קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]WorldOfWarcraft-כל סוג הורדה|60 נק'
    על ידי Pirate בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 12:48
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 07:52
  3. [סקר]איזה סוג הומור אתם מעדיפים
    על ידי PinkMist בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 20:46
  4. איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?
    על ידי Twig בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 17:43
  5. איזה סוג מטאל אתם?
    על ידי BlackVenom בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

סוג של סט ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סוג של סט ..

חזרתי אחרי אימון עם ידידה HB7.5, והיא החליטה שהיא רוצה פיצה , אז אמרתי יאללה נבוא איתה , ננסה לפתוח משהו ..
    היא ממש קשה , BS גבוה , אבל עם קצת חוש הומור , הכל עובד .
    קיצור , היא הזמינה אותי , גם הזמינה יענו לבוא איתה , וגם שילמה .. ואמרתי לה שבגלל שלא נעים לי , אני יחזיר לה במה שהיא רוצה.. היא אמרה סרט .. אמרתי סבבה (:
    זרקתי לה נג / 2 - משהו על זה שהיא לומדת נהיגה , והיא אישה והיא לא תעבור טסט.וקוקי פאני - היא לקחה שני משולשי פיצה , ואמרה מה יותר גדול ? ולקחה לעצמה את הגדול .. אז אמרתי לה , אוהבת גדולים הא - עם חיוך . זרמה , וצחקה
    הרגשתי ממש טוב בסוג של סט הזה , כי ישבתי נוח , וסופסוף לא שתקתי , יש לנו המון נושאים משותפים ביחד שיש מה לדבר עליהם [ בניגוד לילדה באשכול של השאלות שפתחתי ] .
    ראיתי שזורם רצח , ורציתי לעשות לה קריאה קרה , אבל לא ידעתי איך , אני מכיר רק את רוטינת הטבעת - ולא הייתה לה טבעת - ולא היה לי איך לקשר משפטים של קריאה קרה [ כמו , את דווקא נראית בחורה שXYZ אבל ..ABC ] ..
    עשיתי קצת קינו , על כל איזה משהו משותף שלנו , הבאתי לה כיף כזה , ואחרי שנתתי לה נג , אמרתי לה כזה 'סתם - הכל באהבה, והבאתי לה חיבוק ונשיקה בלחי' .
    אני יותר קטן ממנה בשנה , והיא לא קלטה את זה , עד שהתחלנו לדבר על נהיגה , והיא חשבה שאני בגיל שלה .. אז אולי זה קצת הפריע, למרות שלא נראלי .
    [היה איזה קטע מצחיק שישבנו בפיצה , והיא הלכה לשירותים , לשטוף ידיים אנערף , והמוכר כזה קרץ לי ועושה ככה ככה - יענו על איך שהיא , ואני אומר לו זה בסדר , ואז יצאה בדיוק אחת כוסית HB9.5 בלונדה כזאת , עם הפלאפון , אני והוא מסתכלים עלייה , מסתכלים אחד על השני , ומחייכים חחח , אני אומר לו כזה , אני ישלב בין שניהן - הוא אומר לי 'מה הוא מתפצל'? אני מראה לו שיש 2ידיים , לשון - והוא ואני צוחקים , ופתאום היא חזרה מהשירותים ואני נקרע מצחוק , היא כולה אחלה סרטים ^_^ ]

קיצר , הלך לי ממש טוב , ואני שמח שלא שתקי , והיה לי על מה לדבר.
    חבל לי שלא הצלחתי *שוב* לשלב רוטינה , אבל לא נורא .
    מה אתם אומרים בקשר לסרט ? לממש את זה , כי זה היה כזה בגדר צחוק ..

ואיך בכללי ? היה משהו לשפר ?

אגב [עריכה ] :
    היה לי ממש ממש הרבה DHV , גם מסיפור שסיפרתי - אמיתי , וגם מלא מלא מלא מלא חברים פגשו אותנו בדרך , ולכל אחד אמרתי שלום , וגם ידידות עברו להן אמרתי שלום . ודיברתי איתם קצת , השארתי את הזאתי שהייתי איתה בצד , והיא כולה אכלה סרטים מה לעשות ^_^
    קיצר , הייה ממש כיף
    נערך לאחרונה על ידי iDontHaveNik; 18-02-2011 בשעה 12:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יפה מאוד, אבל למה אתה עדייין לא מנסה ללכת רחוק יותר? אתה לא רוצה לפחות לנשק אותה?
    בסדר, אתם יוצאים לפחות לסרט.. תעשה את זה שם, אבל אל תפשל!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא יודע אם זה היה רציני או לא , כי ת'אמת לא ראיתי ioi מצדה [אולי הייתי יותר מידי מרוכז בשיחה ,אבל לא ממש נראלי ] , ואני לא יודע אם היא בקטע .. נראה מה יילך .
    בכל זאת , לא רציתי לסגור משהו , כי אני לא יודע אם בעניין , אבל העלתי לעצמי קצת את הביטחון בקשר לשיחה וזה ..

אגב :
    היה לי ממש ממש הרבה DHV , גם מסיפור שסיפרתי - אמיתי , וגם מלא מלא מלא מלא חברים פגשו אותנו בדרך , ולכל אחד אמרתי שלום , וגם ידידות עברו להן אמרתי שלום . ודיברתי איתם קצת , השארתי את הזאתי שהייתי איתה בצד , והיא כולה אכלה סרטים מה לעשות ^_^
    קיצר , הייה ממש כיף

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,206 | הודעות: 8,198,799 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect