בוקר טוב בנות,
מאמר חדש בנושא איך להיות מעניין , שפירסמתי בבלוג שלי, אני כמובן מביא לכם גם כאן כדי שאף אחד לא יפספס. מדובר בנושא שראיתי שיש עליו הרבה מאד שאלות, ושוב הרמתי את הכפפה.
"
איך להיות מעניין?
בוקר טוב חברים.
היום אתן לכם טיפ חזק מאד, בקשר לאיך להיות מעניין.
המון חברים, מכרים, ואפסים ( ) שאני מכיר, שואלים אותי – "אוקיי, פתחתי, איך להמשיך? אני מרגיש כאילו אין לי נושאים לשיחה ".
באמת, שזה אחד הנושאים שיותר קל לי בו.
השאלות שאתם שואלים בד"כ לא נכונות. אנשים מבקשים רוטינות, או נותנים לי סיטואציה של
"היא אמרה – אתה בלה בלה בלה, מה לענות?? "
חברים, בואו נעשה סדר בדברים.
הפתרון פשוט עד כדי גיחוך. שלושת הטיפים החשובים ביותר בנושא, שיגרמו לכם לדבר בלי סוף וליצור שיחה מעניינת ולא סתמית הם אלו – עליכם להיות אנשים מעניינים, מודעים לסביבה וקשובים לבחורה.
-איך להיות אדם מעניין?
נקח אותי לדוגמא (אני דוגמא מצוינת האמת…בכל אני מצוין…טוב מספיק לדבר עלי, בואו נמשיך :] )
מה הולך לי כרגע בחיים? אני רשום לקורס לימודי(משהו בשוקי הון), אני מת על גלישה, קורא המון ספרים ובכלל מתעניין במה שהולך (חדשות), רץ, מתאגרף, מקפיד על שיחות עם אנשים חדשים כל הזמן, בצבא אני בתפקיד מפתח וכו'…
שמים לב?
אנשים שאני שואל אותם "אוקיי, חוץ מצבא\בית ספר, מה אתה עושה?" ועונים לי "לא הרבה האמת" או "יוצא עם חברים" … לא טוב. סגלו לעצמכם תחומי עניין. כמה שיותר. עדיף כמובן שתתעסקו במה שמעניין אתכם, ולא "סתם כדי להיות מעניין", אחרת לא תתמידו. ואז, יהיו לכם כל כך הרבה דברים לספר, וחוויות לחלוק, שלא יגמרו לכם לעולם נושאי השיחה! באחריות. אני יכול לדבר שעות עם כל אחד, על כל דבר.
- דברו, הקשיבו לה, והגיבו. והכל בהתלהבות ולהט. המפתח לשיחה מעניינת.
- מדעות לסביבה, על מה ולמה?
מודעות לסביבה היא אחד הדברים החשובים בפיקאפ. מה זה אומר בעצם?
כשאתם מדברים עם בחורה, אתם חייבים להיות מודעים לסביבה שלכם. איפה אתם נמצאים? מה קורה שם?
מה "חם"? מה משעמם? מה היא עושה? מה אתם עושים? מה המקום הזה בכלל? אני מדבר עד לרמת הריהוט מבחינתי. שאלו עצמכם את השאלות האלו, ואז תוכלו להעלות נושאים לשיחה.
אני בבית קפה. אילו בנות יש בבית קפה? בנות שבאו לשתות קפה. למה? רוב הסיכויים שהן ממש אוהבות קפה, אוהבות לבלות, בטח אוהבות לדבר (כמו 90% מהנשים)… באיזה בית קפה מדובר? מה בתפריט? כל הדברים האלה מתנקזים לשאלות.
איך אני לוקח את זה לכיוון של שיחה?
פתחתם? מעולה. עכשיו אתם יכולים לדבר על הקפה, על המקום, על זה שהוא ממש נחמד\גרוע (עדיף שלא גרוע, כי זה מכניס לוייב מבאס כזה), על מה היא עושה פה, על מה אתם עושים פה, על האנשים במקום, על הריהוט מצידי. בטח יקרו שם דברים. אנשים כל הזמן יוצרים חוויות, תסתכלו סביב. רואים את הבחורה ההיא ששפכה קפה על חברה שלה? נושא מצוין לשיחה. רואים את הבעלים שהרגע החליק וכמעט שבר ת'מוח? צחקו על זה עם הבחורה בסט.
פה קצת קשה לי לתת משהו פרקטי, כי זה בא לי כל כך טבעי שאני לא שם לב לזה.
פשוט בפעם הבאה שאתם בחוץ, ופתחתם סט, תפתחו עיניים ותסתכלו סביב לפני. תראו איך יש לכם המון על מה לדבר.
– היו קשובים למה שהיא אומרת, כך תוכלו להגיב.
הטיפ השלישי, והחשוב לא פתחות, הוא לתת לבחורה לדבר, ובנוסף, להקשיב למה שהיא אומרת.
הרבה גברים בסט עושים טעויות של מתחילים. חותכים את הבחורה וקוטעים אותה באמצע הדיבור (לא אומר לא לעשות את זה, אומר לשים לב מתי אתם עושים את זה, במיוחד אם אין לכם נושאים לשיחה), לא באמת מקשיבים למה שהיא אומרת.
תנו לה לדבר, תקשיבו למה שהיא אומרת. מי שיישם את הטיפ הזה, יעלה על דרך המלך.
דוג' -
אני :"היי, מה קורה? "
היא:" בסדר, אני יודעת? מה איתך ? :] "
משפט ראשון של השיחה, סתם פתיח, וכבר נושא לשיחה. למה היא ענתה בצורה כזו?
יש משהו מאחורי התגובה שלה. משהו לא בסדר. משהו קרה. דברו איתה על זה.
עוד דוגמא -
היא:" הלכתי אתמול לקניות, ישבתי עם חברה טובה שלי בבית קפה והיה ממש מצחיק…בלה בלה"
השאלה המתבקשת היא – "נו?! קניתן משהו? "
אם היא אומרת לא, לדוגמא, אתם יכולים לצחוק עליה " אם תפסיקי עם הבמבות, אני בטוח שתמצאי משהו שיעלה עלייך להבא XD " (חשוב מאד לומר בנימה מאד צינית, שלא תעלב יותר מדי, ואם אתם בקטע של שמנות, והיא שמנה באמת, רדו מהעניין :} ).
מבינים? חוץ מזה, אני החזקתי סטים שלמים בלי לדבר בכלל. התעסקתי נגיד בקינו, והבחורה דבר ודברה, אני הגבתי במילה, ונתתי לה להמשיך לנושאים אחרים. כלי מעולה. היא אמרה נגיד *טקסט*טקסט*טקסט* בלה בלה בלה, ואז שאלתי שאלה, והיא המשיכה טקסטטקסטקסט, עוד שאלה שלי…וכו
זהו חברים, מקווה שעזרתי.
אתם מוזמנים להגיב עם שאלות בנושא, אני מרגיש שיש לי עוד לתת לכם, אבל קשה לי למקד את התשובות כי אני באמת לא נתקעתי בשיחות עם בחורות כמה שנים טובות…זה כל כך זורם לי, כנראה שאני ממש פטפטן
שלכם,
XAN.
"
עוד מאמרים שלי איגדתי בבלוג שלי. אתם מוזמנים לקרוא, ולהגיב גם כאן.
תהנו, ותגיבו .
-XAN

.
ציטוט ההודעה