|
|
הכי טובה שלך ללא ספק,שפר קצת ניק עם תרצה אעזור לך אחרי שהבאתי לך את הפונטים.תקשיב,תקח מברשת רכה/לא רכה,תפתח ליירים חדשים ותקשקש בצבע לבן,שזה יכנס טוב טוב אבל כדי שהמברשות יהיו זורמות עם הרקע שלך/הסטוק רקע שלך,ואז תקח את הסטוק רקע שלך תפתח לייר מתחתיו תקשקש במברשות קצת מעל הסטוק רקע שלך,ואז יצא לך יותר "מקושקש",ולדעתי זה די מוסיף,בחתימה לא משתמשים ביותר מדי אבסטרקטים,מקסימום ב 4-3 , גם הפאטרנים הם צריכים להיות חדשים וחלשים (מומלץ) אני מוסיף גם איזה 4-3 פאטרנים,וכולם בערך על 15-35 %. בשביל צבעים תעבוד עם סלקטיב קולור,אבל לא פעם אחת,אלא גם פעמים,וגם עם גראנדיאט מאפ,תעשה את זה בערך כמה פעמים ותשים על סופט לייט,ותאמין לי יצא לך צבעים פיקס,ועם תרצה קצת לשרוף את יודע,לך לסוליד קולור שים על לבן סופט לייט,ועל hue/saturion תעשה colorize ושים על colorburn ואז יצא לך פרפקט,עם תרצה עזרה תפנה אלי.
Liadnoob@gmail.com במסן.
בהצלחה
תקשיב אחי אמרתי לך יש לך פונטיצאל תלמד כמה אפקטים בסיסים של חתימה ישראלית ומשם תתקדמ יש לך רמה
אם אתה רוצה לשלב שתי סטוקים ביחד תוסיף כמה אברקסטים בקו המפריד 3-4 מקסימום תשלב אותם על מצב ligten ותוסיף כמה סטוקים תוסיף עינין לחתימה
ניק פונט נחמד תגדיל את הניק ותוסיף אפקטים וקאפלינג מאסק
צבעים כמו שאמרתי קודם תלמד כמה אפקטים בסיסים
רנדר תוריד את ה guassun blur או mltion blur
מקווה שתשפר אם אתה צריך עזרה yuofvi@gmail.com מסן בהצלחה
מעצב בפרטי תמורת 10 נקודות
שפר ניק![]()
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב