קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אללה מחר טיול שנתי אני צריך המלצות חמות!
    על ידי AbutbuLL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 14:38
  2. טיול שנתי ... =)
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 21:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

טיול שנתי ( בן 17 )

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל טיול שנתי ( בן 17 )

קודם כל , אני מבקש שתתייחסו לתגובה הזאת שאני רשמתי לפני שאתם מגיבים באיך אני צריך להתנהג. תודה ! מה שמודגש זו תגובה שרשמתי בפורום *** בגלל תגובות מסויימות שרשמו שם. בגלל זה אני רוצה שתקראו גם את זה לפני שאתם עונים.

שוב אני אחזור ואגיד - קל להגיד להתחבר לאחד המנהיגים. קל להגיד מה לעשות וזה דברים שגם אני אמרתי , אבל שזה בשטח רואים את הדברים אחרת , וזה פי מיליון יותר קשה לביצוע מאיך שרושמים את זה במחשב.

תנסו לתאר לכם את הסיטואציה הבאה. יש חבורה של גברים שכולם רוצים להיות איתם , כל הבנות איתם , עושים שמח וצוחקים וכאלה. הם ממש מגובשים , כולם אוהבים אותם. ואז פתאום אתם , שלא מדברים איתכם יותר מדי , באים לשיחה ורוצים להתחבר אליה. אתם לא יודעים כמה יהיה לכם קשה , אתם פשוט תרגישו לא קשורים לכלום. אתם תרגישו שאתם עומדים כמו מפגרים , וגם כל דבר שתגידו ירגיש לכם מפגר ( גם אם זה לא ). זה מאוד קשה. תראו , אני מכיר את האנשים האלה מלא זמן. זה לא שהם חבר'ה חדשים שאז קל לי לפתח איתם שיחות כי אני לא מכיר אותם. זה אנשים שאני מכיר ופשוט אין לי איך להתחבר אליהם.

-----------

היי כולם.

ממש עכשיו חזרתי מטיול ארוך שהיה מתחילת השבוע עד היום. אני מאוד מאוד מאוכזב מהטיול שהיה לי.
    לפני שאני אתחיל לדבר על מה שהיה , אני רוצה להתייחס קצת לעבר שלי.
    עד לפני כחצי שנה הייתי ילד מאוד שונה. הייתי ילד דיי חסר ביטחון , ביישן , מפחד לגשת לבחורה ולדבר איתה , הייתי מפחד לשבת עם אנשים ולנסות ליצור קשרים. כתוצאה מכך לא היו לי הרבה חברים וידידות. הייתי ילד ממש מכוער מבחינת מראה חיצוני , שזה בעצם הדבר שהכי גרם לי לחוסר ביטחון. לפני כחצי שנה עשיתי שינוי מדהים מבחינת המראה החיצוני שלי , והיום אני אחד מהגברים היפים בשכבה. הדבר הזה נתן לי המון ביטחון - אני הרבה יותר מאמין בעצמי , אין לי כבר בעיה של לגשת לאנשים. התחלתי לנסות ולשפר את האופי שלי. אני ניסיתי ועדיין מנסה כל הזמן לפתח אישיות כריזמטית , להיות מנהיג , להראות שאני גבר ששווה להסתובב איתו. הבעיה העיקרית היא שאני עדיין לא מצליח להתחבר לאנשים שהם מנהיגים . עכשיו אני אתייחס לקטע של הטיול.

יצאתי לטיול בתחושה מאוד טובה. חשבתי שאני הולך ליצור הרבה קשרים - בכל זאת טיול של שבוע. לאט לאט כל הביטחון שלי ירד לרצפה. ראיתי את הגברים של השכבה כל הזמן עם הבנות , כל הזמן מדברים איתם וצוחקים איתם. השתדלתי לפעמים להיות איתם , אבל פשוט לא הצלחתי להוציא כמעט מילה מהפה שלי. הרגשתי כל כך רע עם עצמי , איך זה שלהם כל כך כיף והם כל כך מאושרים ואוהבים אחד את השני , ואיך זה שהם לא מכירים אותי ולא מתייחסים אליי. אני חצי מהטיול כמעט ולא הוצאתי מילה , הייתה לי תחושה כל כך רעה. פשוט כל הביטחון והמנהיגות שבניתי לעצמי לא באה לידי ביטוי בטיול.

אני מרגיש שאני חייב לצאת לקרב על החיים שלי. בדיוק כמו שאני מתאר את זה. אני באמת גבר אמיתי. האנשים שמכירים אותי באמת אומרים לי את זה לא פעם ולא פעמיים. אבל שאני עם אנשים אחרים , אני פשוט מרגיש שונה , כי אני רואה שהם עם יותר אנשים , עם יותר בנות , יותר נהנים , ואני בא מהצד מהחברים "החנונים" שלא מדברים יותר מדי , שאין להם יותר מדי ידידות.
    זו המטרה העיקרית בחיים שלי נכון לעכשיו , כי אני באמת לא מרוצה מהם. ובאמת שאני רוצה לעשות הכל כדי שיתייחסו גם אליי ויכירו גם בי כגבר. אבל אני פשוט לא מצליח , כי אני בא מהצד , לא מכירים אותי יותר מדי , יש את האנשים עם הכריזמה והביטחון שהם מריצים ת'שיחה , ואני רואה את כל הבנות רוצות לחבק אותם ולהיות איתם , ופשוט כל הביטחון שלי יותר לרצפה ואני פשוט רוצה לקבור את עצמי כמו שלא רציתי בחיים שלי.

אני מאוד אשמח שכל אדם שקורא את זה שיגיב. באמת שאני רוצה לצאת למאבק כדי לשפר את החיים שלי. יש לי בקרוב גדנ"ע ואני רוצה לצאת לשם שכבר יותר מכירים אותי בתור גבר. הבעיה היחידה היא שעכשיו ההזדמנות היחידה שלי לראות אותם היא רק בבית ספר , כי הם לא יזמינו אותי איתם אחר הצהריים ( אין להם סיבה , הם בקושי מכירים אותי , יש להם מלא חברים , מלא ידידות , הם יחשבו דווקא עליי ) ?

תודה רבה לכל מי שיעזור. אם תוכלו לעזור לי להפיק לקחים במקומות שאני לא בסדר וצריך להשתנות , ואיך לעשות את זה אני מאוד אשמח. אם יש משהו שלא פירטתי עליו מספיק / לא הסברתי אותו בצורה מספיק טובה תגידו לי ואני אתקן , פשוט אני גמור מעייפות ולא ממש מרוכז. תודה רבה שוב , מקווה שתעזרו לי לשנות לטובה את המקום שאני נמצא בו

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא מומחה גדול אבל זאת דעתי.

אני מבין מאיפה אתה בא. זה לא קל. אבל אני חושב שאתה מרוכז מידי בלהתחבר לאנשים שכבר גיבשו עליך דעה מסויימת. אם הייתי במקומך הייתי יוזם לבד, בלי להתחבר לקבוצה, גם אם זה קשה, ואתה לא יודע מה לומר בדיוק, צריך להתחיל איפשהו. תחשוב על כך שתתחיל לדבר עם אותם בחורות שעד לפני אותו רגע לא הרגישו בקיומך ועכשיו אתה אטרקציה.
    או שתנסה להתחיל עם בחורות שלא קשורות לשכבה שלך או לבי"ס בכלל. כך לא תהיה עליך דעה מוקדמת. ואחרי שתשתפשף ותהיה בטוח בעצמך, תוכל להתחבר לאיזה קבוצה שתרצה בקלות. מה שנותר זה לבחור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

HaGever , תודה על העזרה. אני אקח את זה לתשומת ליבי.
    אשמח לקבל עוד עצות

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי HaGever צפיה בהודעה
    או שתנסה להתחיל עם בחורות שלא קשורות לשכבה שלך או לבי"ס בכלל. כך לא תהיה עליך דעה מוקדמת. ואחרי שתשתפשף ותהיה בטוח בעצמך, תוכל להתחבר לאיזה קבוצה שתרצה בקלות. מה שנותר זה לבחור.

זאת עצה מצויינת, כדאי לך לפתח מעגלים חברתיים מחוץ לביה"ס, גם תשים לב שזה יה הרבה יותר קל להצליח מהתחלה מאשר לתקן משהו שהתחיל לא טוב
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 28-02-2011 בשעה 01:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אהלן.
    דבר ראשון לדעתי אתה לוקח את זה קשה מדי, תשתחרר! תהיה קליל! זה לא סוף העולם!
    לדעתי עקב כך שאתה לוקח את הפיקאפ בצורה רצינית מדי אתה מתכנס בתוך עצמך עם המחשבות שלך, אתה מחושב מדי ולכן לא מצליח להיפתח לאנשים חדשים. (תקן אותי אם אני טועה)
    בבית ספר תתחיל להגיד להם שלום, תשאל אותם סתם שאלות כמו "איזה שעור עכשיו?" "מתי יש XX?" וכאלה, שיבינו שאתה קיים, ואחר כך תתחיל איתם שיחות אחרות ותנסה להתחבר.

זה לא קשה, אבל אתה צריך להיות גמיש, קליל, תמיד תחייך ותראה שאתה אדם חברותי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect