קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קבלו אתר של הקלאן שלי שבנינו
    על ידי Avivco בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 21:02
  2. מי יודע מדוע ולמה?
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 00:40
  3. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

פריים קונטרול- על מה ולמה ? למתקדמים שבנינו.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Thumbs up פריים קונטרול- על מה ולמה ? למתקדמים שבנינו.

אמנים יקרים שלום,

המאמר שאני כותב לכם היום, פונה לחבר'ה היותר מתקדמים שביניכם.
    למתחילים - אפשר לרפרף, אל תבהלו אם אתם לא קולטים את הקונספט. אבל מהמתקדמים, אני מצפה להגיע לרמת הבנה מסויימת מכאן.

אז מה זה בכלל פריים קונטרול?

פריים היא התפיסה שלך לאבנט מסוים. פריים קונטרול, משמע, היכולת שלך, להשפיע על תפיסת האירוע של האחר.
    המטרה שלך בכל סט, היא לגרום לתפיסה שלך ולתפיסה שלה להגיע לנק' מפגש, כדי שהיא תרגיש את ה"קליק" ושאתם "connected" .

המאמר המלא : פריים קונטרול .

חומר למתקדמים, מצפה מכם לתגובות.

באהבה (אנחנו מתקדמים מהר מדי...) ,
    XAN -

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

המאמר שאני כותב לכם היום, פונה לחבר'ה היותר מתקדמים שביניכם.
    זוהי בעיה ידידי, כשהבלוג שלך בחיתוליו ורוב קוראיו הינם מתחילים בהתעבות, לא חכם במיוחד לפרסם מאמר מתקדם, הרי המתקדמים גם ככה לא יצטרכו אותו, הרי הם מתקדמים. אני מניח שאני ב"אמצע", מכיר את התחום שנים לא מעטות אך לא משתגע בו ולעולם לא אהפוך למתקדם ככה שכדאי לך לשאול אותי מה מפריע לי בתחום ועפ"י התשובות שלי לכתוב מדריכים מאמרים בהתאם, כך הם יתאימו לכולם

למתחילים - אפשר לרפרף, אל תבהלו אם אתם לא קולטים את הקונספט.
    נכון מאוד! מעבר לכך, זה תמיד נחמד לקרוא מאמר ובהתחלה לא להבין כלום ממנו ואז לאחר כמה חודשים שאנו נחזור לקרוא את האותו המאמר, פתאום, כרעם ביום בהיר, הפרנציפ יהיה מובן לנו כשמש ונזכר שהשתמשנו בו כל הזמן! אתה צודק במאה אחוז!

אבל מהמתקדמים, אני מצפה להגיע לרמת הבנה מסויימת מכאן.
    לזה אני מתכוון בדיוק!
    בשביל להגיע להבנה אמיתית של מאמרים מהסוג הזה, אנו חייבים להתחיל מאיפשהו! הרי אם לא נתחיל, כיצד נתקדם?
    בשל כך כלכך חשוב קודם כל לכתוב מאמרים למתחילים ורק לאחר שאתה מסיים לענות על כל השאלות המטרידות את המתחילים ומספק להם מדריך שלם להתקדם על-פיו אתה יכול לפרסם מאמרים למתקדמים!

לסיכום, XAN, אני מקווה שאתה מבין מה ניסיתי לעשות איתך עכשיו ועם התגובות המוזרות שלי
    מקווה שהצלחתי, וזה הפריים הרביעי

אחלה מאמר גבר, עניין אותי מאוד!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 19:19.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    זוהי בעיה ידידי, כשהבלוג שלך בחיתוליו ורוב קוראיו הינם מתחילים בהתעבות, לא חכם במיוחד לפרסם מאמר מתקדם, הרי המתקדמים גם ככה לא יצטרכו אותו, הרי הם מתקדמים. אני מניח שאני ב"אמצע", מכיר את התחום שנים לא מעטות אך לא משתגע בו ולעולם לא אהפוך למתקדם ככה שכדאי לך לשאול אותי מה מפריע לי בתחום ועפ"י התשובות שלי לכתוב מדריכים מאמרים בהתאם, כך הם יתאימו לכולם

נכון מאוד! מעבר לכך, זה תמיד נחמד לקרוא מאמר ובהתחלה לא להבין כלום ממנו ואז לאחר כמה חודשים שאנו נחזור לקרוא את האותו המאמר, פתאום, כרעם ביום בהיר, הפרנציפ יהיה מובן לנו כשמש ונזכר שהשתמשנו בו כל הזמן! אתה צודק במאה אחוז!

לזה אני מתכוון בדיוק!
    בשביל להגיע להבנה אמיתית של מאמרים מהסוג הזה, אנו חייבים להתחיל מאיפשהו! הרי אם לא נתחיל, כיצד נתקדם?
    בשל כך כלכך חשוב קודם כל לכתוב מאמרים למתחילים ורק לאחר שאתה מסיים לענות על כל השאלות המטרידות את המתחילים ומספק להם מדריך שלם להתקדם על-פיו אתה יכול לפרסם מאמרים למתקדמים!

לסיכום, XAN, אני מקווה שאתה מבין מה ניסיתי לעשות איתך עכשיו ועם התגובות המוזרות שלי
    מקווה שהצלחתי, וזה הפריים הרביעי

אחלה מאמר גבר, עניין אותי מאוד!

בונבון שלי, הקוראים בבלוג לא באים רק מאטרף (רוב האוכלוסייה כאן מתחילים)
    גם חברים ומכרים אחרים, שהרבה מאד מהם מתקדמים וברמה גבוהה.

אני משתדל לפרסם פעם גם משהו שמתאגר אותי לכתוב כדי לא לאבד את השעמום.
    לא חושב שזה במקום לומר לי למי לפנות, אני מפרסם גם למתחילים ואולי בעיקר, אז אם אחד ל...הוא מאמר למתקדמים, תתמודדו.

ד"א, אותך שמתי בקטגורייה של מתקדמים, אני רואה שאתה חושב שאתה עדיין מתחיל (גם אם תכחיש, לפי התגובה שלך יש לך אמונה אפילו אם היא קטנה, שאתה עדיין מתחיל) אבל שים לב לזה - לפעמים אנחנו ברמה גבוהה ממה שאנחנו חושבים, אני חושב שיש לך בעיית אמונה\בטחון קלה! תעבוד על זה.

בהצלחה

XAN -

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    בונבון שלי, הקוראים בבלוג לא באים רק מאטרף (רוב האוכלוסייה כאן מתחילים)
    גם חברים ומכרים אחרים, שהרבה מאד מהם מתקדמים וברמה גבוהה.

אני משתדל לפרסם פעם גם משהו שמתאגר אותי לכתוב כדי לא לאבד את השעמום.
    לא חושב שזה במקום לומר לי למי לפנות, אני מפרסם גם למתחילים ואולי בעיקר, אז אם אחד ל...הוא מאמר למתקדמים, תתמודדו.

ד"א, אותך שמתי בקטגורייה של מתקדמים, אני רואה שאתה חושב שאתה עדיין מתחיל (גם אם תכחיש, לפי התגובה שלך יש לך אמונה אפילו אם היא קטנה, שאתה עדיין מתחיל) אבל שים לב לזה - לפעמים אנחנו ברמה גבוהה ממה שאנחנו חושבים, אני חושב שיש לך בעיית אמונה\בטחון קלה! תעבוד על זה.

בהצלחה

XAN -
    אני לא מתקדם, התחום הזה לא מעניין אותי ברמת העשייה, אני לא מתכוון לאבד את הראש בגללו, זהו עוד ענף מעץ ההתפתחות האישית שלי. אני לנצח אשאר AFC רק אחד שהולך לו עם נשים! אני אוהב להיות AFC.

בכל מקרה, לפי התגובה שלך, לא נראה שהבנת מה ניסית לעשות לך.
    קרא את המאמר שלך ולאחר מכן קרא את התגובה שלי שוב, מה ניסיתי לעשות כאן בעצם?
    ואם לך מותר ככה לחשוף את נקודות החולשה שלי, תן לי לחשוף את נקודת החולשה העיקרית שלך - אתה לוקח הכל אישי, תעבוד על זה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 19:32.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

אני לא מתקדם, התחום הזה לא מעניין אותי ברמת העשייה, אני לא מתכוון לאבד את הראש בגללו, זהו עוד ענף מעץ ההתפתחות האישית שלי. אני לנצח אשאר AFC רק אחד שהולך לו עם נשים! אני אוהב להיות AFC.

בכל מקרה, לפי התגובה שלך, לא נראה שהבנת מה ניסית לעשות לך.
    קרא את המאמר שלך ולאחר מכן קרא את התגובה שלי שוב, מה ניסיתי לעשות כאן בעצם?
    ואם לך מותר ככה לחשוף את נקודות החולשה שלי, תן לי לחשוף את נקודת החולשה העיקרית שלך - אתה לוקח הכל אישי, תעבוד על זה!
    האמת שאתה צודק אני לוקח אישי אבל הפעם לא לקחתי את זה באופן אישי, פשוט לא הבנתי מה אתה רוצה...
    מאמר למתקדמים, אתה לא מתקדם, תקרא מאמרים למתחילים נשמה אין פה יותר מדי קסמים...

לא תמיד תקבל מה שאתה רוצה... ולפי מה שרשמת אין לך אפילו מושג מה הכוונה ל AFC . AFC בהגדרה הוא אחד שנכשל עם נשים
    ברגע שאתה מצליח ולא משתמש בפיקאפ או לא מבין בזה אתה טבעי...אבל שיהיה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

האמת שאתה צודק אני לוקח אישי אבל הפעם לא לקחתי את זה באופן אישי, פשוט לא הבנתי מה אתה רוצה...
    מאמר למתקדמים, אתה לא מתקדם, תקרא מאמרים למתחילים נשמה אין פה יותר מדי קסמים...

לא תמיד תקבל מה שאתה רוצה... ולפי מה שרשמת אין לך אפילו מושג מה הכוונה ל AFC . AFC בהגדרה הוא אחד שנכשל עם נשים
    ברגע שאתה מצליח ולא משתמש בפיקאפ או לא מבין בזה אתה טבעי...אבל שיהיה
    חחחחחחחחח שתהיה לי בריא.
    בקיצור.. קראתי את המאמר שלך וניסיתי לבצע אותו עליך, חשבתי שתעלה על זה בנקל, כנראה שאתה עייף או משהו כי בדרך כלל אתה נראה בתור אדם מתוחכם שמבין תיחכומים של אחרים

וכן, AFC לפי ההגדרה זה אחד שלא הולך לו עם נשים.
    בשבילי, בכל אופן, AFC תמיד מצתיירים בתור גברים אוהבים, צנועים, כאלה שלא חיים בתחרות, מסתפקים במה שיש להם ומשקיעים בו! מבחינתי, אפשר להיות AFC ולהצליח עם נשים בצורה מסחררת! אני לא כזה מצליחן עם נשים אבל בוא נומר שתשע מתוך עשר בחורות שאני ניגש אליהן ביום ישר אומרות לי "ואואואו!! איזה חמוד אתה!" (לפי השפה שלכם - "ואואואוא!! איזה AFC אתה!"), אני מדבר כמו AFC, אני מתנהג כמו AFC, מגיב כמו AFC, נושם כמו AFC! אבל הבחורות באות תודה לאל

מזל שאני לא חי לפי הגדרות, כבר אמרתי פה כמה פעמים שהגדרות זהו דבר מאוד מאוד מגביל שמונע ממך להבין את התמונה השלמה!

אגב, השתמש כאן בפריים
    האמת שאתה צודק אני לוקח אישי אבל הפעם לא לקחתי את זה באופן אישי
    זה גם קשור להחדרת השאות לתת-מדוע בצורה הגיונית שהסיכויים שהתת-מודע יקבל זאת כנכון גבוהים.

זה כמו למשל:
    היא - "עזוב, אני מדוכאת, לא בא לי לצאת היום".
    אתה - "נכון, אתה מדוכאת, בגלל זה חשוב שתצאי היום לאנשהו ותצאי מהדיכאון! יאלה בואי!".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 20:13.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

חחחחחחחחח שתהיה לי בריא.
    בקיצור.. קראתי את המאמר שלך וניסיתי לבצע אותו עליך, חשבתי שתעלה על זה בנקל, כנראה שאתה עייף או משהו כי בדרך כלל אתה נראה בתור אדם מתוחכם שמבין תיחכומים של אחרים

וכן, AFC לפי ההגדרה זה אחד שלא הולך לו עם נשים.
    בשבילי, בכל אופן, AFC תמיד מצתיירים בתור גברים אוהבים, צנועים, כאלה שלא חיים בתחרות, מסתפקים במה שיש להם ומשקיעים בו! מבחינתי, אפשר להיות AFC ולהצליח עם נשים בצורה מסחררת! אני לא כזה מצליחן עם נשים אבל בוא נומר שתשע מתוך עשר בחורות שאני ניגש אליהן ביום ישר אומרות לי "ואואואו!! איזה חמוד אתה!" (לפי השפה שלכם - "ואואואוא!! איזה AFC אתה!"), אני מדבר כמו AFC, אני מתנהג כמו AFC, מגיב כמו AFC, נושם כמו AFC! אבל הבחורות באות תודה לאל

מזל שאני לא חי לפי הגדרות, כבר אמרתי פה כמה פעמים שהגדרות זהו דבר מאוד מאוד מגביל שמונע ממך להבין את התמונה השלמה!

אגב, השתמש כאן בפריים

זה גם קשור להחדרת השאות לתת-מדוע בצורה הגיונית שהסיכויים שהתת-מודע יקבל זאת כנכון גבוהים.

זה כמו למשל:
    היא - "עזוב, אני מדוכאת, לא בא לי לצאת היום".
    אתה - "נכון, אתה מדוכאת, בגלל זה חשוב שתצאי היום לאנשהו ותצאי מהדיכאון! יאלה בואי!".
    אחי,
    הכל קשור במטרות.
    אם המטרה שלך לחיות חיים בינוניים ושקטים, רגילים כאלו, יכול להיות שבשבילך AFC יושב בול. אין עם זה בעיה, לא בקטע רע, באמת.
    אני שואף להיות הכי טוב שאפשר, בכל דבר, אני רוצה להיות אדם מצליח, בכל תחום לא רק פיקאפ.

אני רוצה לעשות המון כסף, לעשות משהו מועיל, להיות המנכ"ל ולא איזה פקיד חס וחלילה. וזה מה שמניע אותי.
    יש לי חברים שרוצים לגלוש כל החיים, כסף לא מעניין אותם הם רוצים עבודה פשוטה ולגור בבקתה על החוף. גם זה בסדר. כל אחד והקטע שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח זה מעניין שאתה לוקח את זה למקום של פיקאפ, אני תמיד ראיתי התנהגות כזו כמניפולציה בסיסית שניתן להשתמש בה על כל בן אדם.
    בקריאה הראשונה די פספסתי את ה"טכניקה" שאתה מדבר עליה ואח"כ הבנתי שאני פשוט מתנהג כך באופן טבעי.
    זה מאוד חשוב לתקשורת נכונה עם בני אדם באופן כללי, לאו דווקא לפיקאפ.

מאמר מאוד מעניין, תודה

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

עומרי - הטכניקה הראשונה היא הפשוטה. במקרה של בעיה, לוגיסטית ברוב המקרים, אתה צריך לעזור לה לפתור אותה כדי שהיא תתחבר לפריים שלך. אתה מצטייר כאלפא כשאתה עושה את זה.

שמח שנהנת.
    XAN -

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אחי,
    הכל קשור במטרות.
    אם המטרה שלך לחיות חיים בינוניים ושקטים, רגילים כאלו, יכול להיות שבשבילך AFC יושב בול. אין עם זה בעיה, לא בקטע רע, באמת.
    אני שואף להיות הכי טוב שאפשר, בכל דבר, אני רוצה להיות אדם מצליח, בכל תחום לא רק פיקאפ.

אני רוצה לעשות המון כסף, לעשות משהו מועיל, להיות המנכ"ל ולא איזה פקיד חס וחלילה. וזה מה שמניע אותי.
    יש לי חברים שרוצים לגלוש כל החיים, כסף לא מעניין אותם הם רוצים עבודה פשוטה ולגור בבקתה על החוף. גם זה בסדר. כל אחד והקטע שלו.
    לא פעם ולא פעמיים חברים צעקו עלי, הם אומרים שאני "מר יודע הכל", לא פעם אמרו לי "דיי להתמאסטר".
    יש בי קינאת סופרים, אם אני שומע רב גדול, גנרל דגול, אומן פיתוי טוב.. אני מאזין להם בשקט ובהבנה, אך תמיד שואף לעקוף אותם!
    אך לא בצורה מגעילה חלילה או מתנשאת, אם אני רוצה לעקוף אומן פיתוי, אחבור אליו ואלמד ממנו, לא אכשיל אותו חלילה או אזלזל בו, קינאת סופרים מהסוג היפה!

לגבי העניין של חיים ממוצעים או הצלחה, אני בחור ששואף להגיע למקסימום בכל תחום, בכל רובד, בכל מקום ובכל זמן, עם כל אחד!
    אך יחד עם זאת, אני בחור שרוצה לחיות חיים שלווים! חיים שאני לא אבזבז אותם על עשיית כסף, ניהול חברה, לחץ, תפקוד מעל ומעבר, לדאוג לכול העולם ואישתו וכל החרטא הזה! אני רוצה להקדיש את חיי לדברים עמוקים יותר, נעימים יותר, שלווים! מתוחכמים.. את הדברים הללו כמעט ולא מצאתי בעבודה, בצבא, בלימודים או בכל מסגרת נורמטיבית אחרת.

לגבי התחום הרומנטי, מצאתי שתכונות של AFC (מסופק, חמוד, עגון, מכבד, צנועה!) והתנהגות של אלפא זוהי התשלובת המנצחת!
    זה מעל ומעבר לפיקאפ, סקס, בנות.. זוהי דרך חיים (עד כמה שהמשפט הזה הפך להיות חרוש ורדוד בימים אלו), זוהי אומנות קשה ביותר לביצוע, אומנות שאם תדע לצייר אותה בחייך אתה תזכה לסוג של הארה רוחנית מרשימה למדי! דבר שימנף את חייך בכל תחום ובין הייתר עם נשים!

לאחר שסיכמתי את קורות חיי, מה שנשאר לי זה רק להזהיר אותך לא לפול ברשת ולנסות להצליח, לעשות את הכסף הגדול, לנהל חברה או משהו בסגנון ולאחר שתעשה את כל זה אתה תמצא את עצמך לא מאושר, מלא בבעיות, מלא לחץ וששרפת חלק נכבד מחייך על בורנישט!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 22:01.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

לא פעם ולא פעמיים חברים צעקו עלי, הם אומרים שאני "מר יודע הכל", לא פעם אמרו לי "דיי להתמאסטר".
    יש בי קינאת סופרים, אם אני שומע רב גדול, גנרל דגול, אומן פיתוי טוב.. אני מאזין להם בשקט ובהבנה, אך תמיד שואף לעקוף אותם!
    אך לא בצורה מגעילה חלילה או מתנשאת, אם אני רוצה לעקוף אומן פיתוי, אחבור אליו ואלמד ממנו, לא אכשיל אותו חלילה או אזלזל בו, קינאת סופרים מהסוג היפה!

לגבי העניין של חיים ממוצעים או הצלחה, אני בחור ששואף להגיע למקסימום בכל תחום, בכל רווד, בכל מקום ובכל זמן, עם כל אחד!
    אך יחד עם זאת, אני בחור שרוצה לחיות חיים שלווים! חיים שאני לא אבזבז אותם על עשיית כסף, ניהול חברה, לחץ, תפקוד מעל ומעבר, לדאוג לכול העולם ואישתו וכל החרטא הזה! אני רוצה להקדיש את חיי לדברים עמוקים יותר, נעימים יותר, שלווים! מתוחכמים.. את הדברים הללו כמעט ולא מצאתי בעבודה, בצבא, בלימודים או בכל מסגרת נורמטיבית אחרת.

לגבי התחום הרומנטי, מצאתי שתכונות של AFC (מסופק, חמוד, עגון, מכבד, צנועה!) והתנהגות של אלפא זוהי התשלובת המנצחת!
    זה מעל ומעבר לפיקאפ, סקס, בנות.. זוהי דרך חיים (עד כמה שהמשפט הזה הפך להיות חרוש ורדוד בימים אלו), זוהי אומנות קשה ביותר לביצוע, אומנות שאם תדע לצייר אותה בחייך אתה תזכה לסוג של הארה רוחנית מרשימה למדי! דבר שימנף את חייך בכל תחום ובין הייתר עם נשים!

לאחר שסיכמתי את קורות חיי, מה שנשאר לי זה רק להזהיר אותך לא לפול ברשת ולנסות להצליח, לעשות את הכסף הגדול, לנהל חברה או משהו בסגנון ולאחר שתעשה את כל זה אתה תמצא את עצמך לא מאושר, מלא בבעיות, מלא לחץ וששרפת חלק נכבד מחייך על בורנישט!
    רובד* ולא רווד.
    לי הצלחה תגרום אושר. לא כסף. אבל כסף הוא תוצר של הצלחה, ומדד שלה גם כן, לפחות בעולמנו.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

מאמר מעולה.
    אני חייב לציין שאצל חלק זה בא בטבעי, לפחות אצלי זה ככה.
    The Pod

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    מאמר מעולה.
    אני חייב לציין שאצל חלק זה בא בטבעי, לפחות אצלי זה ככה.
    שמח שאהבת.
    אתה צודק, לחלק זה בא בטבעי, לחבר'ה הלאה קוראים בעברית - "אנשים בעלי אינטיליגנציה ריגשית גבוהה במיוחד "

XAN -

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,745 | הודעות: 8,201,338 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect