אהלן
המון אשכולות על נושאי שיחה,מה להגיד למה איך וכדומה.
נושאי השיחה שלכם כל כך קרובים וכל כך קל למצוא אותם,שקשה לי לחשוב על מצב שאני שותק בשיחה,אלא אם כן זה השקט שלפני הסערה
אז נושאי שיחה אפשר לקחת ל 2 כיוונים עיקריים
אתם והבחורה והסביבה.
אתם:
מה התחומי עניין שלכם,במה אתם עוסקים מה אתם עושים כשאתם לא בבית ספר,כשאתם לא ישנים..כן כן,קשה לי לשמוע את זה ואני פשוט בן אדם נגד שינה,כמובן שאני ישן כמה שצריך +-,לכיוון ה- אבל לא משנה.איך אנשים מאמצים שינה בתור מה שהם מגדירים כתחביבים?בזבוז חיים.
הבחורה והסביבה:
מה היא לובשת,מה היא אומרת ומה הנושא שאתם מדברים עליו,תקשיבו לה.
תשימו לה לכוכב נופל שבדיוק נפל,כשרואים אחד ישר אומרים ואיי כוכב נופל,אתם במקרה גם בים בשקיעה ואם לא סגרתם משו נראלי שהבחורה לא תדבר איתכם יותר בחיים.
בתחום הבחורה והסביבה,זה בא עם נסיון.אני דיי חדש בתחום,לא יודע בדיוק זמנים אבל היישום באמת חם מהתנור,ככה שקל לי להגיד לכם את זה,בין סט לסט אני פשוט משתפר בנושאי שיחה,וזה מוסיף.
אתם:
תקחו דף,ותרשמו 10 דברים מעניינים שאתם עוסקים בהם,שאתם אוהבים וכו'.אפשר לקחת את זה יותר קיצוני,ותפרסמו 10 נושאים שאתםע וסקים בהם\מעניינים אותכם ותרשמו את זה בפורום,כי יש את האלו שדף ועט לא יתקרבו ליד שלהם
ברגע שתשימו לב לדברים שמענינים אותכם ואתם עוסקים בהם,ותכניסו לראש שזה אשכרה יכול לעניין בן אדם,אתם תספרו את זה למישהי,גם אם זה הבאנג שבנית אתמול,אפשר להפוך את זה לדבר מעניין.(ד"א אם הכנתם אתמול מכשיר,אל תדברו על זה ישר אלא אם כן הבנתם שהיא מ"שלנו" חח,זה היה הקצנה כדי להבהיר דברים)

ציטוט ההודעה