חברים אני מציג לכם כאן טיפים שאני חושב שחשוב שתדעו אותם, שאני ניסיתי אותם על חשבוני בבטא העולמי.
1.גיבור-הגיבור הוא מאוד חשוב בגרסה 4, יותר מהגרסאות הקודמות, בתור התחלה אני הייתי ממליץ לעלות בתוסף שלו את ייצור המשאבים לפחות עד שהוא מגיע למשימות הראשונות, זה יעזור לכם מאוד בשעת הייצור באיחוד שמדובר ביבול עד סוף הגנת המתחיל.
הגיבור בגרסה 4 יוכל לבצע משימות שעליהם יתוגמל, תמיד שיש לכם משימה לכו לבצע אותה, עם הפעלת שיקול דעת, אל תשלחו גיבור למשימה ברמת קושי "קשה" עם 10% חיים לצורך העניין.
2.כלובים- במשימות תוכלו לקבל כלובים, הכלובים שימושיים מאוד וכן נותנים אפשרות לכל החוות הפחות מנוסות וחזקות להתחזק לפחות בהתחלה, שימו לב במידה וקבלתם ממשימה כלובים לכו לנווה מדבר שיש בו מספר חיות ששווה או קטן ממספר הכלובים שלכם ותכלאו את החיות(עדיף ללכת על נווה מדבר קרוב).
3.לאחר שבצעתם את סעיף 2 תוכלו להנות מהגנה של חיות על כפרכם! כעת או במקביל תייצרו חיילים, זה כבר נתון לבחירתכם באיזה חיילים תייצרו.
הגנה אולטימטיבית של חיות+חיילים+גיבור.
4.משאבים ופיתוח- המשיכו לייצר חיילים ולפתח את כפרכם כראות עניכם, כאן אני אתן לכם את הטיפ האחרון להיום שלא כולם יודעים אותו, טיפ שאם משתמשים בו אפשרי לעשות מדריך עתידי, אז ניגש ישר לעניין, זוכרים שאמרתי לכם "לכו לנווה מדבר שיש בו מספר חיות ששווה או קטן ממספר הכלובים שלכם ותכלאו את החיות(עדיף ללכת על נווה מדבר קרוב)" ? אז לא סתם אמרתי את זה, מה שאנחנו נעשה הוא פשוט נבזוז את הנווה מדבר שכרגע אין בו חיות כלל(כי כל החיות נמצאות כרגע אצלנו בכפר) וחוזר חלילה, ככה גם הגאלים בעלי הפלנקסים שלא בעלי יכולת התקפה גבוה יוכלו להרוויח המון משאבים מבזיזה.
5.חפשו עוד נאות מדבר קרובים שאין בהם חיות ותבזזו אותם גם.
קרדיט לפורום אחר!

ציטוט ההודעה