חזרתי אחרי אימון עם ידידה HB7.5, והיא החליטה שהיא רוצה פיצה , אז אמרתי יאללה נבוא איתה , ננסה לפתוח משהו ..
היא ממש קשה , BS גבוה , אבל עם קצת חוש הומור , הכל עובד .
קיצור , היא הזמינה אותי , גם הזמינה יענו לבוא איתה , וגם שילמה .. ואמרתי לה שבגלל שלא נעים לי , אני יחזיר לה במה שהיא רוצה.. היא אמרה סרט .. אמרתי סבבה (:
זרקתי לה נג / 2 - משהו על זה שהיא לומדת נהיגה , והיא אישה והיא לא תעבור טסט.וקוקי פאני - היא לקחה שני משולשי פיצה , ואמרה מה יותר גדול ? ולקחה לעצמה את הגדול .. אז אמרתי לה , אוהבת גדולים הא - עם חיוך . זרמה , וצחקה
הרגשתי ממש טוב בסוג של סט הזה , כי ישבתי נוח , וסופסוף לא שתקתי , יש לנו המון נושאים משותפים ביחד שיש מה לדבר עליהם [ בניגוד לילדה באשכול של השאלות שפתחתי ] .
ראיתי שזורם רצח , ורציתי לעשות לה קריאה קרה , אבל לא ידעתי איך , אני מכיר רק את רוטינת הטבעת - ולא הייתה לה טבעת - ולא היה לי איך לקשר משפטים של קריאה קרה [ כמו , את דווקא נראית בחורה שXYZ אבל ..ABC ] ..
עשיתי קצת קינו , על כל איזה משהו משותף שלנו , הבאתי לה כיף כזה , ואחרי שנתתי לה נג , אמרתי לה כזה 'סתם - הכל באהבה, והבאתי לה חיבוק ונשיקה בלחי' .
אני יותר קטן ממנה בשנה , והיא לא קלטה את זה , עד שהתחלנו לדבר על נהיגה , והיא חשבה שאני בגיל שלה .. אז אולי זה קצת הפריע, למרות שלא נראלי .
[היה איזה קטע מצחיק שישבנו בפיצה , והיא הלכה לשירותים , לשטוף ידיים אנערף , והמוכר כזה קרץ לי ועושה ככה ככה - יענו על איך שהיא , ואני אומר לו זה בסדר, ואז יצאה בדיוק אחת כוסית HB9.5 בלונדה כזאת , עם הפלאפון , אני והוא מסתכלים עלייה , מסתכלים אחד על השני , ומחייכים חחח , אני אומר לו כזה , אני ישלב בין שניהן - הוא אומר לי 'מה הוא מתפצל'? אני מראה לו שיש 2ידיים , לשון - והוא ואני צוחקים , ופתאום היא חזרה מהשירותים ואני נקרע מצחוק , היא כולה אחלה סרטים ^_^ ]
קיצר , הלך לי ממש טוב , ואני שמח שלא שתקי , והיה לי על מה לדבר.
חבל לי שלא הצלחתי *שוב* לשלב רוטינה , אבל לא נורא .
מה אתם אומרים בקשר לסרט ? לממש את זה , כי זה היה כזה בגדר צחוק ..
ואיך בכללי ? היה משהו לשפר ?
אגב [עריכה ] :
היה לי ממש ממש הרבה DHV , גם מסיפור שסיפרתי - אמיתי , וגם מלא מלא מלא מלא חברים פגשו אותנו בדרך , ולכל אחד אמרתי שלום , וגם ידידות עברו להן אמרתי שלום . ודיברתי איתם קצת , השארתי את הזאתי שהייתי איתה בצד , והיא כולה אכלה סרטים מה לעשות ^_^
קיצר , הייה ממש כיף![]()

, ואז יצאה בדיוק אחת כוסית HB9.5 בלונדה כזאת , עם הפלאפון , אני והוא מסתכלים עלייה , מסתכלים אחד על השני , ומחייכים חחח , אני אומר לו כזה , אני ישלב בין שניהן - הוא אומר לי 'מה הוא מתפצל'? אני מראה לו שיש 2ידיים , לשון - והוא ואני צוחקים , ופתאום היא חזרה מהשירותים ואני נקרע מצחוק , היא כולה אחלה סרטים ^_^ ]
ציטוט ההודעה