יום טוב
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:19.
|
|
יום טוב![]()
כבר כמה חודשים זה אחד העקרונות החשובים בחיי
מאמר מעולה![]()
זה אחד הסרטונים שהכי אהבתי בכל האינטרנט, יש הרבה סירטונים בסגנון, אבל הוא באמת אחד שמעורר אצלך משהו, גורם לך לשנות גישה.
ציטוט שלי שכתבתי בהודעה אחת לפני איזה חודש:
להיות אופטימיים זה לא כזה קשה, תאמינו לי. אם אני אופטימי, אז כמעט כל אחד יכול להיות אופטימי.בסופו של דבר, המטרה שלכם(של רובכם לפחות) בחיים היא להיות מאושרים, הדרך הראשונה ללהיות מאושרים היא להיות אופטימיים ולאהוב את החיים. אם כבר החלטתם להישאר בחיים, למה לא לנצל אותם עד הסוף ולהיות מאושרים?
כמו שבפיקאפ, גישה נכונה תעזור לכם עם נשים, גם בחיים, גישה נכונה תעזור לכם להשיג אושר(אופטימיות היא הגישה למי שקשה לו להבין).
תאהבו את החיים, תאהבו את עצמכם, תחייכו ותשלימו עם מה שיש לכם.
נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 16-02-2011 בשעה 21:09.
יואו, בדיוק לפני כמה ימים ציינתי את הבנאדם הזה!
אחלה מאמר!![]()
יום טוב![]()
אתה לא תאהב אותו כי הוא לא יהיה פרקטי, כי איך אפשר לעשות מאמר פרקטי על אופטימיות? אתה רק מסביר מה זה אופטימיות ולמה להיות אופטימים, להפוך לאופטימים זה לבד... הבן אדם צריך להבין מה זה אופטימיות ולמה זה טוב, ואז הוא כבר יבחר לבד אם ללכת על זה או לא. המאמר הפרקטי היחידי שאני יכול לכתוב הוא : "תהיה שמח, תחשוב כל הזמן דברים חיוביים, תצחק הרבה, תתחיל לאהוב את החיים, תעשה את מה שאתה אוהב" וה"מה זה אופטימיות" ו"למה להיות אופטימיים" יעזרו לדברים הפרקטיים.
וחוץ מזה, אין לי זמן, כאילו דה!
יום טוב![]()
ציטוט שלי:
כן למה לא..
הגישה שלי גורסת שאין שום סיבה להתצטער על מה שלא מתאים לרצונות שלך..
תאהב את עצמך בדיוק כמו שאתה אין שום סיבה לרצות לשנות משהו שהוא חלק קבוע ממך (יש מקום לשאוף להשתפר אנילא אומר שלא).
הכי חשוב לא לנסות לחנך את הזולת לא לקוות בנסתרי הלב שהמציאות הייתה מתאימה לשאיפות שלך, משהו אצלך לא מתאים לך תפעל לשלב אותו בצורה טובה בחיים שלך אל תשאף להתעלם ממנו כי הוא חלק ממך וזה מה שהופך אותך למי שאתה..
אל תתבייש בשום חלק שיש לך בחיים אל תתבייש בצורה שאתה מדבר ואל תתבייש בצורה במראה שלך כי זה אתה ואתה מושלם בדיוק ככה
אגב אני לא יודע אם המלצתי על זה כבר או לא אבל אני ממליץ בחום לקרוא את הספר "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי.
הוא ממחיש בצורה מדהימה את דרך החשיבה שלי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-02-2011 בשעה 23:30.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:20.