קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Dead Rising 2 Off the Record-SKIDROW
    על ידי סיגלת בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2011, 10:18
  2. [הורדה] Dead.Rising.2.Off.the.Record-SKIDROW
    על ידי סיגלת בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2011, 17:04
  3. [הורדה] Dead Rising 2 | 1 LINK | EX.UA | SKIDROW
    על ידי inGENIUM בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-11-2010, 20:11
  4. [הורדה] Torrent | Dead Rising 2 | 1 Link | New Torrent | 6GB
    על ידי Incredible בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-10-2010, 01:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

Dead Rising 2 | 1 LINK | TORRENT | DUCKLOAD | SKIDROW

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    6

ברירת מחדל Dead Rising 2 | 1 LINK | TORRENT | DUCKLOAD | SKIDROW

סיקור:
    [קרדיט לVGAMES]:

חיבבתי את Dead Rising הראשון כי מפעם לפעם כל מה שאני מחפש זה לפלס את דרכי, בעזרת מסור חשמלי, דרך משחק שלא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות. עם זאת, גם המשכים למשחקים מטופשים צריכים לחדש, במיוחד כשכל מה שהם מבוססים עליו זה מנגנון קרב פשוט שמשמש אותך שוב ושוב ושוב לחיסול אלפי אויבים טפשים.
    זומבי טוב הוא ללא ספק זומבי מת, אבל זו לא סיבה שלא תהיה לו גם קצת אישיות משלו, וזה מה שחסרל-Dead Rising 2, המשך שלא מתאמץ לשנות יותר מדי את הנוסחא המונטונית של קודמו.
    הטוב:
    • לא לוקח את עצמו ברצינות
    • מאפשר לכם לרצוח המוני זומבים בצוותא
    הרע:
    • מתקשה לעמוד בכל הזומבים האלו
    • דומה מדי למשחק הקודם
    • מונוטוני
    • לא מרשים ויזואלית
    והשיעמום:
    • יהרוג אתכם ביעילות רבה יותר מכל זומבי

רישיון לדרוס

בסיבוב השני של מגיפת הזומבים התוקפת את אמריקה תגלמו את דמותו של פעלולן אופנועים לשעבר בשם צ'אק גרין, שמוצא את עצמו בלית ברירה מבדר את הקהל בתוכנית ריאליטי בה המשתתפים מתחרים מי ידרוס יותר גופות מהלכות חסרות אונים. עד מהרה יואשם צ'אק בהתפרצות זומבים בעיר, ואם זה לא מספיק – בתו ננשכת על-ידי זומבי ועליו להזריק לה תרופה יקרה כל 24 שעות או שהיא תצטרף למשפחת הנדרסים.
    לצ'אק יש שלושה ימים על מנת לטהר את שמו, זאת לפני שיגיעו כוחות הצבא לעיר ויעשו סדר בדרך שהם אומנו לה: לירות קודם ולהקים ועדות חקירה אחר כך. למה לוקח לצבא שלושה ימים שלמים להגיע לעיר, אתם שואלים? הם כנראה עדיין תקועים בפקקים בעיראק...
    אז כן, העלילה לא מאוד מתאמצת. מצד שני, זה לא משחק שתשחקו על מנת לגלות את הטוויסט הבא בעלילה הסוחפת. בעצם, זה גם לא משחק שתשחקו בגלל המשחקיות הממכרת או סתם כדי לשטוף את העיניים בגרפיקה מרשימה. Dead Rising 2 במיטבו כאשר מתייחסים אליו כבילוי שלא לוקח את עצמו ברצינות ונועד להרצת צחוקים בזמן שאתם יושבים עם כמה חברים על בירה ומשתעשעים מההתרחשויות האבסורדיות על המסך.

אני מכיר את הפרצוף חסר ההבעה הזה מאיפשהו

אם תסתכלו על עטיפת המשחק הזה מול זו של קודמו, לא תוכלו שלא לשים לב לדמיון כלשהו. כנראה שהמפתחים החליטו שהמשחק הקודם היה מוצלח מדי, ושינוי דברים מהותיים מדי בו - כמו הציור על האריזה - עלול להעליב את המעריצים. ובאמת, מלבד שיפורים גראפיים קטנים – הרגשתי שזה בדיוק אותו משחק שכבר שיחקתי. ולא שלא נהניתי מ-Dead Rising, אבל אם הייתי רוצה לשחק בו שוב הייתי פשוט משחק בו שוב. זה לא שצ'אק כל-כך הרבה יותר מעניין מפרנק (גיבור המשחק הראשון).
    השיפורים הגראפיים גם הם לא תמיד עובדים לטובת המשחק. אתם תתקלו במסך טעינה כל פעם שתכנסו למבנה או תצאו ממנו, בכל מעבר בין אזורים לא גדולים ולפעמים אפילו כשתעברו בין חדרים המופרדים בדלתות בתוך אותו מבנה עצמו. נו באמת, מפתחים אחרים יכולים לגרום לקונסולה הזאת להריץ את העולם הפתוח של GTA IV, ואתם מחלקים את עולם המשחק לחדרים ממוצעים של דירה תל-אביבית?
    בעיות ירידת פריימים גם תמצאו כאן בשפע. הבטיחו לנו הרבה יותר זומבים וקיבלנו הרבה יותר זומבים - אבל על כל הבשר הנוסף הזה תשלמו, בדם.

זמנים הם קודש

זה המשפט עליו חזר מפקד הכיתה שלי בטירונות יותר מכל שאר הדברים שיצאו לו מהפה גם יחד - ואם יצא לו אי פעם לשחק ב-Dead Rising 2 הוא יהיה מאוד מרוצה. השלמת משימות במשחק תלויה הדוקות בזמן. חלק מהמשימות פתוחות רק בזמנים מסויימים של היום, ורבות אחרות מוגבלות בזמן, וומרגע שתקבלו אותן תצטרכו להישאר בהתייעצות צמודה עם שעון העצר. יופי, אז עכשיו אני צריך להסתכל על השעון כל חמש דקות בזמן שאני משחק במשחק מחשב. מה הלאה? תבקשו ממני לשים עין על העוף בתנור? זהו דווקא אחד האלמנטים שהציקו במשחק הקודם וקיוויתי שימחקו מהלוח עוד בשלב התכנון של ההמשך.
    המשימות ברובן הן משימות ליווי (אלוהים, למה?) לצד משימות "הרוג X זומבים ב-Y זמן". המשחק הקודם איבד בספר שלי כמה נקודות על משימות לא יצירתיות - בפעם השניה שהוא עושה את זה כבר קשה להיות סלחן.

מקגייבר נגד האלמתים

על הריגת זומבים, כמות עצומה של זומבים, תרוויחו נקודות נסיון אותן תוכלו להשקיע בשידרוגים שונים, כגון מד חיים שרירי יותר, פריטי לבוש חדשים שיגרמו לצ'אק להיראות כמו סוטה מפוקפק, יותר מקום במצאי וחיזוק כללי של הדמות שיאפשר לכם להשתמש בנשקים יותר ויותר כבדים ועוצמתיים.
    תוספת מרכזית למשחק בתחום הנשקים הם קלפי הקומבו, אותם תוכלו לאתר ובהם תוכלו לזכות במהלך חקירת עולם המשחק. בעזרת קלפים אלה ועמדת עבודה תוכלו להרכיב קומבינציות ביזאריות של חפצים ליצירת נשקים מאולתרים, שיקנו לכם יותר נקודות נסיון כשתשתמשו בהם, יסבו יותר נזק לזומבים ולרוב גם יראו מגוחכים יותר.
    תוכלו, למשל, לקחת מעמד של מנורת ריצפה, להדביק בסופה סכין מטבח גדולה – והרי לכם כידון. או להתחיל ממחבט בייסבול, לעטוף אותו בבד ולשים עליו שמן – והרי לכם... מחבט בייסבול בוער! חבל רק שאי אפשר לשחק באופן יצירתי חופשי עם השילובים האלה – אתם תהיו מוגבלים אך ורק ולאפשרויות שהמפתחים הכינו מראש בקלפי הקומבו.

יותר גופות מבקרב על הסום

תוספת מצבי המולטפלייר, Co-Op ואונליין תחרותי, מהווים בונוס נחמד, אבל לא עוזרים להגדיל משמעותית את האטרקציה של המשחק. במצב Co-Op הדבר היחיד שיקרה הוא שירוצו שני צ'אקים על המסך ויחזרו על המשימות של המצב לשחקו יחיד.
    באונליין התחרותי תתמודדו ראש בראש בסדרות מיני-משחקונים המורכבים כולם – מישהו צריך להגיש תלונה באו"ם – מהריגת זומבים. בין אם תרוצו ותקצרו גלים של אל-מתים באמצעות כל דבר שרק תוכלו לתפוס בידיים, או בין אם תנהגו באופנוע או מכסחת דשא ותדרסו כל גופה שתוכלו להכניס מתחת לגלגלים – בסופו של דבר יש רק דבר אחד לעשות במשחק.

השורה התחתונה

צריך להודות שלמרות חסרונותיו, DR2 הוא המשחק היחיד בסביבה שיאפשר לכם לנסר זומבים עם מסור חשמלי בעודכם לבושים בבוקסר עם לבבות ועונדים אף אדום של ליצן. יש בזה קסם מסוים. לרוע המזל, לא מספיק כדי להתעלם מהבעיות הקשות יותר, בעיקר העובדה שהמשחק חוזר על עצמו ללא הפוגה.
    כמו הזומבים שממלאים אותו, Dead Rising ידע לעשות רק דבר אחד פשוט - ועם הידע הזה הוא מדדה לו אל המשך שקשה לראות מי אמור להתרגש ממנו. לא אני, בכל אופן.

דרישות מערכת:
    Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+
    Memory: 2 Gb
    Hard Drive: 8.5 Gb free
    Video Memory: 512 Mb
    Video Card: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850
    Sound Card: DirectX Compatible
    Network: Internet Connection for Activation
    DirectX: 9.0c
    Keyboard
    Mouse
    DVD Rom Drive

הורדה:

טורנט:
    http://www.mediafire.com/?vi03cl89m6se8k6

MegaUpload
    http://www.megaupload.com/?d=ZTL3J5VF
    http://www.megaupload.com/?d=JINFXW6A
    http://www.megaupload.com/?d=DBKGLE4K
    http://www.megaupload.com/?d=PZJJGYON
    http://www.megaupload.com/?d=TE8KH9XB
    http://www.megaupload.com/?d=7WK9CMUR
    http://www.megaupload.com/?d=V5FM5HXR

קראק סקידרו:
    http://www.multiupload.com/VMDJ0YXU9Q

בלינק 1:
    http://www.duckload.com/download/b5DO2

טריילרים:

תמונות:

2. קישורים ממומנים

תודה

מורחקים
    לייקים
    209
    נקודות
    50

תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בעיה עם הקבצים כשאני פותח את ההורדה זה מראה לי הרבה קבצים מוזרים שאני לא יכול לפתוח מה לעשות?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אתה שונה אני שונה כול אחד שוווה =

ציטוט נכתב במקור על ידי darnikov צפיה בהודעה
    בעיה עם הקבצים כשאני פותח את ההורדה זה מראה לי הרבה קבצים מוזרים שאני לא יכול לפתוח מה לעשות?
    טוב שאמרתה
    מד הודעות : )
    0-50-100-150-200-250-300-350

"...Anyway the wind blows" האוואטר של DaRkHeaveN
    שם פרטי
    02/2009
    לייקים
    158
    נקודות
    192
    משפט מחץ
    i kill peaple who kill peaple cuse killing peaple is worng

ניראה קטלני...

משתמש מתחיל האוואטר של SDesigns
    שם פרטי
    דמיטרי
    לייקים
    4
    נקודות
    100

תודה .

▲ ▲

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    6

ציטוט נכתב במקור על ידי darnikov צפיה בהודעה
    תשתמש בגוגל וזאת לא בעיה בהורדה.
    אתה צריך לדעת בסיס ולא סתם להספים שלא פועל לך שיט..

משתמש מתחיל האוואטר של xPlowKill
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    believe your eyes

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,074 | הודעות: 8,173,661 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect