שם הסרט: Shooter.
ז'אנר: פעולה.
שחקנים ראשיים: ג'ונתן למקין, מארק וולברג, נד ביטי, דני גלובר, מארק מנקינה, מייקל פנה, קייט מארה.
במאי: אנטואן פוקווה.
משך הקרנה: 124 דקות.
תאריך יציאה: 23.3.07.
טריילר:
מידע על הסרט -
על הכוונת הוא סרט פעולה הוליוודי שבויים ע"י אנטואן פוקווה וביכובו הראשי של מארק וולברג, על הכוונת הוא עיבוד קולנועי לספר המצליח והטוב Point of Impact, והבמאי המצליח אנטואן הפך את הספר לסרט אקשן מצמרר במיוחד שכבש אלפי אנשים בעולם.
עלילת הסרט -
מארק וולברג מגלם את בוב לי סוואגר, צלף עבר מתמחה מאוד בתפקידו אשר פרש מהצבא בשל סיבה אישית מאוד. לאחר זמן מה מחליט בוב לי סוואגר ללכת לחופשה ולהנות רק בשל הודעה מפתיעה החופשה שלו נגמרת והוא חוזר לשרת את הצבא האמריקאי, בוב לי סוואגר מקבל הודעה כי מסתובב צלף מקצועי אשר מתחנן להרוג את הנשיא האמריקאי, מכאן נכנסים החיים של בוב לי סוואגר לחיי העבר שלו אלימות ומתח לאחר מכן נהיה החשוד העיקרי בהריגת הנשיא לאחר מכן הבין בוב לי סוואגר שהוא אשם ואף אחד לא מאמין לו ויצא למסע נקמה ארוך מאוד עם חברו סוכן הFBI נגד הממשלה של האמריקאים בתקווה להוכיח לכולם שהם טועים לגביו.
דעה אישית -
לדעתי הסרט הוא מאוד מותח אני לא יכלתי להשאר רגוע לדקה בסרט, כל הסרט הוא אלימות פיצוצים ומכות מה שאני מאוד מחבב, הסרט פתח בפניי עולם אחר של רמאויות ונוכלות שבחיים לא ראיתי, הסרט הזה הוא ממש טוב לחובבי פעולה ואני לא מתחרט על כך שראיתי אותו.
סיכום -
הסרט מספר על צלף עבר מצטיין בתפקידו בשם 'בוב לי סוואגר' המגן על המדינה ובסוף מואשם כפושע שהיה נגד המדינה, ההתחלה בסרט הייתה קצת יבשה אך ההמשך..לא נגמר.
תמונות מהסרט -
-------------------------------------------------------
ציון סופי -
9.5
חצי נקודה ירדה בגלל כל מיני סיבוכים שלא אהבתי בסרט.