שלום, וברוכים הבאים לצ'אנל החדש שלי.
מי אתה?
בחור שלא סובל משחקי אימה. מה זה משנה אתם שואלים? כי אני הולך לתעד את עצמי משחק את אותם המשחקים. מההתחלה - ועד הסוף. אני בחור שלא סיים הרבה משחקים בחיים שלו, לרוב בעזרת צ'יטים. אבל עכשיו זה מחייב אותי לעשות "שינוי קטן", ואתם מוזמנים לבוא ולצפות.
בגדול אני מצלם "בואו נשחק" (Let's Play) שזהו שם ההיכר למשחקים שמתועדים לראשונה, ז"א שהשחקן משחק ללא ידע קודם וללא שום מושג מה המשחק יוציא בשלב הבא. תוסיפו משחקי אימה לתבשיל הזה, ותקבלו זוועה. טוב, בשבילי לפחות. המשחק הראשון שכרגע מצולם נקרא Amnesia: The Dark Descent שרובכם שמעתם עליו בתור משחק אימה קטסטרופאלי. ולעזאזל, אני הולך לשחק אותו.
הווידיאו יהיו מצולמים בטווח של איכויות לבחירה עד ל-HD. תחליטו אתם עד כמה זוועות אתם רוצים לראות. אני אלווה את כל המשחק עם מיקרופון, ובשלב מאוחר יותר אולי אפילו מצלמה שתתפוס את הבעות הפנים שלי ברגעים הכי מפחידים. אגב, לכל אלה שתהו - אני מדבר בעברית (ניסיתי בהתחלה באנגלית, גיליתי שלהתבטא שם זה לא פשוט. 90% גניחות זה לא חומר טוב להפקה). אני שואף כרגע ל-7 סרטונים בשבוע, כנראה אחד לכל יום. אז יהיה למה לצפות 
ומה אתה רוצה?
1) שתהנו. אני לא בראש של "לבזבז לכם זמן מהחיים", ואם אתם טרולים - תעשו טובה ותצאו מהצ'אנל, אני אפילו לא אטרח להתייחס 
2) בלי ספויילרים! לא רוצה לשמוע על "דברים שעומדים לקפוץ" או "איך לעבור את השלב הזה". אל תהרסו את ה"בואו נשחק", ותהרסו את כל אלמנט ההפתעה. חבל, מי שיעשה את זה יקבל באן.
3) הצעות, פידבקים, טיפים (מעודנים!) בשמחה. אחרי הכל, אני מוכן להתאים את עצמי לקהל המאזינים. בגלל שהצ'אנל הזה בראשית דרכו ואין לי ידע קודם, יש בהחלט לאן להשתפר. אשמח אם תתנו יד ותעזרו לי. חוץ מזה שיש לכם משחק מומלץ אחר? אתם חושבים ששווה להסריט "בואו נשחק" אחר? תשלחו לי את הפרטים, ואני אכניס אותם לרשימה.
4) אם אהבתם, תרגישו חופשי להראות זאת בתגובה, ב-לייק, Subscribe וShare. זה פשוט נותן מוטיבציה, ולא לוקח יותר מ5 שניות על השעון.