קבענו שיוצאים למקומות החרושים שהחבר'ה פה כל הזמן מדברים עליהם כאן[הסנטר,עזריאלי,טיילת] לא היה לנו בעיה אפילו להיות "בכוננות ריצה" בגלל ששמה -לפי מה שהבנו כבר מזהים ישר וקוראים לאבטחה[בגלל מאפ"י??] ,המטרה היתה ברורה
לפתוח, והרבה!
מה לא שמעתי מזה כלום..
בקיצור התבאסנו עד כדי זה שהתחלנו לחפש בתוך החנויות פתחנו סט אחד שגם זה היתה ילדה עם אמא שלה [לא ראינו מההתחלה-באמצע הסט אני רואה את אמא שלה ואז היא מעצמה חתכה...
חחחחחחחחחחח קרה לי זה אחד המביכים אם לא ה..! XD
אז החלטנו לחתוך לכיוון התחנה המרכזית אולי שמה יהיה משו [כל זה אחרי שבזבזנו 3 שעות בלי למצוא שום דבר] במונית שירות שעלינו עלתה אחרי זה איזה 9.5HB נראית אירופאית משו, אני והווינג שלי התחלנו לדבר בקודים

ואז שמנו לב שהיא גדולה 25+ התבאסנו
מה נסגר?! מקסימום תקבלו דחייה, אם היא כוסית, ואתה 17-18 מה אכפת לך לפתוח? מילא אני שאני בן 15 ומשהו חח (קרוב ל16) זה לא מתאים אבל עדיין אני פותח בשביל הסתלבט ולנסיון
אבל נשאר תקווה שנפתח אולי משו במרכזית ,הגענו למרכזית,חיפשנו במשך 10 דקות ואז הוא ראה שיש לו אוטובוס אז הוא חתך ,נשארתי לבד חיפשתי במשך חצי שעה הסתובבתי התכוננתי לפתיח בושם אז הלכתי לסופר פארם -גם שם היה ריק ואז החלטתי "
שסוגרים להיום",הלכתי לרציף שלי
ואז ראיתי חיילת נראית צעירה כזאת והמוח התחיל לחשבן
"רגע אני לא מתחיל עם בנות שגדולות ממני בלה בלה בלה אמונות מגבילות" החלטתי פאקאיט אני פותח ויהיה מה =פתחתי עם הבושם,הסתלבטי עליה בקטנה ,עברנו לדבר על הצבא ועוד כמה דברים עליה DHV על סלב שפגשתי כשעבדתי [סיפור אמיתי] היא היתה נחמדה אז לא היה צורך בנג [7.5HB] ואז ראיתי שמגיע לי האוטובוס אז הלכתי על סגירה :"טוב היה כיף לדבר איתך אבל עם כל הכבוד לך את לא הולכת להקפיץ אותי הביתה עם הפורשה ספורט שלך

[
היא:"חח מה פתאום עם המשכורת העלובה שלי" ..] והנה האוטובוס שלי בא אז תרשמי לי את הפון שלך פה{מגיש לה תפלאפון] ואני ידבר איתך כבר"
היא :"יש לי חבר".אני:ו"לי יש טונה בארון[היא חצי צוחקת חצי מובכת -מבינה שאני לא פראייר]באמת יש בזה הרבה אומגה 3 " חשבתי שזה שיטסט והגבתי לזה כתשובה לשיטסט עד שהיא הראתה לי תמונות בפלאפון שלו ושלה ואמרה שהיא מתה עליו והם שנה כבר ביחד ,אז אמרתי לא נהרוס להם נישקתי אותה בלחי ועליתי לאוטובוס .
לקחת מספר או לא? חחח
חיפשנו ולא מצאנו בשיט שום בנות נורמליות[הכוונה בגילאים שלנו ,על הרמה כבר התפשרנו העיקר שיבואו כבר] היה בנות שהיו בערך 8HB אבל היו בנות 14-15 ואנחנו לא
פדופילים.
מעניין תזין, הייתם צריכים לפתוח, כל עוד אתם לא נראים ממש ענקים לידן שזה יראה מוזר, 2-3 שנים הפרש זה לא פדופיליה...
אחרי כמה זמן ראינו 2 בנות,בנות 17 בערך,8-8.5HB הווינג שלי
פתח בפתיח המתנה לידידה היא ענתה [היתה דווקא חמודה אפילו שהיא 8.5]
משו ואז הוא קפא [לא הצליח להמשיך מישם] זה היה
סט ראשון שלנו
בשביל מה אתה ווינג שלו? בשביל לעזור לו, ומקסימום היית לוקח תסט לעצמך, הוא לא היה בוכה על זה תאמין לי