רציתי לדבר איתכם קצת על המשחק BULLETSTORM שיצא לפני כ-3 ימים.
קודם כל היום סיימתי את המשחק ורציתי להגיד כמה דברים, ורציתי גם לשאול מה אתם חושבים על המשחק, נהנים/סובלים/לא משחקים וכו'.
טוב קודם כל אני ממש אהבתי את המשחק, הן מהבחינה הגראפית והן מהבחינה המשחקית. הגראפיקה במשחק היא גראפיקה יוצאת דופן
לפי דעתי, לא הרבה משתמשים שמנוע גראפי מסוג זה, המנוע דומא מאוד לשל UNREAL TOURNAMENT 3 אך הוא משופר.
הסאונג במשחק לדעתי ממש טוב, לכל נשק יש קול ירייה שונה, אתה שומע צעדים שלך, כשאתה בועט במשהו אתה שומע את הרעש,
בין אם זה עץ או בין עם זה מתכת, שומעים את קולות המפלצות מצויין, וכאשר המפלצות רוצות להפתיע או לרוץ עליך אתה ממש שומע
איך הם רצים עליך או איך שהם קופצים עליך.יש עוד משהו שאהבתי הוא מערכת "היד" שעשו לך במשחק, שאתה יכול להביא עליך יצורים
בעזרתה מבלי להסתכן, וכשהם עפים עליך להרוג אותם בדרך, וכשהם עפים עליך אתה רואה אותם עפים בהילוך איטי, מה שגם ממש אהבתי במשחק היא את מערכת ההילוך האיטי שמתחילה כאשר אתה משתמש בחוט שבית שלך, וכאשר אתה בועט.
דבר נוסף שאהבתי במשחק הם הנשקים, למרות שמספרם מועט כל נשק בעל יכולות שונות , וכשמשלבים כמה מהם אפשר ממש להרגיש שאתה נמצא שם ויורה ביצורים, וככול שמשלבים יותר נשקים בדרכים שונות ככה ההתקפות שלך יוצאות חזקות יותר.
עוד דבר שאהבתי במשחק הוא שתמיד במקומות מסוכנים במהלך המשחק, כשאר פתאום באים מצד כל שהוא הרבה מפלצות, רוב הפעמים
יש חביות אש כאם אתה שם לב עליהם ויורה לכיוונם אתה מפוצץ אותם וזה מה שבעצם גורם נזק למפלצות.
עוד משהו שאהבתי היה שבמהלך כל המשחק אתה לא לבד, אתה בתוך צוות של 2~4 אנשים, הם תמיד מתקשרים איתך ואומרים לך מה
צריך לעשות והם מאוד תומכים, מה שאין בהרבה משחקים.
מה שלא אהבתי במשחק שהוא טיפה קצר, ממש כמה שעות ואתה מסיים את המשחק, ודבר נוסף הוא שהמהלך המשחק צוברים נקודות, ומה שאפשר לעשות איתן הוא לשפר ממש קצת את הנשק ושאר הזמן לקנות תחמושת, הייתה מצפה ממשחק מעולה כזה שיהיה אפשר גם לקנות שריון לדוגמא, או חפצים כמו פצצות או חפצים שונים, ועוד מגוון שיפורים לנשקים ולא רק 1~2 שיפורים לכל נשק.
אבל בכללי אני מאוד אהבתי את המשחק ואני נהנתי במהלך כל השעות ששיחקתי בו, הציון שלי הוא 8.5/10
אחרי שאמרתי את דעתי, ספרו לי מה אתם חושבים לגבי המשחק, דיון מהנה.

ציטוט ההודעה