קיים בארץ חנות שאפשר לקנות מודם סלולרי לאייפוד טאץ שאפשר לגלוש באינטרנט.
קיים בארץ חנות שאפשר לקנות מודם סלולרי לאייפוד טאץ שאפשר לגלוש באינטרנט.
|
|
לא נראה לי רק שיש wifi באזור אפשר לגלוש זהו .. אני חושב שיש את האפשרות הזאת רק לאייפדים ולאייפונים ..
על מה את/ה מסתכל/ת ?
לאייפוד אי אפשר, אבל אתה יכול לקנות Apple Peel 520 שנותן לך אפשרות להוציא שיחות מהאייפוד, אבל הוא מוציא קרינה ברמות מטורפות אז קח את זה בחשבון.
שמחתי לעזור,
אבירן
אני לא יודע, תקרא עליו מאמרים באינטרנט, יכול להיות שיש אפשרות, אבל אני לא ממש מכיר את זה.
שמחתי לעזור,
אבירן
מישהו מכיר את C Apple Peel הגרסה המחודשת של peel 520
יש מקום שאפשר לקנות בארץ?
על זה שמעתי, זה גרסא שונה מ-520, אבל אני עדיין אומר לך שלא כדאי, המכשיר הזה עם קרינה מטורפת.
אבל כן,
זה תומך באינטרנט, אבל רק בדור 2, מה שאומר שהמהירות ממש נמוכה, במהירות של בערך 0.1 מגה, ודור 3 יכול להגיע 7 מגה בערך, אז קח את זה בחשבון,
כמובן שיהיה לך אינטרנט רק אם יש לך חבילת גלישה בסים שאתה מכניס לאייפוד.
ואני חושב שכדאי לך להזמין מאיביי, זה יהיה יותר זול, כי גם אם יש בארץ איפשהו זה יהיה יקר.
נערך לאחרונה על ידי -AviraN-; 01-03-2011 בשעה 07:26.
שמחתי לעזור,
אבירן
רגע לא הבנתי יש לי איפוד דור 4 אז איזה מהירות אינטרנט יהיה
ב-C Apple Peel
נערך לאחרונה על ידי eliom; 01-03-2011 בשעה 20:17.
זה תלוי אם יש לך חבילת גלישה,
וה-C Apple peel תומך רק בדור שני, אז המהירות של האינטרנט תהיה נמוכה.
שמחתי לעזור,
אבירן
הוא כן תומך,
התכוונתי שהוא תומך רק ברשת דור שני.
שמחתי לעזור,
אבירן
יש מגן מיוחד לאייפוד שאפשר להזמין באינטרנט שיש בו מקום כניסה לSIM הוא עולה משהו כמו 100 שקל ואז גורם לאייפוד להיות כמו פאלפון
מישהו יכול לתרגם לי ראיתי פה שרשום ש-apple peel הזה תומך מהירות אינטרנט דור 3 זה נכון?.
The Apple Peel 3G is a rubber iPod Touch case that gives Apple’s PMP device phone, mobile broadband Internet access, and SMS capabilities reserved for the iPhone. Now, if you don’t want to sign a contract or be stuck to a particular carrier, you can get an iPod Touch, put on the Apple Peel 3G case, and you’ll have similar features to the iPhone. In an early Chinese review, it seems that the Peel 3G does its job, but needs some software polish and stability could be improved.
As the picture shows, the Peel 3G makes use of a 3G SIM, in this iteration, to hop onto a GSM operator’s 3G network. The modem is integrated into the rubber case and Internet access is seamless, though it’s unclear whether you’d need to Jailbreak.
Overall, the contraption works, though the reviewer notes that there may be some glitches with the phone and SMS app. More details at micgadget, review from PCOnline (in Chinese, translated)
נערך לאחרונה על ידי eliom; 06-03-2011 בשעה 23:37.