שלום לכל המתעניינים,
כמו שהבטחתי, אני מנסה להביא דיווח בכל יום, והנה הדיווח שלי להיום.
היום, יום שישי, מכיוון שלא היה לי רכב, ומסיבות שונות אחרות, נשארתי באשדוד ולא נסעתי לת"א למועדונים או פאבים, כי אני קודם כל אוהב לאתגר את עצמי, ולהתחיל עם בחורות ברחוב זה משהו הרבה יותר מסובך, וכיוון שאני לא ממש אוהב מועדונים, כי אני לא יכול להכיר שם בחורה באמת.
אבל, אני מבטיח להביא דיווח ממועדון בשבוע הבא, נראה מה יהיה.
ובכן, יצאתי לא לבד, אלא שוב עם מישהו. הוא עבר קורס של מאפ"י, וכפי שציפיתי עבד לפי תסריט, דבר שלא ממש אהבתי, ודבר שקצת עיכב אותי, אבל, הוא ביקש לבוא, מי אני שאומר לא? :)
הלכנו קודם כל לטיילת, כי בדרך כלל שם נמצאות רוב הבחורות האשדודיות בערבים. ראינו סט מעורב, 2 בנים ו2 בנות, אבל שניה אחרי זה ראינו 2 בחורות מאד מאד שוות יוצאות ממונית. אז כמובן, שאני לא יכלתי להתאפק. נופפתי להן (משהו מאד טוב, כי זה בודק אם הן מגיבות טוב או לא), והן קצת היו בשוק אבל עצרו. הבחור שהיה איתי פתח בפתיח דעה, ניסה להציג אותי בתור החבר הביישן שלא יודע מתי להתקשר לבחורה שהביאה לו את המספר שלה. אני לא כזה ביישן, ועם החיוך הרחב שהיה לי על השפתיים, זה היה ניכר שאני לא כזה, אבל הוא בכל זאת המשיך בשלו, לדקלם את התסריט.
כמובן שניסיתי להשאר שקט, אבל קצת תרמתי לשיחה, דיברתי עם אחת מהבחורות, אבל לא רציתי לגנוב לו ברק (צריך לעבוד על גיים של ווינגים, מזמן לא עשיתי משהו כזה). בקיצור, הוא הריח את הבחורות, שהתעניינו בשנינו כשהוא אמר להן שהלכים לשתות כשהן אמרו לו שהן לא שותות. היה נחמד, לא?
המשכנו. עשינו טיול קצר בטיילת, ובדרך חזרה, הבנתי איפה נמצאות הבחורות הכי שוות: המארחות!
מי אומר שאי אפשר להתחיל איתן? העבודה שלהן זה שיתחילו איתן!
אחרי 2 מארחות שהבחור שהיה איתי ניסה, והן לא ממש מצאו חן בעיניי, הגענו למקום שבו הייתה מישהי מהממת. היא הייתה ממש ממש שווה, אז הייתי חייב לעשות משהו. הן כמובן ניגשו אלינו, כדי לפתות אותנו לשבת.
מארחת א: "היי...-"
הבחור: "היי! היא הציע לי, ואמרתי לא, אז את תציעי לי?"
מידן: "אתה צוחק? התחלת איתה ואתה מתכוון לעשות את אותו הדבר איתה!"
כאן, נפלתי לברך אחת, והסתכלתי עליה, שאלתי אותה אם זו צורה טובה, בצחוק כמובן.
ואז שמתי לב למארחת השניה, חייכתי אליה ונופפתי לה.
מידן: "איך קוראים לך?"
מארחת ב:"מ***"
מידן: "אז את רוסיה? מעולה! אתמול פגשתי רוסיה מהממת!"
אני ממש לא זוכר איך התנהלה השיחה שלי איתה. כעיקרון היא ניסתה לשכנע אותי לשבת, אבל שיניתי נושא, והתחלתי לדבר איתה על דברים אחרים. איך עשיתי את זה?
מארחת: "יש לנו מבצע של..."
מידן: "אבל אני לא שותה! את צריכה להפסיק להכניס רעלים לגוף שלך."
כאן היא אמרה לי שהיא לא שותה ונכנסנו לדיון על זה. אחר כך, דיברתי איתה על אומנויות הפיתוי והסברתי לה בדיוק איך הבחור מתנהג, ומה הוא אומר. זו פעילות משותפת קטנה שעשינו.
קיבלתי ממנה הרבה סימני התעניינות, היא שיחקה בשיער, שאלה שאלות, וממש נהנת בשיחה איתי.
הרגשתי שנפתח חלון.
סגירת נשיקה אפשרית.
אולם, הייתי חייב לשאול לגיל שלה, וזה אכזב אותי כשהיא הביאה לי את התשובה שלה. ילדה בת 15, שנראית כמו בת 19.
חבל.
דיברתי איתה עוד קצת עד שהבחור סיים עם המארחת השניה והלכנו משם.
בדרך הרחק מהטיילת, ראינו 2 בחורות הולכות לכיוון שלנו. התחלנו לחשוב בנות כמה הן. ואז לצערי, הבחור החליט לפתוח בפתיח דעה, כרגיל, דבר שהן דיי לא אהבו, והתחילו ללכת משם, אולם למזלי הוא הכיר את אחת מהבחורות, אז זה גרם להן להפתח אלינו בקלות רבה יותר.
הבנתי מיד מי המטרה שלו, אז הלכתי לבחורה השניה, שגם כן נראתה לא רע.
היא הביאה לי כיף מיד כשבאתי בצורה ממש אנרגטית, אז הגבתי על זה ואמרתי לה שהיא מאד קופצנית.
האמת, זה היה סט קצת מכור כי אני מיד נכנסתי ל2 בחורות שממש רצו חברה, ורצו שידברו איתן.
מיד בידדתי את הבחורה שלי, והתחלתי לדבר איתה, נגעתי לה בשיער ושיחקתי איתו קצת:
מידן: "לא שמת עגילים? תתביישי לך! איך אני אמור עכשיו למצוא תירוץ להזיז לך את השיער בצורה חושנית?"
בחורה: "אתה יכול לומר לי משהו על השיער וזה"
סימן התעניינות דיי ברור. לא הסתרתי ממנה כלום, הבהרתי לה שהיא מוצאת חן בעיניי והיה לי ממש כיף לדבר איתה, ודיברנו על המון נושאים. הדבר החשוב שאני רוצה לציין זה שהיה המון קינו ביני לבינה, והיא הייתה הראשונה שהציעה לחבק אותי, אז זה היה סימן התעניינות ממש ברור.
קרה מקרה. בזמן שדיברתי איתה, הבנתי שאין לי על מה לדבר. קורה לכולם, אבל למי אכפת?
מידן: "תקשיבי, אני בדרך כלל מנהל שיחה ממש נחמדה, אבל את גורמת לי לשכוח הכל. אז אני הולך להתבונן בך רגע"
כאן פשוט שתקתי והסתכלתי לה על העיניים בזמן שהתקרבתי אליה. רציתי לסגור נשיקה, אבל היא התרחקה, סימן שהיא עוד לא הייתה מוכנה. אגב, לפני כן גם דיברנו מעט על מוסיקה, שאלתי אותה אם היא רוקדת, היא אמרה שלא, ובכל זאת הזרמתי אותה לריקוד בצ'טה, הריקוד שמכונה ריקוד החרמנים.
זה היה סט נהדר ודיברתי עם הבחורה הזו שעה שלמה לפני שהלכנו. אני לא זוכר בכלל על מה דיברנו, על מתמטיקה וחשמל ועל צבא. היה המון קינו אבל היא לא הייתה מוכנה לנשיקה, כי ניסיתי והיא פשוט לא הייתה מוכנה. אז לקחתי מספר טלפון והלכתי הלאה.
היה עוד סט, שאני לא חושב היה ממש חשוב. אלו היו 4 בנות, שבסט הזה איכשהו יצא שזה אני והמטרה שלי לבד. אבל אז חבר שלה הגיע, והתברר לי שאני מכיר אותו, אז לגנוב לו את הבחורה מתחת לאף לא היה משהו שאני עושה במיוחד לא למכר שלי, שיודע שאני עוסק בפיק אפ וביקש ממני במיוחד לא לעשות את זה עליה, כיבדתי את הבקשה.
לאחר מכן, ראינו בחורה שהולכת לבד ברחוב, אז כיוון שהבחור היה קרוב יותר אליה, הוא ניגש ואני המשכתי. אני לא יודע מה היה בינהם אבל הלך לו דיי טוב ואני ממש שמח על כך. אולם, בזמן שהוא היה איתה פגשתי סט שלי מיום רביעי. אחת מהבחורות בסט שלא ממש אהבתי הייתה שם וממש התלהבה לראות אותי והייתה חייבת להציג אותי ל4 החברות שלה.
הייתי דיי עייף, אבל בגלל שלא רציתי להשתעמם בזמן שהוא עם הבחורה התיישבתי על ספסל, כולן הקיפו אותי, ופשוט דיברתי עם אחת מהן. אבל הן נראו לי קצת צעירות, אפילו שהן היו בנות 17, אז לא הרגשתי נעים לסגור אף אחת, רק דיברתי איתן והיה קינו והכל, סתם בשביל שיהיו לי עוד ידידות, מה רע?
אבל הייתה שם מישהי שממש מצאה חן בעיניי, הבחורה הכי קשוחה שם, בלונדינית עם עיניים כחולות, ממש מתוקה. היא הייתה מהבחורות המגוננות האלו, ושמחתי שפגשתי מישהי שכזו, כי אני רוצה הסביר דבר קטן, לכל מי שלא יודע,
אלו הן הבחורות הכי מתוקות בעולם!
דיברתי איתה ממש בכיף, כאילו שהיא החברה הכי טובה שלי, וגם איתה הזרמתי קצת קינו, ואפילו הסברתי לה מה זה. הרעיון כשמתמודדים עם מישהי כזו, שמגוננת על כל החברות שלה זה רק להיות ידידותי, והפלא ופלא, אחרי כמה דקות, פתאום כולן הלכו לצד רגע והשאירו אותי לבד עם מישהי אחת, ממש חמודה.
זה סימן ההתעניינות הכי מוהק שאפשר לקבל. אבל לא רציתי את הבחורה ההיא, עד כמה שהיא הייתה חמודה, היא נראתה לי יותר מידי כמו ילדה וזה הזכיר לי את אחותי הקטנה, אז לא הייתי מסוגל לסגור.
מקווה שנהנתם.
שאלות, טענות, מענות? :)

ציטוט ההודעה