קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]WorldOfWarcraft-כל סוג הורדה|60 נק'
    על ידי Pirate בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 12:48
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 07:52
  3. [סקר]איזה סוג הומור אתם מעדיפים
    על ידי PinkMist בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 20:46
  4. איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?
    על ידי Twig בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 17:43
  5. איזה סוג מטאל אתם?
    על ידי BlackVenom בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

סוג של LMR

ברירת מחדל סוג של LMR

קורה לי הרבה שאני מגיע עד לשלב שאני מכניס את הבחורה למיטה , הבגדים שלי עדיין עליי ושלה עדיין עליה , אחרי כמה זמן של התמזמזות מגיע לשלב שאני מכניס יד מתחת לחולצה, פותח את החזייה ומוציא אותה החוצה (וכל זה כל עוד החולצה שלה עליה) , וכשאני מנסה לגרום לה להוריד את החולצה או לשלוח יד מתחת לתחתונים שלה היא מתנגדת ולא רוצה.. אבל להמשיך עם כל החלק העליון של הגוף היא מביאה.. (כל עוד החולצה עליה), זה קורה לי בד"כ עם בחורות בתולות..מה אני אמור לעשות במצבים האלה? :\

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ההתמודדות הכי טובה עם LMR לדעתי זה פשוט לעצור. לא לדחוף קדימה ולא לקחת צעד אחורה. פשוט לעצור, לתת למתח המיני להתחזק, ולא להישבר. בסוף היא תישבר.
    ?What have you been up to lately

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש הרבה דרכים לשבור LMR.
    אפשר לעצור את ההתעסקות המינית לחלוטין ולהביא נשנושים...ולהתחיל לדבר איתה,אם היא שואלת למה עצרת,היית חייב לנשנש משהו (אם לא אותה,לפחות את זה ).

אפשר לעשות משהו שונה לחלוטין,לקחת אותה ולהסתובב במיטה,לתת לה להיות מעליך ולתת לה את השליטה...הידיים שלך מאחורי הכרית אתה לא נוגע בה...החרמנות שלה בדרך כלל תעשה את העבודה.

מה לא לעשות ?
    אל תרגיש אליל ותנסה לעשות עם הפה מה שלא הצלחת עם הידיים,זה לא ידליק אותה כי היא עדיין מרגישה קצת שרמוטה...כנראה שאם תנסה לפתוח לה את החולצה עם הפה רק יגרום להרגשה הזו יותר.

אל תנסה לשכנע אותה במובן הלוגי,גברים נוטים לעשות את זה. "אני יהיה עדין", "למה לא ? אנחנו נהנים".
    אם יש משהו שמוריד מתח מיני,זו שיחה לוגית.
    אם כבר,תדבר איתה על רגשות "איך את מרגישה ? " , "זה הולך להיות כיף,את לא תאמיני מה את תרגישי..." (במקרה והיא בתולה).

אם כל זה לא עזר ואתה צריך יותר מידע,אתה תמיד יכול לחפש בפורום או באינטרנט,לא חסר.

אבל זה לא בדיוק LMR.. הן מביאות לי להמשיך עם מה שאני עושה בחלק הגוף העליון וגם שמים לב שהן מתחרמנות מזה.. (מחככות (מלשון חיכוך) את הרגליים בלי סוף אחת בשנייה , גונחות וכו') , הקטע הוא שזה מין ביישנות/פחד (אני לא חושב שזה אי-נוחות) מלהמשיך ליותר.. כל שליחת יד לחלק התחתון של הגוף או קיפול החולצה כלפי מעלה גורמת להן להחזיק את היד בחוזקה ולמנוע ממנה להמשיך (אף אחת עוד לא אמרה משהו לגבי להפסיק , אבל לפי התגובה הזאת הסקתי את זה.. ) ואז אני פשוט מפסיק את זה וחוזר לחלק העליון מתחת לחולצה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect