קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מבין את שיטת המשחק ב WWE של הפורום.
    על ידי yuvalv בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-01-2006, 21:57
  2. סודות בים הכחול - תגובות על הסרט-!-!-!
    על ידי facorz בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-01-2006, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

שיטת הורד הכחול

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל שיטת הורד הכחול

וובכן ידידיי,

נרשמתי לכאן, והחלטתי להביא דיווח שטח טרי ולא משהו מהעבר, אז יצאתי היום על מנת להכיר כמה בחורות.
    לפני שאני מתחיל ומספר לכם על הדיווח, הייתי רוצה שתשימו לב, לא השתמשתי בפתיח דעה, לא השתמשתי בנאגים, ואפילו לא חשבתי על מסגרות או סיפורי DHV. כל מה שעשיתי, היה לגמרי טבעי, מבלי לתכנן כלום. וזאת בכדי להוכיח שלעבוד לפי דף עבודה מסודר יכול פשוט לעכב את רוב האנשים.

לפני שיצאתי, חשבתי לעצמי, מה תהיה המטרה? למה לצאת? מה אני רוצה להשיג? מספר טלפון? נשיקה? מישהי לטווח ארוך?
    לאחר קצת מחשבה, הבנתי שהרעיון הכי טוב, הוא לצאת ולצבור המון דחיות (אם יהיה ביקוש מבטיח לכתוב מאמר על דחיות, למה זה טוב ועוד ועוד).

יצאתי, והתחלתי ללכת לקניון, כי שם בחורות בדרך כלל מסתובבות.
    כשהייתי באיזור ליד, שמתי לב ששלוש בנות יצאו מאיזו חנות עם שקיות בידיים. חייכתי לעצמי, והתחלתי לחשוב, האם כדאי לגשת או לא? אני לא אשקר, המוח שלי הביא לי המון תירוצים למה לא, כי הן נראו דיי צעירות, והתחלתי לחשוב לעצמי "לגשת או לא?" ואז קיבלתי את ההרגשה הזו בחזה. ההרגשה של הבערה שכולכם מכירים, ההתרגשות הזו, והבנתי, כנראה יש פה משהו, אני חייב לגשת.

ניגשתי מהצד לקבוצה והשיחה התנהלה בערך כך:
    מידן: "היי" - כמובן, עם חיוך, ועצרתי, וגם הן עצרו.
    אחת הבחורות: "היי..." - היסוס, מי יכל להאשים אותה? :)
    מידן: "זה יושב לי על הלב, ואני חייב לשאול. בנות כמה אתן?"
    הן: "17"
    מידן: קצת צחקתי פה וחייכתי עם אנחה של הקלה - "וואו! כי פשוט מאחורה אתן נראות בנות 14."

הן צחקו קצת, שאלתי לאן הן הולכות, הן אמרו שהן בדרך לקניון, א דיברתי איתן קצת. שאלתי איך קוראים להן, והמשכתי בשיחה. זה היה ממש נחמד לדבר איתן, והן גם לא היו רגילות לזה שיש מישהו שמדבר איתן.
    אני לא רוצה לשעמם אתכם בפרטים של השיחה, אבל דיברנו כאילו אנחנו מכירים כבר המון זמן. פה ושם היה קצת קינו, למרות שהבחורה שרציתי הייתה רחוקה ממני. בכדי להציג עוד משהו חשוב, אני אראה לכם עוד קטע של שיחה שלי איתן.

אחת מהן: "למה התחלת לדבר איתנו?"
    מידן: "אני יצאתי במטרה להתחיל עם בחורות ולצבור דחיות"
    הן: "מה?"
    מידן: "אני אגלה לכן סוד. בעוד כמה דקות, אני הולך לבקש את מספרי הטלפון שלכן, ואתן תגידו לי לא, לא משנה כמה אתן רוצות שאני אתקשר."
    הן: כמובן שהן צחקו, ונהנו ואמרו שאין בעיה.
    מידן: אל המטרה - "אבל את תביאי לי, כי את הכי חמודה."
    המטרה: "לא...זה בסדר"
    מידן: "לא! לא הבנת, הן יגידו לא, ואת תביאי לי בשושו, מבלי שהן יידעו" - הכל נאמר עם חיוך וכמובן כדי שהחברות שלה יישמעו.

אחרי זה הגענו לקניון, רציתי לעצור לבקש מספר, אבל שמתי לב למוכרת חמודה אז עצרתי, אמרתי להן שאני אראה אותן ברשת בתי הקפה שהן הלכו אליה (אני לא הולך לעשות פרסומת), ונעצרתי לדבר עם המוכרת סתם כי היא נראתה חמודה.
    אחרי שיחה קצרה איתה, ואחרי שהיא קראה לעוד 4 מוכרות מסביב שיקשיבו לי ויידברו איתי, באה אליה לקוחה, לא רציתי להתעכב, אז הלכתי.

הגעתי לרשת בית הקפה ההיא, אחרי שעשיתי סיבובון בקניון והתיישבתי לידן.
    דיברנו על למה בעצם ניגשתי אליהן. הסברתי להן שאני עושה את זה כדי לכתוב דיווח שטח מאוחר יותר (ולכן יש לי את ההסכמה שלהן לפרס זאת כאן), ואפילו אמרתי להן מה זה שיידעו שיש דבר כזה אומנות הפיתוי.
    ראיתי כמה בחורות ממש ממש חמודות אחרי כן, ורציתי לקום וללכת אבל המטרה שלי פשוט צעקה לא, ולא נתנה לי ללכת. כמובן שהייתי רחוק ממנה, כי היא ישבה מולי, אבל לא היה מה לעשות, ככה הן היו ישובות כשהגעתי ולא הייתה לי דרך להיות קרוב יותר אליה. למרות שכשהגעתי והתיישבתי לידן ירד לי כל החשק מהן, כי עד כמה שהן היו חמודות והראו סימני התעניינות (נשענו קדימה למרות שנשענתי אחורה, רבו על תשומת הלב שלי, ורצו לשאול אותי על עצמי), לא מצאתי אותן מושכות במיוחד וחשבתי שזה מבזבז לי זמן.

אחת מהן אמרה לי שאני הרי לא משיג כלום. ומיד אחרי שהיא אמרה לי את זה לקחתי ממנה מספר טלפון, כדי להראות לה שכבר השגתי מספר טלפון. לא רציתי לסגור עוד, כי זה סתם היה משעמם.
    בסופו של דבר כן הצלחתי לקום וללכת מהן, וכדי לראות האם המספר שסגרתי הוא איכותי ושהיא כן רוצה לענות ולהפגש שוב, שלחתי לה סמס, שזה המבחן הכי טוב לראות האם בחורה מעוניינת. היא שלחה לי סמס חזרה מיד.

מקווה שלמדתם משהו, בדיווח הבא, שיהיה מחר כנראה אני אשתדל להביא משהו עסיסי יותר.

שאלות, טענות, מענות? :)
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לא משעמם כבר כל המשחקי שטח האלה? יצא לי מכל החורים..
    איך אתה יוצא להתחיל עם בחורות כל פעם מחדש בלי שזה נמאס ממך?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ידידי,

לומר את האמת, לא יצאתי כבר כחמישה חודשים כי היו לי אילו קשיים למינהם והייתי צריך להיות סגור בבית כל הזמן. אז לצאת היום היה בהחלט משהו מרגש ומעניין.

לגבי שאלתך, אני מבין למה הכוונה. כשאתה יוצא כל פעם מחדש ומשתמש באותו הדבר זה מתחיל לשעמם.

תבין, שאתה לא צריך לצאת לשם המטרה של להתחיל עם בנות. זה מה שמשעמם אותך, כי אתה משתמש כל הזמן באותם הדברים. תצא במטרה אחרת. תיפגש עם חבר, ותצא לאכול משהו עם ידידה. הבנות שיהיו מסביב, הן הבונוס האמיתי, ולזה התכוננת כשיצאת בכל הפעמים האחרות.

אישית, נכנסתי לפיק אפ בכדי למצוא לי מישהי, כי אני לא אוהב להתעורר לבד בבוקר.
    אז כל היציאות, וכל הדיווחים בשטח, כל זה פשוט הכין אותי, שברגע שאני אראה בחורה שמוצאת חן בעיניי, אני אוכל לגשת אליה ולדבר איתה. בגלל זה עכשיו אני מאד מאד בררן לגבי מי אני ניגש.
    לפני שנתיים בכל דיווח שטח שלי הייתה רואה לפחות 5 מספרי טלפון, והמון המון בחורות שאני ניגש אליהן. היום, אני לא ניגש לכל אחת, אלא רק לאלו שמעניינות אותי, כי זו הייתה המטרה מלכתחילה.

אל תצא סתם ככה, תצא במטרה לעשות משהו, ואם תראה בחורה, פשוט תיגש אליה כמו שאני בטוח שאתה יודע.

כעת, אני יוצא לשטח במטרה להתחיל עם בחורות רק בשביל שאני אוכל לפרסם זאת כאן שאנשים יידעו ויילמדו ממני. כי לרוב משתמשים בשיטות טיפשיות ומאד לא נכונות לארץ.
    הפורום גם מביא לי מוטיבציה, ואני לא מסתיר כלום מאף בחורה, אני אומר לה שאני הולך לפרסם את זה, ואם היא לא מסכימה אני לא מזכיר מילה עליה.

יש מבין?
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,253 | הודעות: 8,198,846 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect