בזמן האחרון אני רואה הכל שחור, מתעצבן מכל דבר קטן ,ולא סתם מתעצבן אני ממש משתגע.
סתם דוגמא שאני משחק במשחק יריות, כל פעם שהורגים אותי אני משתגע, וזורק כיסאות, ומקלל בצ'אט, אני מרגיש כאילו כולם מנסים לעצבן אותי בכוונה, וכאילו הכל חרא ורע בחיים.
בזמן האחרון אני רואה הכל שחור, מתעצבן מכל דבר קטן ,ולא סתם מתעצבן אני ממש משתגע.
סתם דוגמא שאני משחק במשחק יריות, כל פעם שהורגים אותי אני משתגע, וזורק כיסאות, ומקלל בצ'אט, אני מרגיש כאילו כולם מנסים לעצבן אותי בכוונה, וכאילו הכל חרא ורע בחיים.
|
|
אז אתה חתיכת אפס
מה אתה במחזור?
כאילו מה עשו לך
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 24-02-2011 בשעה 18:26.
אתה רק בן 15 חח אף אחד לא מנסה לעשות לך בכוונה.
זה פשוט אתה חושב ככה שהכל קורה ברעתך, אבל תיראה ממה אתה מתעצבן ממשחק יריות זה רק משחק.
ואל תיראה את החיים כחרא והכל רע אתה רק בן 15 יש לך עוד הרבה דברים לעבור.
מה קשור משחקי יריות סתם הבאתי דוגמא קטנה,יצאתי ביום שבת לטיול עם המשפחה והכל היה חרא אחד גדול כל דבר שם עיצבן אותי כוס אמוק
חחח ת'צריך לראות אותי כשאני משחק כדורסל במחשב ולא מוסרים לי או לא שורקים לי פאולים..אני מוריד את המקלדת בתוך המסך..
חבר,אני מציע לך לצאת לעשות ספורט..זה יעשה לך טוב ואתה גם תרגיש טוב ולא תהיה עצבני כל הזמן![]()
אם הדברים האלו מעצבנים אותך, אז תפסיק אותם.
תעשה משהו שעוזר לך, לא שמעצבן אותך...
תעסוק בספורט, תתאמן...תוציא עצבים ואגרסיות דרך זה.
אתה תקבל מזה פי 2 מכל דבר אחר.
ואווווווווו...ישלי משהו כמו 8אימונים בשבוע ^^
אני שחיין...ישלי לימודים כמוך-אומנם לא בגרויות אבל אני בכיתה ט...
אני לומד וגם מוצא זמן לאימונים...
ותבין שיש ימים שאני בקושי ישן בהם-אבל שאני הולך לישון זה עם חיוך,ולא חיוך כזהחיוך כזה !
תשחה,תרוץ,תלך לחדר כושר-תהיה מה שבא לךךךךך !
ספורט=ה-פריקה !
אחרי שחיים של 7קילומטר...אימון של 3-3וחצי שעות...נסיעה של שעה באוטובוסים לכל צד...אני עדיין מרוצה...
החיים יפים אחי...תהנה מהם כי עוד מעט אתה תהיה בצבא ואז?..הכל כבר אבוד לך...
הייתי ממליץ לך ללכת לעשות ספורט,אבל היו כבר כמה תגובות כאלה...
אז אני אמליץ לך יותר !
לך אפילו לפארק ב11בלילה...או לפני שאתה לומד-תרוץ תחזור הביתה ואחרי אימון אתה בשיא הריכוז ללמוד !
קח אתזה בקלות אחי...יש צרות יותר גדולות ^^
ואם תעסוק בספורט תראה תצופר שזה מביא לך-מניסיון...
אין יום שמישהי לא מבקשת ממני להוריד חולצה בבצפר שלי XD
כל היום "בבקשה תראה לי תקוביות שלך"-אולי אני נשמע שחצן אבל זה נכון
בקיצור...ס-פ-ו-ר-ט !