פרוייקט מגורים מיוחד ובו 220 חדרים יוקם בקרוב במקום בו שוכנת היום תחנת משטרת לב תל אביב, ברחוב דיזנגוף בעיר. המתחם יכלול ברובו שימושים למלונאות ורק הקומה העליונה תשמש למגורים פשוט בושה למשטרה
גם בשביל 32 חדרים הייתי הורס ת'משטרה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
למה בושה
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
WTF?
LikeThat > אושרי.
נכתב במקור על ידי Blaugrna' גם בשביל 32 חדרים הייתי הורס ת'משטרה כן, בלי משטרה היית כבר עם הראש בריצפה י'טמבל. מי שומר עלייך? המשטרה אז שתווק. ואל תגיד " אני לא צריך טובות" למה שפורצים לך לבית אתה מתקשר ל100..
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Stain כן, בלי משטרה היית כבר עם הראש בריצפה י'טמבל. מי שומר עלייך? המשטרה אז שתווק. ואל תגיד " אני לא צריך טובות" למה שפורצים לך לבית אתה מתקשר ל100.. מסכים איתך. אנשים פה חושבים שהם גברים, שהמשטרה היא רק בנויה משוטרי תנועה. בלי המשטרה מדינת ישראל הייתה נראית בעיני העולם כמו מדינה של חיות.
נערך לאחרונה על ידי Jim Botten; 03-03-2011 בשעה 15:52.
נכתב במקור על ידי Stain כן, בלי משטרה היית כבר עם הראש בריצפה י'טמבל. מי שומר עלייך? המשטרה אז שתווק. ואל תגיד " אני לא צריך טובות" למה שפורצים לך לבית אתה מתקשר ל100.. 1+ הוצאת לי את המילים מהפה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חחחח יפה
נכתב במקור על ידי Blaugrna' גם בשביל 32 חדרים הייתי הורס ת'משטרה חח מה היא עשתה לך?
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
יפה, סבבה
נכתב במקור על ידי BruMan חח מה היא עשתה לך? עזוב אותו.הוא סתם ערס מתוסכל שעושה איזשהו עבירה ואז שוטרים תופסים אותו והוא מאשים את כל המשטרה.
כוסאמו כל המניאק
חוקי הפורום