אני צריך קישור הרשמה לגוגל אדסנס וגם אמלצה לבלוג שבא אני יפרסם דברים ויהיו הרבה צפיות
אני צריך קישור הרשמה לגוגל אדסנס וגם אמלצה לבלוג שבא אני יפרסם דברים ויהיו הרבה צפיות
|
|
אדסנס זה פרסומת ששמים באתר קבוע אחי,נגיד אתה נרשמת ושמת את האתר הורדות נט אם הוא היה שלך (נגיד)
אתה לא יכול לשים את הפרסומות באתר אחר אתה לא תרוויח עליהם כלום ויסגרו לך את האדסנס (יחסמו אותך)
אני השקעתי את כל כולי חצי שנה בזה , נחש מה? חודשיים שלוש אכלתי חרא,לא הרווחתי כלום,הבנתי תשיטה פתחתי אתר חדש עם חשבון חדש,היום אני מרוויח בין 30-40 דולר ביום זה דבר ענק אם יודעים להשתמש בו.
עליתי על סטראט-אפ לאתר חדש בקרוב אתה תשמע את השם שלי ,מילה שלי !
סליחה על החפירה![]()
פשוט כנס לחשבון גוגל שלך ואז כנס לחשבונות איפה שיש את הGMAIL ו בלוגס וכו'... ואז יהיה שם גוגל אדסנס ואז תכנס לשם ויהיה לך שם הרשמה...
אני עוד לא יכול להגיד ,זה מישהו מגלה את זה הלך לי הרעיון . . :|
התחלתי לבנות את האתר לפני שבועיים עוד חודש +- אני מסיים.
ואני חורש על זה כל היום,האתר פשוט יוצא ענק ומושקע בגלל זה כ''כ הרבה זמן,לפי ההשערות שלי ,אחרי פרסום של האתר,אני ארוויח 60-80 דולר ביום(באדסנס)באתר עצמו 60 דולר בימים הכי קשים שם,תחשב כמה יצא ביחד?בין 120 -140 דולר,משכורת של בן אדם עובד.ואני רציני בעניין הזה,ואני אמשיך להגדיל את האתר אחרי שאני ארים אותו לאוויר גם,(שוב סליחה על החפירה ) XD
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 18-02-2011 בשעה 17:10.