הכוונה שלי שיהיה שם עיצוב ויהיה כתוב לך ליבחור מישתמש וסיסמא ו LOG IN וגם כשאתה עושה פישינג רגיל הכל מכוער התמונות נמחקות
תודהל עוזרים
הכוונה שלי שיהיה שם עיצוב ויהיה כתוב לך ליבחור מישתמש וסיסמא ו LOG IN וגם כשאתה עושה פישינג רגיל הכל מכוער התמונות נמחקות
תודהל עוזרים
|
|
יש אנשים שבאמת יכולים לעזור?
הוא הביא לך את התשובה הכמעט הכי מדויקת שאפשר להביא ,
התשובה היותר מלאה היא ללמוד HTML ו PHP .
דרך צלחה
\ ´¯\).........(/¯`/
\....\\............//..../
\....\\Ne0//..../
\´¯\....\´¯/...........\¯`/..../¯`/
\.\...\....\....\.|_......_|./..../..../..././
(.(....(....(....\.)..)..(..(./...)....)....).)
/.............../\...\..../.../\...............\
/.................\......../.................\
אני לא רוצה לעבוד על זה כמה חודשים אני רוצה מישהו שיעזור לי בדרך מהירה
חחחחחחחחחחחח הצחקת אותי אז הייתי חייב להגיב
כשאמרת פישיג מקצועי הייתי בטוח כבר למשהו רציני עם כתובת זהה לאתר האמיתי או דברים אפילו יותר מסובכים חוץ מזה פישינג לא נחשב מקצועי. לעניין תלמד php ו-html ולא זה לא יקח לך חודשים חוץ מזה עם גישה כזאת...
אתה לא צריך לדעת הכל בhtml וphp אפילו חפש בגוגל קוד מוכן ושנה אותו למטרך
בקשר לתמונות שלא עובדות מעניין למה זה אולי כי הקישור הוא מקומי כדי שהקישור לא יהיה מקומי אתה צריך לשים
http : / /facebook.com/bla bla הבלה בלה זה הקישור הקודם של התמונה .
קיצר חפש בגוגל ותקרא איך עושים את זה יום אחד תשקיע ויהיה לך דף לתפארת מדינת ישראל
ואם המטרה שלך להכין פישינג כדי לגנוב למישהו משתמש מצבך רע כי יש שיטות יותר פשוטות
אחי אני חדש בכל העניין הזה אני ילמד שפות תיכנות וזה אבל בנתיים רק להתחלה אני רוצה דברים קלים
ומה השיטות שאמרתה אתה יכול להגיד לי אותם?
שמעת פעם על זה? אתה הולך אליו הביתה הוא הולך שנייה להשתין/אמא קוראת לו/או מה שלא יהיה
מכניס את הדיסק קון קי בום יש לך את כל הססמאות במחשב שלו ואתה יכול גם לשים לו איזה סוסון מה אתה צריך יותר מזה?!
ואם כבר בא לך פישינג אתה משנה לו את הקובץ hosts ושם במקום האתר את הפישינג שלך וטרלהלה..
נערך לאחרונה על ידי kongi; 25-02-2011 בשעה 21:24.