פי הנסון , טס ליו.
תקציר:
דרה פארקר בן ה-12 היה יכול להיות הנער הכי פופולארי בדטרויט, אבל הקריירה של אמו לוקח אותה ואת דרה לסין. דרה מייד מתאהב בבת כיתתו מאי יינג – והתחושה היא הדדית, אבל הפערים התרבותיים הופכים את החברות לבלתי אפשרית. גרוע מכך, תחושותיו של דרה כלפי הנערה הופכים אותו לאויבו של הבריון הכיתתי, ועילוי הקונג פו, צ'אנג. ללא חברים בארץ זרה לדרה אין לאן לפנות, היחיד שמבין ללבו הוא איש התחזוקה, מר האן, שמסתיר את מומחיותו בקונג פו. האן מלמד את דרה שקונג פו זה לא רק אגרופים והתחמקויות, אלא גם בגרות ורוגע ודרה מבין שההתמודדות עם הבריון יהיה הקרב של חייו
חוות דעת אישית
בחופש הגדול הלכתי לראות את הסרט הזה עם בנות הדודות שלי,
זה סרט מדהים,מסופר בעצם על מעבר של אמא ובנה מארצות הברית לסין, מכיוון שהאמא קיבלה קידום בחברת מכוניות.
הילד בהתחלה לא מצליח להשתלב בארץ הזרה וממש קשה לו, הוא מכיר מישהו נחמדה ומתאהב בה.
סרט מאוד מעניין ומותח, אני מאוד נהנתי לראות את הסרט, שרואים איך הוא משתלב.
יש שם שחקנים טובים מאוד גם, ג'קי צ'אן המפורסם,והילד שהוא כוכב בסרט שיחק בקליפ של הזמר המצליח "ג'סטין ביבר"
הסוף של הסרט, מרגש משמח ועושה טוב בלב , מקבלים מן הסרט מוסר השכל חשוב,שרובנו היינו רוצים לדעת - אני מאוד ממליץ לצפות בסרט הזה, יש בסרט המון השקעה, אם זה באפקטים שבו ואם זה בשחקנים עצמם .
לסיכום
סרט מעניינין מאוד, הילדים נכנסים למתח ונהנים מאוד.
סרט מעולה למשפחה אבל במיוחד לילדים בגילאים של כיתה ו' עד כיתה ט'.
אני חושב שאת רובכם הנושא של הסרט מאוד מעניין וגם לראות את ההשתלבות בסין והקונג פו מאוד מעניין.
שאני נכנסתי לסרט היה לי הרגשה שלילית אבל לאחר שראיתי שיניתי את דעתי, הסיכום הוא שזה סרט מומלץ ביותר.
טריילר
תמונות

ציטוט ההודעה