קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה]אלפא-רומיאו חוזרת לארה"ב
    על ידי MartiNi בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-10-2008, 11:35
  2. כתבה-אלפא רומיאו - תוצרת סין
    על ידי Hunter8 בפורום אקסטרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-08-2007, 15:04
  3. כתבה-התוכניות של אלפא רומיאו עד 2010
    על ידי Hunter8 בפורום אקסטרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 19:09
  4. [סיקור+דרישות] אלפא פריים
    על ידי LoaCker בפורום כתבות וסיקורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2007, 09:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

סיקור אלפא רומיאו מיטו אוטומט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיין אני מאמין בסקודה!

ברירת מחדל סיקור אלפא רומיאו מיטו אוטומט

אאאללללףף.... סטופ!.. ב'.... ביוקר!

זה לא נתפס שרכב כל כך קטן עולה 170 אלף ₪ ,אבל בשביל מה שהוא מציע הוא שווה את זה, ובגדול!

זה היה בשלישי האחרון, כשבנתי שאני הולך לעשות את הסיקור לאלפא רומאו הבנתי שכאן זה כבר רמה אחרת.

כבר לסוכנות הבנתי שפה מדובר בלא סתם רכב אלא במשהו מיוחד, אני יגיד את האמת. נסעתי בהרבה מכוניות באותו הסגמנט ובאמת שכאן הרגשתי אחרת. ועל החוויה המטלטלת אנסה "להוריד את הכוח" (לגלגלים) למילים בהמשך.

לקבלת הנבחן של סמל"ת מסדר דום!!!

שלוש שעות,שלוש שעות זוז!

כשראיתי אותך לראשונה...

האלפא מיטו הזכירה לי מאוד את האלפא 147 שגם עליה התכרעתי אבל כאן המיטו, בוגרת יותר מבחינה עיצובית יותר נעימה לעין". בזכות הפלסטיקה המעוגלת ברכב, הפנסים האחוריים הפתחי אוורור של המיזוג וכו'..

אני אוהב ניקל! יש לי פטיש לניקל ולמתכות והרכב עצמו אובזר במלא הדרו בניקלים, טבעות עגולות עשויות ניקל סביב מד הסל"ד והקילומטראז',וגם סביב הבקליות האחוריות.

וגם בטמבון הקדמי לפני הגריל של האינטרקולר טורבו, ישנו קו מתאר של ניקל מהודר ומשובח סופית האגזוז הרי גם היא מנוייקלת! .הרי זאת המכונית בשבילי!

נכנסתי עם הנציג שיסביר לי קצת על הרכב והחלק שהכי תפס את העיניים שלי הוא הכפתור הDNA.מצב הנורמל לנסיעה מנהלתית ושגרתית,מצב השלג המוכר לנו היטב מהצרפתיות בעלי הגיר האוטומטי שמצב זה מאזן את כוחות רכב ומצב הספורט...

מצב הספורט מקשיח את ההגה,מותח את ההילוכים,מוריד את המנתק של הסל"ד,ובעקר נותן לך לשמוע סוף סוף את שריקת הטורבו! טוב נו הרי זה חמוד בפיאט יש את מצב ה "עיר" CITY שהוא מרכך לך את ההגה ומעביר הילוכים בסל"ד נמוך, וכאן מצב הנורמל עושה את זה.אבל איך ניתן לבטא את המצב הספורט בתאכלס!?

ואז אני ואת לבד סוליקו!

Start&stop

מצב מאוד נחמד כאשר אתם ברמזור המנוע נכבה וברגע שעוזבים את הברקס המנוע מתעורר לחיים. מה הבעייה כאן? אם הרכב בשיפוע הוא מדרדר קצת, אבל מערכת ה "hi holder" נכנסת לפעולה. מתי!? זה רק עניין של כמה קרוב הרכב נושק לאגזוז שלך.

ברגע שזה קרא לי פשוט "ניערתי" את הידית הילוכים,כלומר שילבתי למצב "ידני"ואז חזרה לאוטומט, או ידני בלבד.

אין מה לעשות אם השנים אהבתי למכוניות הולכת וגוברת והטעם משתנה. אם פעם החלום שלי היה יונדאי סונטה שישה צילנדרים מבציר 2000, אחר"כ החלו הפיאטים והלנצ'יות, ועכשיו גם האלפות.

נהגתי בלנצ'יות ובפיאט אני מכיר את ההרגשה של רכב איטלקי, מעודן ומשובח, מתלים וקפיצים קשיחים, הרכבים לא גבוהים כל כך ואחיזת כביש מעבר לכל ציפייה איבזור עשיר ומפנק. שכל אחד ששואל אותי מה אני רוצה שהיה ברכב שלי אני אומר בפשטות, ג'נטים מסגסוגת 16 אינץ' לפחות, גיר ידני,מנוע גדול ועדיפות לV6 , וריפודי עור. והפעם המנוע הטורי הפתיע אותי,ובגדול!

נכון.. הטעם שלי הוא לא בדיוק רכב מיני או סופר מיני אלא מנהלים פלצני עם תצורת של מנוע שישה צילינדרים עם 20 שסטומים לפחות! כן? שלא היו פאדיחות!

והפעם המיטו הרסה לי את כל התדמית, מנוע 1.4 טורבו אינטרקולר, וזהו. זה הקסם.

איפה הנפח מנוע האסטרונומי,סינפוניית השסטומים? או כל מה שציינתי למעלה? יש הכל, ויותר, אבל מה? מנוע קטן אבל.. חייה רעה!

אז מה יש לנו פה בעצם!?

9כריות אוויר, מערכת DNA לשליטה ב"אופי" הרכב

ושאר הקללות באנגליתABS+EBD+MSR+HBA

DST מערכת המפעילה כוח היגוי במצבים קיצוניים-

פנסי ערפל קדמיים, חישוקי מגנז'יום 16אינץ', מחשב דרך, חלונות אחוריים כהים, דש בורד בגימור קרבון אדום, ושאר הירקות שלעולם לא תמצאו בשום מכונית אחרת!

VW !

רפרזנט דוייצ'לאנד אין דה הההאווס!!

אז זהו. שלא! פה האיטלקים נצחו את הגרמנים בעיצוב,בביצועים ובתאכלס חווית נהיגה!

מכניסה ראשונה שלי לרכב מייד קבעתי את מצב הנורמל לרכב ושילבתי לדרייב, ויצאנו!

הרכב מאוד נמוך וצריך להתרגל אליו, וההגה רך כחמאה. לקח לי כמה דקות להתרגל אליו. אפרופו הגה הוא מאוד קטן, שאני רגיל להגה של משאית במכונית הפרטית שלי פתאום ההגה הזה נראה כמו הגה צעצוע. ברמזור, מת המנוע, דומם. כבה הכל ממשיך לעבוד כרגיל (למעט המדחס של המזגן) אהבתי את השיכלול הזה,וגם האיטלקים טוענים שזה חוסך בדלק אז אדרבה!.

"מסובבת מבטים" כל רמזור,כל פינה אני רואה שפשוט אנשים מביטים על הרכב כאילו שאני היחיד על הכביש, ובאמת יחיד ומיוחד.

בעיר,בפקקים אנחנו מתמרנים יופי אבל צריך קצת.. קצת מהירות ושיוטים. אז פנינו לאיילון. איילון צפון ומכאן הלב והשכל שלי לא עבדו יחד. זה המקרא הראשון ששניהם לא פועלים בתזמון. הנפש רוצה עוד! עוד מהירות! עוד פניות חדות, ועוד אדרנלין. בכל רמזור תווי הפנים של האנשים והמימיקה שלהם בפליאה מהרכב ואני? שגעון גדלות.

"יד אחת על הזמבורה. יד שנייה על ידית ההילוכים,והגיע השעה לבדוק את המצב הידני".

בין מעברי "מאחורי הבורסה" ועד יפו תמרנתי עם הידני והרגשתי נפלא! החדות הביצועים, הכל דפק כמו שצריך. מה שמפריע לי זה המשענת יד של הנהג והנוסע שלידו, היא מפריע בתזוזת היד לשם העברת הילוכים,פור גאד סייק, כמה פעמים מצאתי את עצמי ב 7 אלף סל"ד כי הידית הזאת הפריע לי הרמתי אותה אחורה והיא נפתחה לשתיים, כידוע מתחת למשענת יש תא אכסון מאוד מינימלי וכל פעם שמרימים את המשענת כלפי מעלה התא נפתח-מועד לפורענות.

אחרי ההתעסקות שלי עם המשענת התגלה "אוזניים" מפלסטי קטנות קצת מאחורי ההגה, הפלוס ומינוס לשם העברת הילוכים,אהבתי את זה, מאוד נוח להשתמש בזה.

השתהות הטורבו. הטורבו מתחיל לעבוד ב 2500 סל"ד ונמשך עד 5 אלף וקצת סל"ד, שזה עד סוף המומנט המנוע.

אני יכול להודות, זה שהסתכלתי בלוח מכוונים פעם ב כמה שניות ו"ספרתי" את ההילוכים לא אומר שאני נמצא במהירות חוקית! כבר כמה פעמים מצאתי את עצמי משייט בנינוחות ב 160 קמ"ש. הרכב בסיבובים מרגיש נפלא! חד כתער! וזה אודות לקפיצים הנמוכים שלו הרוחב המינימאלי שלו 1.7 שפשוט תענוג "להסתובב" איתו.

בפניות חדות ומהירות נכנסת לפעולה מערכת DST שנותנת "קונטרסט" להגה ומחזירה את הרכב למצב אופטימלי,

MSR

המערכת החביבה עלי, תפקידה "לרסן" את הסל"ד כלומר? ברן אאוט בקושי הצלחתי לעשות בזכות נוחכותה העירנית ובבלימה פתאומית צונח הסל"ד תוך כדי השהייה הילוך 6 כדי להאט כמה שיותר מהר.

ABS

כל רכב רעש המערכת הזאת הרתיעה אותי ונשמע כמו בדיקה שגרתית של MRI, וכאן!?

מ200 קמ"ש ל 0 ב 11 שניות המערכת כמעט ולא נשמע בתוך הרכב.

VDC

גרמתי לה לפעול הרבה בנסיעה, ואכן אני מרוצה מכל פעולה שלה, תפקידה זהה ל ESP

ופעולה הרמונית לחלוטין.

טוב הכנתי בשבילכם נוסחה איטלקית על מנת לעורר חושים.

STARTANDSTOP ברמזור

"ניעור" ידית ההילוכים על מנת ל"העיר את המנוע" אור ירוק, הדרדרות הרכב לשיפוע היי הולדר נכנס לפעולה, שילוב למצב ידני, שילוב למצב ספורט DNA, ריתוך דוושה לרצפה, ו?..

נשמע טוב אה? אבל ברגע זה נכנסות כל המערכות לפעולה שכך הן הורסות את הפתיחה אבל אחרי כמה שניות ב20 קמ"ש כל מה שעשינו לא הולך לאיבוד, הוא בא. ובגדול!

האקוסטיקה ברכב מעולה, איכות החומרים טובה הכל מלוטש ומעוצב היטב, כל פלסטיק, כל גומי הכל באיכות מעולה, ואפילו ב 200 קמ"ש אין הרבה רחשי רוח אסטרונומים.

לרכב שתי גרסאות אבזור, האחת דלה והשנייה?! עשירה. הדגם שאותו לקחתי לנסיעה הוא

Distinctive

שיש בו הכול, אבל כמו באלפא יש תוספות.

SKYWING חלון זכוכית חשמלי בגג הרכב

חבילת ספורט הכוללת: סגסוגת קלה 18 אינץ בעיצוב ספורטיבי

פגושים ספורטיביים

לוח שעונים ספורטיבי

ספויילר אחורי

ריפודי אלפא טקס איך לא?! ספורטיבים

אני ברמזור, מצפצפת לי אישה מבוגרת יחסית, 40 לגילה בערך בפיז'ו 407 ואומרת לי.

"זה מה שאנחנו צריכות! צעירים כמוך עם מכוניות כאלה שהם גם פושעים במיטה!" ומייד דפקה קיק ונסעה. לא נשארתי חייב והורדתי למצב ספורט ומייד עקפתי אותה. אחרי זה ראיתי אותה שוב והיא אומרת לי," תגיד, לא החלום שלך לזיין בחורה על המכסה מנוע של המיטו?!" אמרתי לה "וואלה את צודקת למיטו יש חזית כל כך יפה, ואולי זה ישתלב יופי עם הבחורה באיזה חניון שכוח אל בעלטה". לא אשקר אבל היו עוד כמה מקרים שפשוט לא הפסקתי לצחוק כששמעתי את האנשים מדברים איתי בעניין הרכב.

היה עוד מקרה (דמיינו סצנה) הולך רגל במעבר החצייה מדבר בטלפון ועוצר באמצע המעבר ומסתכל על הרכב, אמרתי לעצמי "חייבים להוציא אותו מהאדישות" ומיד "הערתי את המנוע" ושלבתי לניוטרל ודפקתי קיק עד שנשמע שהטורבו שורק והוא כל כך נבהל שהוא דפק ריצה לקצה השני. שכשאתה מתמקד במשהו ועד שבא הגורם המפתיע אתה לא יודע איך תגיב.

בנתיים התמונה של היפיפייה כאן למטה עם הצבע השחור "בנגיעות" של אדום-בתוספת תשלום רצינית במיוחד.

לאחר השלוש שעות ובצער רב,נאלתי להחזיר את המיטו לסוכנות אבל נשאר טעם של עוד שאותו אני אשמור לכתבה הבאה...
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות  

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיין אני מאמין בסקודה!

תגובות אחד אחד! לא כולם ביחד.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אחי זה לא מעניין אך אחד

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נראה אוטו פגז

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיין אני מאמין בסקודה!

לא רק נראה,מרגיש כך, וגם תג המחיר לא זול.

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

אני אישית חושב שהעיצוב די חמוד ... אבל נשמה עדיף להשקיע עוד כמה אלפים (תלוי בגירסה)
    ולקנות את הרכב היפיוף של פולקסווגן : שירוקו

פשוט תראה את הרכב וריר ינזול החלום הקטן שלי הרכב הזה

אוטו חיה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,658 | הודעות: 8,173,245 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect