שלום ושבת שלום לכולם .
לפני הכל באתי לכאן ע"מ לבקש מכם עזרה על מנת לשקם את עצמי ואת חיי.
שמי יוסי (שם בדוי)אני בן 18 ו2 חודשיפ מאשדוד , אני בכיתה יב ועוד מעט מסיים את תקופת התיכון .
הבעיה הראשונה והמציקה לי ביותר היא שבחיים לא היית לי חברה ומעולם לא התנשקתי (אני יודע שזה עלוב). ובחיים לא הבאתי בחורה הביתה ( אני מתפדח ולא יודע למה ).
בנוסף לכך אין לי יותר מדיי דברים לעשות בערבים והכי הרבה זה לשבת על איזה ספסל עם עוד כמה חברים משועממים (אין לי רישיון).
הלימודים הם על הפנים והציונים שלי לא משו ככה שאני לא יודע אפילו אם אני אצא עם בגרות.
אין לי עבודה ושאני חוזר מהלימודים הכי הרבה זה ללכת ל=שחק כדורסל עם חברים ולחזור הביתה ב9 בערב לראות טלוויזיה וללכת לישון. הכל שגרה יומיומית משעממת ונמאסס לי כבר. נמאס כל יום לעשותאת אותם הדברים !
כל דבר בחיים הייתי חושב פעמיים על מה לעשות ווועד היום כל הזמן איכפת לי ממה ששושבים עליי. ואני דואג לתדמית שלי יותר מדיי.
אני מרגיש שאני לא מנצ את החיים האלה.
אני מרגיש שכל חיי הולכים לאבדון , לא עשיתי חצי ממה שאנשים בגילי עושים.
אבל החלטתי עכשיו לשים את כל הכאבים בצד ולשקם את עצמי ולעלות את הביטחון שלי ולנסות לסדר לעצמי ת החיים . בשביל זה באתי לפה שתעזרו לי בכך.
אשמח מאוד לשמוע תגובות ועזרות
נ.ב התחלתי בזמן האחרון להתעניין הרבה באימון אישי ובדרך להצלחה ואני מתכוון לעשות הכל על מנת להרים את עצמי מהקרשים !

ציטוט ההודעה