קודם כל , אני רוצה לציין שאני חדש בפורום הזה , והדיווח שאני מפרסם עכשיו , הוא מלפני חודש .. אני רוצה לשמוע תגובות בונות בבקשה ..
~
ישבנו בחוץ כמה חברים ..
בקיצור איזה אחת שאני לא מכיר הגיעה , היא לא מהעיר שלי , תל אביבית קטנה כזאת , נראית צפונית כזאת , סנובית , אחת עם Bitch shield גבוהה !
קיצר היא הגיעה , ולא קמתי אלייה להגיד שלום , כי הייתי עם ידידה , היא באה אליי ואמרה לי שלום [ IOI ?] .
הבאתי לה נג [ פשש ,איזה צעיף יפה יש לך .. היא : תודה (וחיוך ) , אני: אתמול סבתא שלי קנתה אחד כזה בשוק ] - היא צחקה קצת , והביאה לי ליטוף כזה על הכתף.
דיברנו קצת , הסתלבטתי עלייה המון , מלא נגים , יצרתי נוחות , וגם קצת משיכה ..
כל מקום שישבתי , היא פשוט באה אליי , וישבנו מחובקים .
כל נג שלי אלייה , היא רדפה אחריי , וחיבקה אותי , והתחילה להרביץ לי כזה בקטנה..
אחרי זה ישבנו מחובקים [היא חרמנית רצח ] , היד שלי הייתה על התחת שלה כל הזמן , והיד השניי על החזה [מעל החולצה , היו אנשים ..בכל זאת [] , ואני שואל אותה , נוח לך ? היא אומרת כן , אבל אני יושבת איתך רק כי קר לי וקורצת לי וצוחקת .. אני מעיף אותה ממני , ואומר לה , אז לכי .. היא עשתה את עצמה 'נעלבת ' זזה חצי מטר לצד , הסתובבתי , וחזרה אליי בריצה נתתה חיבוק ונשיקה [בלחי] .
קיצור , רציתי לסגור נשיקה , אבל עלינו על מונית , וישבתי מקדימה [DHV ? ] , והיא ישבה מאחורה , והיא ירדה לפני , אז לא יצא לי..
אבל לא נורא
חזרתי הביתה [ לא הוספתי אותה לפייסבוק , רציתי לבדוק אם היא תוסיף ] , התעוררתי עכשיו בבוקר , תנחשו מה קרה ? ^_^ [ הצעת חברות ממנה - IOI ]
לסיכום , היה מלא IOI מצידה , מלא קינו ..אני נהנתי ((:
מה אתם אומרים ?

] , ואני שואל אותה , נוח לך ? היא אומרת כן , אבל אני יושבת איתך רק כי קר לי וקורצת לי וצוחקת .. אני מעיף אותה ממני , ואומר לה , אז לכי .. היא עשתה את עצמה 'נעלבת ' זזה חצי מטר לצד , הסתובבתי , וחזרה אליי בריצה נתתה חיבוק ונשיקה [בלחי] .
ציטוט ההודעה

נגים הורסים אם הם לא באים עם מטרה ובמידה.