נרשמתי לאתר של מכללת קליקים של ערן ארוסי משהו כזה ואמרתי שיחזור לפלאפון שלי עם הפרטים של התשלום על הקורס (איך להרוויח באינטרנט)
אני רוצה לשאול אם יש מישהו פה שיודע אם הערן הזה אמין ולא סתם ידפוק אותי במחיר ויעבוד עלי..
תודה חב'רה![]()
נרשמתי לאתר של מכללת קליקים של ערן ארוסי משהו כזה ואמרתי שיחזור לפלאפון שלי עם הפרטים של התשלום על הקורס (איך להרוויח באינטרנט)
אני רוצה לשאול אם יש מישהו פה שיודע אם הערן הזה אמין ולא סתם ידפוק אותי במחיר ויעבוד עלי..
תודה חב'רה![]()
|
|
האמת שאני גם נרשמתי דרכו אך לא חזרו אלי נרשמתי מזמן לפני חודש בערך
זה לא חינם בכלל? גם אני נרשמתי
עדיף ללמוד מהרשת לבד...
כל החרטא הזה זה סקאמים
חברה לא להתרגש, יש קורס מבוא בחינם למי שמעוניין אבל מכללת קליקים היא מכללה לכסף באינטרנט ובעלת אמון ומוניטין גבוה,
קוראים לו רן ארוסי, הוא חי יפה מאוד מהרווחים האינטרנטיים שייצר לעצמו, בגדול הקורסים שלו עוסקים בכמה נושאים, בחרו אחד או שניים והתמקדו בהם.
הנושאים הם הקמת קמפיין PPC או PPL וכו'.... דרך תוכניות שותפים.
רשימות דיוור, EBAY וגוגל אדסנס, הוא מקצועי ונותן כלים חזקים לניתוח ומדגים ועוזר ובהחלט משתלם, השאלה היא אם זה מתאים לכם או לא.
יש הרבה רמאויות בקטע הזה.. נרשמתי פעם גם לאחד כזה שניסה למשוך ממני כסף על כלום..
יכול להיות שהתשובה איך לעשות כסף באינטרנט זה פשוט לעשות קומבינות..
העצה היחידה שאני יכול לתת לך היא פשוט תחשוב בעצמך, יש כל כך הרבה שיטות באינטרנט לעשות כסף אם אתה מספיק רוצה אתה תמצא את הדרך