למי זה לא קרה?
סוף שבוע, אתה יוצא בערב למועדון, כולך באנרגיות טובות, מוצא את המקום... ובום!
תור של 200 איש חוסם לך את דרך האושר לאלכוהול למוסיקה ולבחורות.
לי זה קרה, יותר מדי אפילו, עד שמצאתי את השיטות שלי לעבור את החרא הזה שנקרא סלקציה.
מהנסיון שהצלחתי להשיג אני כותב פה כמה טיפים, שיקצרו לכם את ההמתנה בתור:
1. בחורות - לבוא עם בחורות. בחורה אחת זה עוזר, אבל לבוא עם שתיים שלוש זה כבר פלוס ענקי בתור. לא הצלחת להגיע עם בחורות? תתחיל עם איזה סט בכניסה ותכנסו ביחד.
2. התנהגות - כמה שזה נשמע הזוי, להיות הזה שצועק ליחצן בכניסה שיכניס אותך לא בדיוק עוזר. בכלל, לצעוק לא עוזר. מה כן עובד? להיות רגוע, לחייך, לצעוק כמו טמבל לא עוזר.
3. יחצנים - להכיר יחצנים זה הדרך השניה הכי טובה להכנס (כן, השניה הכי טובה). מה זה אומר? תכירו יחצנים, מהסביבה שלכם, מהפייסבוק מכל מקום שאתם יכולים. בנוגע לדיבור איתם: ממליץ למצוא להם איזה כינוי מצחיק שהם ידעו שרק אתם קוראים להם ככה כדי שהם יזהו אתכם. חוץ מזה עוזר לדבר איתם יום או יומיים לפני ולעשות רושם טוב, להגיד שאתם "חושבים לבוא" ואולי תביאו את חברים שלכם אם זה מועדון טוב.
4. סלקטורים - מסתבר שאם אתה מכיר את הסלקטור, יש לך כניסה מיידית. אז תכירו אותם, עוזר מאוד בפעמים הבאות שאתה בא למועדון. זאת הדרך הכי טובה להכנס, רק בגלל שהסלקטורים הם אלה שבוחרים בסופו של דבר מי יכנס ומי לא, והיחצנים על הזין. איך עושים את זה? להכיר אותם זה כמו להכיר כל בן אדם אחר: תבואו כשאין לחץ, תתחילו איזה סמול טוק, תציעו לו סיגריה, תשאלו מאיפה הוא, איך הוא הגיע למקצוע... לא מסובך. תזכרו רק לשאול לשמו ולהגיד לו את השם שלכם. אגב, הוא גם בן אדם, פעם הבאה שאתם באים למועדון תגידו שלום ותתנו יחס... אחרת הוא סתם ידלג עליכם.
5. להגיע מוקדם - תגיעו מוקדם.
6. איכות חברים, איכות - לא משנה מה, בסופו של דבר האיכות של המקום קובעת. תמצאו את המקומות היותר איכותיים. הסלקציה תהיה אומנם יותר קשה, אבל עם יחצנים ועניינים מסתדרים. תבואו יפים, עם בחורות ואם המקום איכותי ישימו לב אליכם.
לא מדע טילים...
זה הנסיון שאני קיבלתי, מוזמנים להעיר ולהוסיף.
אגב: בהצלחה לכל אלה שהתחייבו לא לאונן חודש... נצטרך את זה![]()

ציטוט ההודעה