קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום אני חדש בפורום ו אני חולה על מנגה
    על ידי 123456789MOSHE בפורום אנגלית(English)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 23:20
  2. Dark SteaM סטים פרוץ [= חדש מבית EMPRiO אני מלך
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 146
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 15:34
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

דיווח קטן מלפני חודש - חדש פה , ולכן אני מפרסם אתזה ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח קטן מלפני חודש - חדש פה , ולכן אני מפרסם אתזה ..

קודם כל , אני רוצה לציין שאני חדש בפורום הזה , והדיווח שאני מפרסם עכשיו , הוא מלפני חודש .. אני רוצה לשמוע תגובות בונות בבקשה ..

~

ישבנו בחוץ כמה חברים ..
    בקיצור איזה אחת שאני לא מכיר הגיעה , היא לא מהעיר שלי , תל אביבית קטנה כזאת , נראית צפונית כזאת , סנובית , אחת עם Bitch shield גבוהה !
    קיצר היא הגיעה , ולא קמתי אלייה להגיד שלום , כי הייתי עם ידידה , היא באה אליי ואמרה לי שלום [ IOI ?] .
    הבאתי לה נג [ פשש ,איזה צעיף יפה יש לך .. היא : תודה (וחיוך ) , אני: אתמול סבתא שלי קנתה אחד כזה בשוק ] - היא צחקה קצת , והביאה לי ליטוף כזה על הכתף.
    דיברנו קצת , הסתלבטתי עלייה המון , מלא נגים , יצרתי נוחות , וגם קצת משיכה ..
    כל מקום שישבתי , היא פשוט באה אליי , וישבנו מחובקים .
    כל נג שלי אלייה , היא רדפה אחריי , וחיבקה אותי , והתחילה להרביץ לי כזה בקטנה..
    אחרי זה ישבנו מחובקים [היא חרמנית רצח ] , היד שלי הייתה על התחת שלה כל הזמן , והיד השניי על החזה [מעל החולצה , היו אנשים ..בכל זאת [ ] , ואני שואל אותה , נוח לך ? היא אומרת כן , אבל אני יושבת איתך רק כי קר לי וקורצת לי וצוחקת .. אני מעיף אותה ממני , ואומר לה , אז לכי .. היא עשתה את עצמה 'נעלבת ' זזה חצי מטר לצד , הסתובבתי , וחזרה אליי בריצה נתתה חיבוק ונשיקה [בלחי] .
    קיצור , רציתי לסגור נשיקה , אבל עלינו על מונית , וישבתי מקדימה [DHV ? ] , והיא ישבה מאחורה , והיא ירדה לפני , אז לא יצא לי..
    אבל לא נורא
    חזרתי הביתה [ לא הוספתי אותה לפייסבוק , רציתי לבדוק אם היא תוסיף ] , התעוררתי עכשיו בבוקר , תנחשו מה קרה ? ^_^ [ הצעת חברות ממנה - IOI ]

לסיכום , היה מלא IOI מצידה , מלא קינו ..אני נהנתי ((:
    מה אתם אומרים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אומן פיתוי שלא יודע מה יש לו בין הרגליים.
    אחד עם פוטנציאל אך ללא מטרות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על הפירגון - NOT.
    אני חדש פה אחי, אני לומד לאט לאט

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עזוב לומד לאט לאט, הגזמת... תפסיק עם זה, תחזיר לה עניין, היא מעוניית בך!
    אתה מגזים עם השימוש בכלי הפיקאפ, אתה לא משתמש בהם בצורה הנכונה, ואתה מגזים איתם!
    יכולת לסגור כל כך הרבה אם היית עוזב את הפיקאפ קצת בצד... עזוב כבר את כל החוקים של מיסטרי וכל הבולשיטים האלה......
    היא רוצה אותך, אתה תמשיך להראות חוסר עניין? בשביל מה? מה זה עוזר? אתה קשה להשגה? מה זה יעזור לך? אתה רוצה שהיא תחשוב שאתה לא מעוניין והיא תעזוב אותך?

גם אני הייתי כמוך, טעות חיי...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    עזוב לומד לאט לאט, הגזמת... תפסיק עם זה, תחזיר לה עניין, היא מעוניית בך!
    אתה מגזים עם השימוש בכלי הפיקאפ, אתה לא משתמש בהם בצורה הנכונה, ואתה מגזים איתם!
    יכולת לסגור כל כך הרבה אם היית עוזב את הפיקאפ קצת בצד... עזוב כבר את כל החוקים של מיסטרי וכל הבולשיטים האלה......
    היא רוצה אותך, אתה תמשיך להראות חוסר עניין? בשביל מה? מה זה עוזר? אתה קשה להשגה? מה זה יעזור לך? אתה רוצה שהיא תחשוב שאתה לא מעוניין והיא תעזוב אותך?

גם אני הייתי כמוך, טעות חיי...
    תודה רבה אחי על התגובה הבונה , לקחתי לתשומת ליבי , ואתה תאכלס צודק ..
    זה אובר גיימינג , ואני סתם ממשיך עם זה .
    תודה , אני ישנה אתזה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

קודם כל , אני רוצה לציין שאני חדש בפורום הזה , והדיווח שאני מפרסם עכשיו , הוא מלפני חודש .. אני רוצה לשמוע תגובות בונות בבקשה .. ביקשת קיבלת :]

~

ישבנו בחוץ כמה חברים ..
    בקיצור איזה אחת שאני לא מכיר הגיעה , היא לא מהעיר שלי , תל אביבית קטנה כזאת , נראית צפונית כזאת , סנובית , אחת עם Bitch shield גבוהה ! -

וואו כמה אמונות מגבילות יש לך , אתה שופט אותה עוד לפני שקיימת איזושיהי סיבה בכלל . BITCH SHIELD? אתה רציני ?! אני הכרתי בנות שיש להן ביטצ שילד , אני גם סוג של ברמן אז מטבע הדברים אני עובד עם בנות שוות ממש [PERFECT 10] ואני רואה את המושג הזה "קם לתחיה" יום יום - לבנות כאלה יש גם סיבה להיות ביטציות מתחילים איתם כמו מים [לפעמים זה לא כיף להיות כוסית-על P:]-- המותק שפגשת ממש לא ביטצ שילד טיפוסית .לעתיד קח טיפ ואל תשפוט לפני שאתה "לועס אותה טוב".

קיצר היא הגיעה , ולא קמתי אלייה להגיד שלום
    [יכול להבין אותך -אני גם מאלה שאומרים"אם הוא\היא רוצה להביר אותי שיבוא לפה"]

, כי הייתי עם ידידה , היא באה אליי ואמרה לי שלום [ IOI ?] .

ברור מראה לך סימני התענינות.

הבאתי לה נג [ פשש ,איזה צעיף יפה יש לך .. היא : תודה (וחיוך ) , אני: אתמול סבתא שלי קנתה אחד כזה בשוק ] - היא צחקה קצת , והביאה לי ליטוף כזה על הכתף.
    לא בגלל הנג בגלל שאתה לא מראה התענינות כזאת גדולה בה, יש לך מזל שהיא לקחה בהומור את הנג שהיה מיותר לחלוטין לפי איך שמצטייר לי היא גם HB 7.5 לפחות[תקן אותי אם אני טועה]
    בכל מקרה נגים מגיעים רק בהתחלה [בד"כ ] ורק כדי להוריד לה אגו שלילי ש 3000 AFC לפניך התחילו איתה ושהתחננו לקטוף לה תירח P: -לא לבחורה שבכלל לא באת והקדמת לה שלום, ולמרות זאת באה אליך, זרקת עליה נגים וחזרה לידים שלך- כמה נגים נתת לה ?! גבר אני יעשה לך היכרות עם כמה מהשוות שאני עובד איתם ועם משחק כזה אפילו הם יעלבו! -חלאס עם הנגים הבחורה בעניין שלך למה נגים? השלב היחיד שנשאר זה "להסניף אותה אליך"=היא ש-ל-ך!

דיברנו קצת , הסתלבטתי עלייה המון חשוב ונחמד מאוד כל עוד לא בקטע רע , מלא נגים

טוב כתבתי לך מה אני חושב על נגים שלא במקום פשוט לירות לעצמך ברגל-הורס נוחות ברמות , יצרתי נוחות התכוונת "הרבה נוחות" אם היא עמדה בכל היריות שלך כנראה שבנית נוחות שפיצתה על זה. , וגם קצת משיכה ..
    טוב עם כל הנגים האלה לא באמת ציפית לצאת "הידיד ההומו"...

כל מקום שישבתי , היא פשוט באה אליי , וישבנו מחובקים .

יאללה אחינו !!! זה מה שאני קורא לו זמן ההסנפה -הבחורה בענין שלך ועמדה בכל המבחנים מה אתה מצפה שהיא תרד ל 20 סטים של שכיבות שמיכה כדי להוכיח שהיא בעניין? ל-ך על זה אם היא היתה דוחה אותך אחרי כל המבחנים האלה אני צנצנת, לא במקרה הזה הבחורה עפה עליך ואתה בועט בה והי עדיין חוזרת?! יצאה מלכה.לא מכיר הרבה בחורות כאלה [חחח ועוד לחשוב שהרושם הראשוני שקבעת עליה זה ביצית צפונבונית P:]

כל נג שלי אלייה , היא רדפה אחריי , וחיבקה אותי , והתחילה להרביץ לי כזה בקטנה..

טוב שלא הרביצה לך "בגדולה" - פאק אפילו מיסטרי שהמשחק שלו יותר ל"שוות מאוד", ממליץ עד 3 נגים ל HB 10 ובלי לספור אני מעריך שהבאת לה פי 2 מהכמות שמקבלת שפנפנת פלייבוי!

אחרי זה ישבנו מחובקים [היא חרמנית רצח ] , היד שלי הייתה על התחת שלה כל הזמן , והיד השניי על החזה [מעל החולצה , היו אנשים ..בכל זאת [ ] , ואני שואל אותה , נוח לך ? היא אומרת כן , אבל אני יושבת איתך רק כי קר לי וקורצת לי וצוחקת .. אני מעיף אותה ממני , ואומר לה , אז לכי .. היא עשתה את עצמה 'נעלבת ' זזה חצי מטר לצד , הסתובבתי , וחזרה אליי בריצה נתתה חיבוק ונשיקה [בלחי] .
    אהבתי מאוד, ממש המושג "קרוב רחוק" נראה שאתה שולט בענין בצורה נכונה.

קיצור , רציתי לסגור נשיקה , אבל עלינו על מונית , וישבתי מקדימה [DHV ? ] , והיא ישבה מאחורה , והיא ירדה לפני , אז לא יצא לי..
    אבל לא נורא
    חזרתי הביתה [ לא הוספתי אותה לפייסבוק , רציתי לבדוק אם היא תוסיף ] , התעוררתי עכשיו בבוקר , תנחשו מה קרה ? ^_^ [ הצעת חברות ממנה - IOI ]

לסיכום , היה מלא IOI מצידה , מלא קינו ..אני נהנתי ((:
    מה אתם אומרים ?
    לסיכום : אל תפגע ממה שכתבתי אני פשוט מקבל תסעיף שאני רואה חבר'ה שבאים לשאול "אבל למה נהרס לי הסט? בניתי נוחות" נגים הורסים אם הם לא באים עם מטרה ובמידה.
    חוצמזה הכל היה BY THE BOOK בכל מקרה תצליח=]
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 17-02-2011 בשעה 00:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואוו בנאדם , איזה פורום קטלני , כמה תגובות בונות , ביקורות ..
    תודה רבה .
    ולקחתי לתשומת ליבי פעם הבאה לא להיות OVERGAMING , ולהריץ נג אחד או 2 , ואז רוטינות .
    תודה רבה !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,226 | הודעות: 8,198,819 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect