כותרת
כותרת
|
|
בלוטו.
בגדול, זה הכל עניין של חריצות השקעה וזמן, אין פה הוקוס פוקוס..
יש לך כסף להשקיע?
אםם..... אני חושב בפייס... חח... סתם זה לא הולך ככה..
אתה צריך להתחיל ללמוד את העניין...... מתיחלים בכמה סנטים ביום...
התחום שיש בו הכי הרבה כסף זה שיטת השותפים לפי דעתי... אבל אתה צריך ליהיות טוב ושיהיה לך כבר כסף ....
אני חושב שכדי לך להתחיל עם איזה בוקס אמין בהתחלה אתה לא מקבל מלאא... אבל אם הזמן זה עולה...
שיהיה לך כסף תתחיל לעבוד בדברים אחרים...
חח
תקשיב, כנס ל Neo Bux.com
תפתח שם משתמש וכל יום תענה על הפרסומות.
לאחר חודש ככה או יותר רק מפרסומות אתה תקבל 2$ שזה המינימום משיכה של הכסף( PayPal\Alert Pay)
אך אתה יכול גם להזמין לאתר אנשים דרך לינק שלך ותקבל על זה 0.001$ (ד''א כל פרסומת זה 0.01$) אחרכך תתחיל להשקיע את ה 2$ שלך במשהוא ואולי תוכל להרוויח יותר מזה.
אגב יש מלא מדריכים איך לעשות את זה אם אתה לא מבין וגם אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית ואני יוכל לעזור לך אם תתצטרך (אני לא יודע איך להמשיך ממהשקע של הכסף כי עוד לא הגעתי לחלק הזה אבל השאר אני יוכל לעזור לך)
ושלא תבין לא נכון יש עוד מלא אתרים שעובדים על אותו עיקרון אבל יש כאלה שהם לא אמינים ולא שולחים לך את הכסף וזה מבאס..
מקווה שעזרתי![]()
כנס לה"פ ששלחתי לך.
אא...
אבל למה רק ל ניאו באקס???
תירשם לכמה ביחחד שתעשה באותו חודש איזה 6 דולר...
תירשם ל ניאובקס ול אוונבקס..
neobux onbux זה אתרים אמינים שנייהם אתה לא יכול להוסיף אנשים ליפני חודש ו 100 קליקים.... (=
תירשם לאתר הזה http://coinzer.com/home?ref=dvirpeer123
הוא ממש טוב משלם סבבה כמו כל שאר האתרים יש הוחחות תשלום...
והכי טוב... אתה לא צריך לצבור וותק כדי להזמין אז עם יש לך הרבה חברים תזמין אותם שילחצו ירשמו וזה מלאא כסף...
בהתחלה זה ממש כלום כסף אבל אחרי כמה שבועות אתה קונה אנשים ואז עוד ועוד ועוד...
תאשר את ההרשמה במייל...ושאתה מתחבר אתה לא צריך לרשום כלום בדבר הזה של הקוד השני..... ה לא יתן לך להתחבר עם תרשום..
בהצלחה תרשם דרכי בבקשה על תמחק את השם שלי בהרשמה...
אם אתה צריך עזרה אני תמיד פה תמיכה גם באון בוקס גם בניאו וגם בקוינז...
לך תעבוד 8 שעות בתור מלצר במסעדה הקרובה לביתך
ותעשה 8*20.7 = 165.6 שח
שזה שווה ל ~40$ ביום אחד
מה שתעשה עם כל החארטה כאן בחצי שנה ומעל 500 שעות השקעה